.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 126
    Като се замисля...бешеее доста отдавна декември 2004...хах..оттогава сякаш нямам сили за сълзи... но, повярвайте ми тогава бяха реки, пресъхнали реки, изплакани за един...само за един...кошмар-спомен-минало-настояще-блян...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ами..последно..оня ден май беше, защо не помня, нещо бях изнервена, майка ми ме ядоса и аз от яд се разплаках...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    ами снощи...защото имах чувството,че в нищо не ми върви....нз просто се усетих някак изгубена в един момент и страшно ми олекна после,,,,

Супер фен
    Град
    София
    Абе хораа...големи сме ревльовци май....направо съм в шок

Plakax predi edna sedmica zaradi momcheto koeto obicham zashtoto ne sme se vijdali ot mnogo vreme i mi e adski muchno za nego taka mi se iska da go vida ama nemoga chesto placha za nego za da mi olekne
    Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    еми преди 10-15 минути... от нерви
    Ебати тъпото.
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Guest
    на 15 юни,последния учебен ден!

Фен
    Град
    TaM nQKaDe
    преди около 1 4ас и маи след малко пак
    nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi

Еми ако говорим за преструвки... вчера. Тръшках се и роних огромни крокодилски сълзи по родитесли проблеми, но тези имат толкова кораво сърце, че просто незная! Накрая им ваднах чистия непукизъм и те се шашардисаха! Така де за последно плаках (наистина) мисля, че преди около месец... Пак за некоя простотия беше де... За една от онези тъпи простотии, които са хем маловажни, хем могат да ти разбият живота...
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Az plakah predi 1-2 dena... ama savsem malko... prosto se nasalzih zashtoto mi stana mn machno che nqkoi moje izobshto da mi se darji po toq nachin! Ama mi mina barzo... vse pak sas salzi nishto ne se postiga, no ima momenti v koito prosto ne mojesh da gi sdarjish...
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Град
    Старите гробища
    последно се разплаках.....снощи...да...ска ахме се с приятелката ми, на която аз изключително много държа и тъй като съм песимист, си мислех, че ще се разделим и се натъжих много...може да звучи жалко, но...

v4era... za6toto obi4am ot mn vreme edno mom4e a toi me zarqza i znam 4e nqma da se vurne nikoga pri men no su6to plakah i za6toto haresvam drygo mom4e koeto kazva 4e me iska no ima priqtelka i zaradi neq ne smee da budem ne6to pove4e ot priqteli.....
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Вчера.
    i az tai

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Cefalopoid
    последно се разплаках.....снощи...да...ска ахме се с приятелката ми, на която аз изключително много държа и тъй като съм песимист, си мислех, че ще се разделим и се натъжих много...може да звучи жалко, но...

i az revah za tebe be.....

au mnoo ste sladki vie dvamata,navqrno mnooooooooogo se obi4ate,ne sum 4uvala do sega za mam4e,koeto pla4e za priqtelkata si,dano da ste o6te dulgo vreme zaedno!az puk nz koga plakah za posledno!predi seki den revah,6ot s edno mom4e sme zaedno ot 6 meseca i ve4e tolkova puti sum revala za nego,44e ve4e ni6o svurzano s nego ne moje da me razpla4e ili pone az taka si mislq!daje minalata subota go vidqh da se celuva s druga i mi stana gadno mnoo qsno,ma ne se razrevah!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    последно плаках,в началото на седмицата...за бившия ми приятел...
    f@nt@zi@

с години не сам плакал

Вчера.Заради едно момче,с което за съжаление не сме заедно...

zaharinka
    Guest
    ami minalata sedmica priqtelq mi doide do nas iznenadvashto i kakto bqh legnala v nego na divana i se zakachahme kakto obiknoveno, izvednuj revnah - tova sa mi edni ot malkoto sulzi ot shtastie, osuznavam che imam tova koeto sum tursila ... naistina mn go obicham

predi 5 min
    2 т. системно.

Еми аз не съм плакала отдавно но последният май беше заради едно момче...то винаги е заради тва но както и да е
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Posledno plakah predi 3dena,kogato se pochuvstvah nejelana ot priqtelq mi.No posle mi mina kato pogovorih s nego
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Супер фен
    Вчера,понеже се скарах с баща ми.

Голям фен
    Град
    софия
    преди 3-4 дни си плакахме заедно с единственото момиче... т.н.

Повече от фен
    ми аз плаках последно преди около 14- дена,тогава бях на море(хвана ни бурята) и си лежа на кревата,слушам музика ма mp3-ката ми и изведнъж се сетих за ммойте приятели стана ми много ама много мъчно за тях исках да се пребера веднага и да ги напрегръштам и нацелувам всички......и така......но сега осъзнавам,че на тях не им е пукало за мен а аз глупачката всеки ден им звунях и сигорно имам .............. сметка и наще ще ме ...............
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си