.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Lubopitkata
    Guest

Най-върховното изживяване..

Е гледам,чета и въпросите все едни и същи горе долу-бременна ли съм,ама това онова,как се целува и прочей ..нищо ново и интересно-нека потърсят повечко -всеки първи път е интересен и странен,а и понякога лекооо плашещ
    Но искам и аз ви попитам нещо -най върховното изживяване в секса -както искайте го разбирате .. дали в самата поза ,дали самото място ,а за човека знам ,че всеки ще каже ( любимият-тъй че тук това не споменавам,макар че не всеки го прави с любим особено тези дето са на по 14 и са спали с над 10 -неможе всички са любими ) -леко отклонение,за което нека помоля за извинение..
    Та разкажете мъничко за този момент или направо Моменти мисля ,че на всеки ще бъде интересно и любознателно да виде малко опит от другите,а и може си вземе поука за нещо с помощта на Вас-нали затова сме тук или греша

Мега фен
    ОООо! Най-якият секс беше наскоро! Беше адска жега! Сложихме матрака на земята...потихме се много и това много ме изкефи! Правихме го в какви ли не пози! По едно време бяхме на задна, той има каса в стаята си и виждах точно каквото трябва в касата...адски яко беше!

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    ОООо! Най-якият секс беше наскоро! Беше адска жега! Сложихме матрака на земята...потихме се много и това много ме изкефи! Правихме го в какви ли не пози! По едно време бяхме на задна, той има каса в стаята си и виждах точно каквото трябва в касата...адски яко беше!
    сори за невежеството ама какво е каса
    2т.системно.

Мега фен
    Виждал ли си барабани?

е не не съм... аз живея в гората. ти пък съвсем ме изкара...
    2т.системно.

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

nai qkiqt sex be6e predi 2 dena na vilata ni be6e prez no6ta navunka se izliva6e strahoten dujd v staqta do nas bqha roditelite mi a ot drugata strana baba mi i dqdo mi bqhme goli4ki i potni4ki be6e strahotno izjivqvane

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Мега фен
    Какво тогава може да е каса? Не е каса в магазин вероятно.

е хубуу можеше в един пост да ми обясниш : касата е няква част от барабаните... мерси все пак
    2т.системно.

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    оооооооо никога няма да го забравя беше перфектно! не помня кога беше... може би преди месец
    на чист въздух
    куул
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си