- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- koga za posledno....
Ei horica q kajete sega koga za posledno plakahte i za kakvo ?
Sorry ako temata e malko tapa no poneje naposledak na men super 4esto mi se slu4va da sum v takava situaciq ta mi stana interesno pri vas kak stoqt ne6tata?!?![]()
![]()
![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество...
Последно плаках, когато приятелят ми замина за Щатите...В повечето пъти плачът ме успокоява. И все пак гледам да си решавам проблемите по друг начин, не чрез рев![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
predi dva tri dena ama ne kazvam za kakvo plakah
2 т. системно.
Вчера.
преди около 5 дни...почувстах се доста самотен...нямаше с кой да излезна...и ми стана много криво
za posledno plakah taq no6t- ot bezsilie i strah- obi4am 1 4ovek no se strahuvam da mu go pokaja-ne znam kak za6toto mi se slu4va za purvi put-tova e ot tiq slu4ai v koito kato vidi6 4oveka zagubva6 predstava kade si kakvo pravi6 kak se govori-ostava6 kato vcepenen i hipnotiziran-ujsano e!taka se polu4ava 4e toi znae 4e ne mi e bezrazli4en i vupreki 4e i toi pokazva nqkakvo po specialno otno6enie az se strahuvam da go dopusna do sebe si-ne moga da obqsnq za6to-plakah za6toto osuznah 4e nqma da go vijdam prez lqtoto-a sled tova ve4e moje da e kusno...ne moje6 da zagubi6 ne6to koeto ne si imal-samo 4e az taka go 4uvstvam i naistina mi idva da se grumna!....v zakliu4enie 6te kaja:"nikoi po-dobre ot men ne znae kolko mnogo se ranqva sam"...
mi...v4era, nai-dobriqt mi priqtel mi kaza, 4e 6te se mesti v drug kvartal, zaradi tehnite...nekfi gluposti, i kato si pomislih, 4e ve4e toi nqma da e the boy next door, i 4e nqma da moga da mu zvunq samo za tupotii ot sorta na kak mi e kosata, dobre li izglejdam...i t.n. i kato si pomislih, 4e na negovoto mqsto moje da se nanese nqkoq pa4a ili nqkoi piklio napravo 6tqh da umra, no ve4e sum tvurdo re6ena da ne reva pove4e, prosto nqma smisul, i kfo, reve6 ama sus sulzi ni6to ne moje6 da opravi6...
party like a rock star sleep like a baby
На мен лично последно време много често ми се случва да плача..плача защото се чувствам самотна..
Аз плача много често,понякога и за дреболии.По този начин се отпускам по някакъв начин и ми олеква.Даже съм си говорила за това с учитеклата ми по психология и тя каза че не е добре да сдържаш плача си,е все пак не го правя пред други хора,а когато съм самичка.Последно плаках заради една моя "приятелка",която не се оказа точно това,за което я мислех
emi posledno plakah v4era - 04.07.06g. 6toto mi stana adski sduh, zaradi edno mom4e i na si4koto otgore ve4erta stana o6te po zle i ne sum spala cqla no6t..:~(
Плаках онзи ден,когато моят приятел ми се накара за това,че не уча,а изпитите ми наближават...защото мн добре знае,че родителите си не ги слушам като ми говорят такива неща....при което аз се смях сигурно 10 мин...но в един момент както си се смеех ревнах....имах нуждата да го направя,той успя да ме накара да помисля по много въпроси,на които бях казала "Майната им!"...дни преди това ми беше кофти и исках да се разплача,за да ми улекне,но не можах....
Вчера...
А иначе в последно време плача,но от щастие,когато получавам хубави смс-и от момчето,с което съм...трябва да има и такива сълзи от щастие,не само заради тъга
вчера.защото на приятелят ми му беше гадно,аз не успях да му оправя настроението...и ми стана криво и на мен.
za posledno plakah po onq zaradi mom4eto koeto bezumno mnogo haresvam....ama nishto de tva e druga tema ...az samo si turseh pvood za kvo da se razpla4a onq den..shtoto ponqkoga mi idva v pove4ko
за последно плаках когато бях на 5 и татко не искаше да ми купи
камиончето което исках![]()
maiche predi dve sedmici zashtoto bqh na disko i gadjeto mi si beshe naumilo che edin priqtel me svalq i iskashe da go razmaje s edni negovi priqteli no slava bogu ustqh da gi razturva dano poveche da ne mi se sluchva
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
еми...вчера!!!просто за нещо мноо ми се беше насъбрало и за пореден път за нещо се карахме с брат ми и...
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Emi skoro ne sam plakala,no 4estno kazano 4esto mi se slu4va i to ponqkoga za savsem drebni ne6ta.Ne znam,no ponqkoga prosto imam nujda da popla4a :P
vseki Boji den!
Не си спомням.![]()
Последно плаках за любовта на живота ми,защото ми липсваше.
posledno plakah predi 2-3 sedmici ma ne si spomnqm tochno za6to!mai 4e mi be6e stanalo tapo i nqmah kakvo da pravq !!!abe za glupost plakah!!!
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
sno6ti, 6toto se zamislih 4e ne 4uvstvam 4e priqtelq mi me obi4a![]()
moq nevinnost i greh.....
i az pla4a mnogo 4esto dori za super malki ne6ta 4esto kogato se karame s gadjeto mi...kogato si e na selo(za 1 den) mi lipsva tolkova mnogo ...sviknali sme do bolka edin sus drug vseki den sme zaedno postoqnno!! u4im v edno daskalo vsqko m/u4asie sme zaedno sled daskalo toi otiva do u tqh az do u nas za po 1 du6 i da se vidi s maika si i idva u nas i si trugva kusno ve4erta..za tova kogato go nqma dori za den az se kusam ot rev...zaposledno revah predi malko za6toto 4ti den si e naselo kaza 4e dnes 6te si doide no ne mi kaza koga iskal da me iznenada a az ve4e nqmam turpenie...sry za romana
![]()
![]()
![]()