.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Тема: 2 АЕГ vs 9

^VeSeToOo{P}^
    Guest

2 АЕГ vs 9

Hi na vsi4ki!iskam da vi popitam kvo vi e mnenieto za vtora angliiska gimnaziq i za 9 frenska?koq spored vas e po dobre-za sled 7 klas stava vupros?ako ste 4uvali i lo6i i hubavi mneniq-spodelete!10X predvaritelno!

Супер фен Аватара на pinki
    Ami....ANGLIISKATA ESTESTVENO!iSKA LI PITANE,INTERESNOTO E ,4E NE SUM 4YVALA NI6TO LO6O ZA NEQ! a PUK I TQ E V SPISUKA NA UNESKO! \/
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

axaxaxxa
    Guest
    xahaxhax za vtora angliisk amoga da kaja 4e u4ili6teto 6te se sruti sled 20 godini ako ne go remontirat az u4a v 45-to haxhax i te sa edno do drugo axhaxhxahaxh izpu6tena rabota ina4e si e na nivo obu4enieto i e mn hubavo tam no da te predopreda 4e mnogo sedmoklasnici iskat tam da u4at i ako si s nisuk bal po dobre ne vadi golemi nadejdi

o[h

според мен 2АЕГ е мн по хубава от 9 ФЕГ

Guest
    Много смешни въпроси се задават тук!Ако искаш да знаеш два езика отиди във френската!Ако иксаш да знаеш само един-в 2АЕГ!Казвам така,защото английския може да се научи по 1000 различни начина,а за немски и френски трябва да си минеш през подготве,както си му е редът!Да не говорим,че 9ФЕГ е най-централното училище и всичко ти е на 2 крачки,докато тази 2АЕГ,доколкото знам е почти извън София!Както си решиш де...

Guest
    Всъщност аз догодина съм 12 клас там и имам самочувствието да кажа,че знам добре два езика,а дори и немски малко знам,тъй като го уча като втори в даскало...Както може би сте разбрали съм от френската...

Според мен е опо-хубаво френската така съм чувала и така мисля...точно за тва и аз ще кандидатствам в френската!!!
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Мега фен
    Град
    София
    Зависи какъв език ти се учи, защото като втори в 2аег можеш да запишеш френски(така предполагам де), както и във френската втори английски. Зависи какъв език си учила досега и колко сериозно си го правила. Не на последно място е и това къде живееш. Защото двете училища са страшно далече едно от друго и си е бая път ако примерно живееш на попа до 2аег

^VеSеТоОо{P}^
    Guest
    10x mn na vsi4ki!pomognahte mi!

Мега фен
    Град
    София
    Супер, я кажи какво реши!

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Зависи какъв език ти се учи, защото като втори в 2аег можеш да запишеш френски(така предполагам де)...
    Всъщност не. Така се води, но последните 2 години (със сигурност) няма клас с втори език френски - казват, че няма достатъчно желаещи, но всъщност май даже няма учител по френски, не съм чула някой да учи френски... Има испански и немски.

Цитирай Първоначално написано от Гост
    ...Казвам така,защото английския може да се научи по 1000 различни начина...
    Не е съвсем така. Изучаването на английски в английските гимназии е много по-добро, от колкото ходенето на курсове например. Ако човек иска да научи наистина езика - съответната езикова гимназия! А после може и филология в някой университет разбира се.

И в крайна сметка - 2АЕГ RulzZzZz

Мега фен
    Град
    София
    Е тва че махат френския е тъпо

Фен
    Град
    zoo....
    Лошото на английската е че е на отдалечено място.За френската съм чувала хубави неща,познавам доста хора оттам-някои вече са завършили и са доволни от нея
    ....Don't bother!Be happy!....

Guest
    аз съм в английската 10кл и ще ти кажа че при нас след 8кл се набляга повече на другите предмети. учителите по бел, математика и литература и доста други са доста добри.. но след 8кл никой не ни поддържа английския и нивото ни яко спадна. може да е щото на нашия випуск сложиха все новите у4ители, тва не знам.. ина4е за втория език - подготовката е доста добра, особено по немски. за френски не съм особено сигурна, но от предишните випуски имаше хора, които у4еха френски (все пак не съм 100% сигурна). също си помисли дали ще ти трябва висока диплома, защото при нас 6 се изкарва с къртовски труд, за френската нищо не мога да кажа.и имаи в предвид, 4е който е дошъл при нас не е останал нормален

Guest
    мога да те уверя,че атмосфера като във френската няма никъде.адски е трудно да завършиш / с добри оценки имам предвид/, но си заслужава усилието.и ако дадеш всичко от себе си можеш да направиш много

Guest
    PO IAKO OT FRENSKATA NEMA U NA^TA BULGARIA

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    докато тази 2АЕГ,доколкото знам е почти извън София!Както си решиш де...
    Гимназията изобщо не е извън софия
    мога да те уверя,че атмосфера като във френската няма никъде.адски е трудно да завършиш / с добри оценки имам предвид/
    Във 2аег също не е никак лесно да се завърши с добри оценки.Трябва да се спукаш от учене и пак може да не си с идеални оценки.Относно английския много зависи при кой преподавател попаднеш.По останалите предмети учителите също много наблягат на предметите си.
    Според мен която и от двете гимназии да избереш няма да сбъркаш.Аз след 7ми клас също се колебех между тези две училища и влезнах във 2Аег , защото е до нас и исках английски език като първи.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Guest
    френскатааааааа FOR EVERRRRRRRRR

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    И двете са безумно пропаднали (поне така са ми казвали)
    Моля, моля...

Хъмм интересно
    Искам само някои неща да питам, че не ми стана ясно..
    1. Има ли въобще 1 ФЕГ в София или е само 9ФЕГ ?
    2. 2АЕГ и 9ФЕГ са в една сграда, така ли ?
    100% me. Sorry!

I can't remember how this got started,
    But I can tell you exactly how it will end. (:

Свърталище на Луди

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Supremacy`Girl
    Хъмм интересно
    Искам само някои неща да питам, че не ми стана ясно..
    1. Има ли въобще 1 ФЕГ в София или е само 9ФЕГ ?
    2. 2АЕГ и 9ФЕГ са в една сграда, така ли ?
    1. 9 ФЕГ
    2. Не са - 9 ФЕГ е в центъра на София, 2 АЕГ е на майната си.

Извън въпроса ти - Френската е училище с традиции и е далеч по-добра от 2 АЕГ.

Мерси много
    100% me. Sorry!

I can't remember how this got started,
    But I can tell you exactly how it will end. (:

Свърталище на Луди

Guest
    A kolko e bala za 9FEG nqkoi ima li predstava?

Guest
    колко е бала- ала-бала
    що за въпрос- всяка година е сама за себе си
    и ако нещо друго си искал-а да попиташ- баловете от последните години за известна съпоставка
    ги има на сайта на учебен център РЕГАЛИЯ

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    По-хубав език от френския няма никъде. Аз се радвам че успях да запиша първи език френски, а иначе продължавам да уча английски в школа. Това че не може да се научи английски извън даскало не е върно. Там също сте като един клас /по-малко сте но пък за това няма простотия а се учи много сериозно/. А една моя бивша учителка която е работила в 9ФЕГ каза че всички френски гимназии и паралелки с френски език си имат традиции. Така ако бях на твое място щях да кандидатствам във френската.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си