.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 126
    Аз плаках последно за едно момче...аз винаги плача за момчета(добре че не плача много често)
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Преди малко прочетох "Дядо Йоцо гледа" и се просълзих.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Фен
    Град
    Vkyshti
    Последният път беше скоро.Виновни бяха две момчета...мисълта за тях отново ми пълни очите....
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

2_puti_razbivano_surce
    Guest
    posrtoqnno pla4a na vsqka pesen koqto mi napomnq za nego ili v momentite kogato se setq kak me celuva6e i dokosva6e..

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ollas
    Тъжно е....а колко смисъл само има

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    не съм плакала от много време и нямам намерение.. стига толкова макар че нещо от вътре ме задушава и мъчи.. и като се сетя за един човек или пък като слушам тъжни песни.. и едвам сдържам сълзите.. направо.. толкова е трудно.. текат без да съм ги искала.. обаче с някво огромно невероятно усилие ги спирам нз от къде намирам вече сила.. и аз се чудя, защото тва, което ми е отвътре направо ме убива.. и все пак успявам насила да се спра навреме сама на себе си се чудя колко воля имам напоследък да не се поддавам на чувства....
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

mi v momenta sam v takav period 4e dosta 4esti4ko si poplakvam za6toto kakto vinagi neslu4ih na podhodq6tiq 4ovek

Повече от фен
    Град
    СС (;
    мисля, че беше... миналата седмица... когато една приятелка замина за испания
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Mi az v posledno vreme si placha pochti vseki den... Prichinata e qsna........ (za vsichki deto prodaljavat da mi chetat temata)..

Фен
    Град
    gaza na geografiqta
    V4era ve4erta za edno mom4e koeto nito moga da si izbiq ot glavata nito me zaslujava nz kvo da napravq vsi4ko opitah po4ti godina mina a o6te e v mislite mi
    Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.

Ot muka za posledno polakah predi okolo 7-8 meseca, kogato priqtelqt mi zamina za chujbina i ne znaeh, dali shte se vurne. A ot shtastie pak tam nqkude 6 meseca, kogato go vidqh na vratata v kushti i mi kaza, che nqma da se vrushta i ostava pri en. Moje da zvuchi glupavo za nqkoi, no togava plakah za posleden put.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на sometimes_
    Ами...вчера.По принцип гледам да не изпадам в такива състояния и не си позволявам да плача много много, обаче вчера ми стана много гадно, скарах се с най-добрия ми приятел, после видях, че котката ми е изчезнала..., а аз много си я обичам, а на всичкото отгоре се скарах и с гаджето и...не се сдържах.
    I`m trying to make your dreams come true...

Не бях плакала от доста време,но преди малко чух една много хубава песен,доста тъжна и се сетих за едно момче с което скоро се разделихме. а аз май още го харесвам,но защо лииииии

Супер фен
    Posledno plakah vchera vecherta-zaradi gadjeto,zashtoto nqma da go ima 1mesec i na men mi lipsva strashno mnogo i mi e otvratitelno napravo Toi zamina predi 5-6 dni i ot togava samo placha.Opitvam se da ne mislq mnogo-mnogo za tova,no samo kato chuq nqkoi pesen,koqto mi napomnq za nego,salzite sami potichat ot ochite mi...ujasno e

Супер фен
    Град
    до тебе...
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    преди около 5 дни...почувстах се доста самотен...нямаше с кой да излезна...и ми стана много криво
    и аз така най добрите ми приятелки ме прецакаха и няма с кого да изляза и ми е адски гадно и съм мн самотна а и гаджето ми е извън града
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Голям фен
    Град
    sofia
    predi 3 ili 4 dni za6toto brat mi otide v kazarmata i mi e mn mu4no za nego

Мега фен Аватара на iiirish
    ами преди няколко дни, защото се дрърпах с нашите (те не одобряват приятеля ми, а аз съм абсолютно сигурна, че искам да прекарам живота си с него; не съм вече малка все пак)

Tesinka
    Guest
    Ami plakah za posledno kogato s priqtelq mi bqhme se skarali i bqhme pred razdqla....!Slava Bogu vsi4ko se opravi )

Фен
    Град
    В нас ;)
    Преди може би седмица .. заради момче ..

Голям фен
    Ами последно плаках преди около седмица някъде,щото се скарах много жестоко с нашите и .. не издържах

Преди окол 2-3 часа плаках за последно...бяхме излезли с приятеля ми да отпраснуваме подобаващо 6те месеца от началото на нашата връзка и наш'те ми се обадиха да ми съобщят,че утре заминавам за Велико Търново...без дори да ми обяснят защо...почувстсвах се наистина ужасно...

Too much poison...Too much pain...Too much love in vain!~

FiRe_LaDy
    Guest
    POnqkoga si placha profilaktichno.POmaga mi da se uspokoq i otpusna.Inache plakash posledno snoshti,zaradi bashta mi i sled tova neska plakah pak,ama toq pyt ot shtastie. \/

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    ВчерА.
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Цитирай Първоначално написано от Ollas
    Тъжно е....а колко смисъл само има
    Дам... наистина...
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Фен
    Град
    NaDeJdA CiTy
    az plakah predi okolo sedmica za posledno ... ot gnqv kakto obiknoveno az nai 4esto zaradi tfa pla4a a pri4inata be6e maika mi i ujasnoto i dyrjanie licemerie ... se1
    Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си