- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-върховното изживяване..
Е гледам,чета и въпросите все едни и същи горе долу-бременна ли съм,ама това онова,как се целува и прочей ..нищо ново и интересно-нека потърсят повечко -всеки първи път е интересен и странен,а и понякога лекооо плашещ
Но искам и аз ви попитам нещо -най върховното изживяване в секса -както искайте го разбирате ..дали в самата поза ,дали самото място ,а за човека знам ,че всеки ще каже ( любимият-тъй че тук това не споменавам,макар че не всеки го прави с любим особено тези дето са на по 14 и са спали с над 10 -неможе всички са любими ) -леко отклонение,за което нека помоля за извинение..
Та разкажете мъничко за този момент или направо Моментимисля ,че на всеки ще бъде интересно и любознателно да виде малко опит от другите,а и може си вземе поука за нещо с помощта на Вас-нали затова сме тук или греша
![]()
ОООо! Най-якият секс беше наскоро! Беше адска жега! Сложихме матрака на земята...потихме се много и това много ме изкефи! Правихме го в какви ли не пози! По едно време бяхме на задна, той има каса в стаята си и виждах точно каквото трябва в касата...адски яко беше!
сори за невежеството ама какво е касаПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
2т.системно.
Виждал ли си барабани?
е не не съм... аз живея в гората. ти пък съвсем ме изкара...![]()
2т.системно.
nai qkiqt sex be6e predi 2 dena na vilata ni be6e prez no6ta navunka se izliva6e strahoten dujd v staqta do nas bqha roditelite mi a ot drugata strana baba mi i dqdo mi bqhme goli4ki i potni4ki be6e strahotno izjivqvane
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Какво тогава може да е каса? Не е каса в магазин вероятно.
е хубуу можеше в един пост да ми обясниш : касата е няква част от барабаните... мерси все пак
2т.системно.
оооооооо никога няма да го забравя беше перфектно! не помня кога беше... може би преди месец
на чист въздух
куул![]()
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.