.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 126
    hm......... ne pomnq.....

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Може би на много от вас ще прозвучи малко налудничево, но това съм аз ... и тези, които ме познават знаят за какво става въпрос. Та аз не съм човек, който плаче често ... може би по 1 път на година. Досега от както се помня съм плакал само веднъж за момиче... и това беше преди 4 години. Странното е, че най-често плача заради футболни мачове... Последният път плаках след Англия - Португалия на световното, след като отново загубихме на дузпи. Може би съм прекалено зарибен, но наистина моят живот е свързан с футбол. Всичките ми приятели, просто твърдят, че не могат да си ме представят без футбол, а и аз ... Just the game is in my heart !
    обичам дениту ми {}

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    za posledno plakah taq no6t- ot bezsilie i strah- obi4am 1 4ovek no se strahuvam da mu go pokaja-ne znam kak za6toto mi se slu4va za purvi put-tova e ot tiq slu4ai v koito kato vidi6 4oveka zagubva6 predstava kade si kakvo pravi6 kak se govori-ostava6 kato vcepenen i hipnotiziran-ujsano e!taka se polu4ava 4e toi znae 4e ne mi e bezrazli4en i vupreki 4e i toi pokazva nqkakvo po specialno otno6enie az se strahuvam da go dopusna do sebe si-ne moga da obqsnq za6to-plakah za6toto osuznah 4e nqma da go vijdam prez lqtoto-a sled tova ve4e moje da e kusno...ne moje6 da zagubi6 ne6to koeto ne si imal-samo 4e az taka go 4uvstvam i naistina mi idva da se grumna!....v zakliu4enie 6te kaja:"nikoi po-dobre ot men ne znae kolko mnogo se ranqva sam"...
    и аз плаках вчера за това

Град
    some where ,where i am alone and nobody know me!
    Ami revax predi nqakolko dena kato me skusa edin 4ovek na koito mn durjax...porevax si ama ne pred nego........taka

emi posledniq pat kogato plakah beshe predi dve sedmici i to zaradi edno momche

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    последния път когато плаках...беше...бях изпаднала в няква депресия...плувах в море от хора...а се чувствам съвсем сама........

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    kato gledam po4ti vinagi pri4inata za na6ite sulzi e mom4e...kat taka se polu4ava 4e sme tolkova nejni i emocionalni i se ostavqme hora koito v pove4eto slu4ai izop6to ne podozirat da ni naranqt tolkvoa jestoko.....
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ot mn mn otdavna ne sum plakala! az sushto gledam che povecheto ottuk plachat za momche/momiche...ei hora stegnete se malko nqma smisul..kato iskate neshto edva li sulzite shte go svurshat vmesto vas! borete se i vsichko shte si doide na mqstoto!

Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny
    честно казано ... преди точно 3 дни !!! ама за какво ..... не казвам

FiRe_LaDy
    Guest
    Revah posledno predii ... offf moje bi ot sredata na toq mesec ne sam plakala.Ponqkoga,kogato vodq seriozni razgovori ochite mi se zasylzqvat,no si obeshtah che da reva nqma smisal.Inache posledno plakah,kogato vodih mnogo seriozen razgovor s roditelite mi za momcheto koeto OBICHAM istinski i se okaza pyrvata mi lubov.

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Последно за момче.. за какво може друго...пък и една тъжна песен много ми повлия

Повече от фен
    Град
    Стара Загора
    Скоро беше. С приятеля ми малко се сдърпахме (тва си го правим редовно, нищо необичайно за нас.... и все пак много се обичаме) и той ме попита дали, ако умре ще изчакам до третия ден да отида на дискотека, дали съм щяла да похарча 2лв. за цвете да му занеса на гроба и др. простотии. Ние все така си говорим, но... стана ми много гадно, защото го знам, че няма акъл и да ме е страх да не направи нещо. Веднага станах да си ходя, защото мразя такива приказки и той ме разцелува и пак си се "ОБИЧАХМЕ"
    0БиЧайТе СЕ!!!

Повече от фен
    Последно плаках ,вчера докато готвих(рязах лук).Не препоръчвам плача ,защото се появяват много бръчки

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Последно плаках вчера....както обикновено заради бившия ми приятел........
    f@nt@zi@

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Последно и аз вчера, сетих се за някой работи и как една пача тъпа, грозна винаги ми се бърка в живота и ми разваля всичко постигнато Най-гадното е, че знам че тя ги прави всичките тъпотии , обаче пред мен е миличка и невинна Ама още малко ще я потърпя и после нзн на кво ще я направя ...

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi v4era za6toto se vurnah ot moreto,na izpita imam slaba ocenka i 4e na6ite mi se surdqt zaradi tova

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Скоро - вчера ,ония ден.. .не помня точно.Причина да се разплача винаги мога да си намеря ,а мога даже и без конкретна По принцип така се разтоварвам от напрежението ,пък и учените казват,че било полезно
    Който не ме харесва ,няма вкус!!!

ami plakah vchera zashtoto imam problemi i te me natujavat

Ne pomnq to4no den-be6e skoro.No povoda be6e biv6iqt mi priqtel-mn mi lipsva.Po4uvstvax se mn samotna i prosto salzite tragnaxa
    ~^~...тИ мИ дЕисСтФаШш кАто вОдКа ...кАто вОДдкА мЕ гОРиШш....нЯмА дЪлГо дА сАм кРоТкА ....кАк тРеПерЯ сАмО вИшШ.....~^~

Фен
    Град
    София
    Днеска на един филм...кво да напраа?Ревла съм си
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

mi6etto
    Guest
    az reva ve4e 1 mesec vseki den ;( ;( ;( ;( tolkova mnogo me boli sarceto i du6ata nqmam pokoi

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    последно плаках преди 1 месец защото хора които смятах за приятели ме предадоха!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Град
    NePoStoQnNo
    ami v4era...

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Вчера, и аз не знам защо...просто ми дойде отвътре..
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Преди 15-20 мин. ама не казвам за какво

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си