- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- koga za posledno....
ами за последен пат плаках преди 1 седмица и причината беше че се скарах с един човек който страшно много обичам и ценя а другата причина беше момче което немога да разбера кво иска.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Posledno plakah dneska... ama samo mi se nasalziha ochite... i to beshe ot nervi... ne izdarjah prostoAma mi mina barzichko
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
ami .. plakah predi sedmica
Bqh na plaj s priqteli mejdu koito i biv6eto mi gadje .. pri koeto toi vypreki 4e si ima priqtelka re6i 4e momentyt e idealen da probva da me iznasili...i sled kato ne mu pusnah me izkara kurva![]()
Emi i na men mi se slu4va 4esto.... kato slu6am nqkoq balada.... ili nqkoi tujen film ili si spomnqm za biv6iq mi priqtel i mi stava mn gadno za6toto o6te go obi4am i se natujavam i pla4a.... v4era plakah.... a i dnes mi se nasulziha o4ite....![]()
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
Za posledno plakah v4era![]()
Първоначално написано от Анонимко
Everything happens for a reason..
аз за последно плаках на 23 и 24 иуни когато се скарахме с моя приятел за глупости.бяхме пред раздяла но слава богу се оправихме и дано поже4е да не се караме така![]()
беше наскоро... за глупозти
Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!
Преди...хм....да видим.....10 минути![]()
Защо ли?-Скъсах с приятеля ми. А мислех, че ще е различно...
![]()
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
m/u drugoto dosta 4esto sum revala i to za kfo...za glupost(mom4eta)-naposleduk ne sum sviknala da placha....naprotiv gledam vsqka secunda da mi bude kupon
![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
mi v4era sutrinta i az nz to4no za6to otidoha si edni priqteli i mn mi doma4nq a i izvednaj se okazah samotna
оо от супер мн време не съм плакала, а и нямам намерение вечедокато преди едвам успявах да се сдържа, сега просто нито имам някакво желание, нито необходимост... просто нищо
сълзите са само израз на самосъжаление и слабост... излишно хабене на енергия и време
вече си гледам само напред и нищо не може да ме накара да съжалявам за минали неща![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Predi dve sedmici zaradi edna piqtelka koqto zaminava na 23 tozi mesec za 6tatite!Mnogo si q obi4am i mn mn mn 6te mi lipsva!A znam i koga pak 6te pla4a tozi petak 6toto 6te i pravim izpra6tane!I znam na 100% 4e 6te ima mn salzi![]()
Очите ти са пълни с топлина но тя не може никак да ме стопли,тои беше лятото а ти си есента...
az ne moga da pla4a neznam za6to dosega ne si spomnqm da sam reval i da sam reval e bilo kato maluk(kato bebe) ili sam bez4uvstven ili naistina ne moga da pla4a
За последно, когато приятелката ми замина далеко (това беше преди седмица). И сега често ми се насълзяват очите само при мисълта, че няма да я виждам месец и половина.
Сигурно е малко странно момче да плаче, но хич ми не е за подигравки от виято и да е страна. Това нещо човешко и нормално. Който не е плакал, той няма сърце!
ami sno6ti plakah za posledno... pri4inata be6e, 4e otnovo se 4ustvah adski sama i nejelana...
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Emi za posleden put revah predi 2 dena za ne6tata koito sum pravila i za biv6iq si priqtel i za dumite koito mi kaza posledno![]()
predi malko mi be6e mi tujno
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
За последно плаках когато се скарах с един приятел..
И то не защото се скарахме, а защото видях, че само си търси причина да се скараме и ми стана обидно...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Преди няколко дни и то беше както винаги(напоследък) заради песен , след което спомен за минали неща и .... понякога не искам да плача , но не мога да се сдържа:P
Вчера,защото представата ми за човека,по който от 3год си падах(или падам нз)се сгръмоляса с пълна сила.Излезе,че представата ми за него и това,което тои Е тотално се разминават![]()
ponqkoga e hubavo 4ovek da si popla4e za da mu olekneno vse pak ne trqbva da se prekalqva
![]()
))
Беше преди 3-4 месеца когато наще казаха че няма да ми платят интернета.