- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- koga za posledno....
Може би на много от вас ще прозвучи малко налудничево, но това съм аз ... и тези, които ме познават знаят за какво става въпрос. Та аз не съм човек, който плаче често ... може би по 1 път на година. Досега от както се помня съм плакал само веднъж за момиче... и това беше преди 4 години. Странното е, че най-често плача заради футболни мачове... Последният път плаках след Англия - Португалия на световното, след като отново загубихме на дузпи. Може би съм прекалено зарибен, но наистина моят живот е свързан с футбол. Всичките ми приятели, просто твърдят, че не могат да си ме представят без футбол, а и аз ... Just the game is in my heart !
обичам дениту ми{}
Ami revax predi nqakolko dena kato me skusa edin 4ovek na koito mn durjax...porevax si ama ne pred nego........taka
emi posledniq pat kogato plakah beshe predi dve sedmici i to zaradi edno momche
последния път когато плаках...беше...бях изпаднала в няква депресия...плувах в море от хора...а се чувствам съвсем сама........![]()
kato gledam po4ti vinagi pri4inata za na6ite sulzi e mom4e...kat taka se polu4ava 4e sme tolkova nejni i emocionalni i se ostavqme hora koito v pove4eto slu4ai izop6to ne podozirat da ni naranqt tolkvoa jestoko.....![]()
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
ot mn mn otdavna ne sum plakala! az sushto gledam che povecheto ottuk plachat za momche/momiche...ei hora stegnete se malko nqma smisul..kato iskate neshto edva li sulzite shte go svurshat vmesto vas! borete se i vsichko shte si doide na mqstoto!
честно казано ... преди точно 3 дни !!! ама за какво ..... не казвам
Revah posledno predii ... offf moje bi ot sredata na toq mesec ne sam plakala.Ponqkoga,kogato vodq seriozni razgovori ochite mi se zasylzqvat,no si obeshtah che da reva nqma smisal.Inache posledno plakah,kogato vodih mnogo seriozen razgovor s roditelite mi za momcheto koeto OBICHAM istinski i se okaza pyrvata mi lubov.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Последно за момче.. за какво може друго...пък и една тъжна песен много ми повлия![]()
Скоро беше. С приятеля ми малко се сдърпахме (тва си го правим редовно, нищо необичайно за нас.... и все пак много се обичаме) и той ме попита дали, ако умре ще изчакам до третия ден да отида на дискотека, дали съм щяла да похарча 2лв. за цвете да му занеса на гроба и др. простотии. Ние все така си говорим, но... стана ми много гадно, защото го знам, че няма акъл и да ме е страх да не направи нещо. Веднага станах да си ходя, защото мразя такива приказки и той ме разцелува и пак си се "ОБИЧАХМЕ"![]()
![]()
Последно плаках вчера....както обикновено заради бившия ми приятел........![]()
![]()
![]()
f@nt@zi@
Последно и аз вчера, сетих се за някой работи и как една пача тъпа, грозна винаги ми се бърка в живота и ми разваля всичко постигнатоНай-гадното е, че знам че тя ги прави всичките тъпотии , обаче пред мен е миличка и невинна
Ама още малко ще я потърпя и после нзн на кво ще я направя ...
mi v4era za6toto se vurnah ot moreto,na izpita imam slaba ocenka i 4e na6ite mi se surdqt zaradi tova
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Скоро - вчера ,ония ден.. .не помня точно.Причина да се разплача винаги мога да си намеря ,а мога даже и без конкретнаПо принцип така се разтоварвам от напрежението ,пък и учените казват,че било полезно
![]()
Който не ме харесва ,няма вкус!!!
ami plakah vchera zashtoto imam problemi i te me natujavat![]()
Ne pomnq to4no den-be6e skoro.No povoda be6e biv6iqt mi priqtel-mn mi lipsva.Po4uvstvax se mn samotna i prosto salzite tragnaxa![]()
~^~...тИ мИ дЕисСтФаШш кАто вОдКа ...кАто вОДдкА мЕ гОРиШш....нЯмА дЪлГо дА сАм кРоТкА ....кАк тРеПерЯ сАмО вИшШ.....~^~
Днеска на един филм...кво да напраа?Ревла съм си
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
az reva ve4e 1 mesec vseki den ;( ;( ;( ;(tolkova mnogo me boli sarceto i du6ata nqmam pokoi
![]()
последно плаках преди 1 месец защото хора които смятах за приятели ме предадоха!
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
ami v4era...
Вчера, и аз не знам защо...просто ми дойде отвътре..![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Преди 15-20 мин. ама не казвам за какво![]()