- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 2 АЕГ vs 9
Hi na vsi4ki!iskam da vi popitam kvo vi e mnenieto za vtora angliiska gimnaziq i za 9 frenska?koq spored vas e po dobre-za sled 7 klas stava vupros?ako ste 4uvali i lo6i i hubavi mneniq-spodelete!10X predvaritelno!
Ami....ANGLIISKATA ESTESTVENO!iSKA LI PITANE,INTERESNOTO E ,4E NE SUM 4YVALA NI6TO LO6O ZA NEQ!a PUK I TQ E V SPISUKA NA UNESKO! \
/
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
xahaxhax za vtora angliisk amoga da kaja 4e u4ili6teto 6te se sruti sled 20 godini ako ne go remontirat az u4a v 45-to haxhax i te sa edno do drugo axhaxhxahaxh izpu6tena rabota ina4e si e na nivo obu4enieto i e mn hubavo tam no da te predopreda 4e mnogo sedmoklasnici iskat tam da u4at i ako si s nisuk bal po dobre ne vadi golemi nadejdi
Много смешни въпроси се задават тук!Ако искаш да знаеш два езика отиди във френската!Ако иксаш да знаеш само един-в 2АЕГ!Казвам така,защото английския може да се научи по 1000 различни начина,а за немски и френски трябва да си минеш през подготве,както си му е редът!Да не говорим,че 9ФЕГ е най-централното училище и всичко ти е на 2 крачки,докато тази 2АЕГ,доколкото знам е почти извън София!Както си решиш де...![]()
Всъщност аз догодина съм 12 клас там и имам самочувствието да кажа,че знам добре два езика,а дори и немски малко знам,тъй като го уча като втори в даскало...Както може би сте разбрали съм от френската...
Според мен е опо-хубаво френската така съм чувала и така мисля...точно за тва и аз ще кандидатствам в френската!!!
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Зависи какъв език ти се учи, защото като втори в 2аег можеш да запишеш френски(така предполагам де), както и във френската втори английски. Зависи какъв език си учила досега и колко сериозно си го правила. Не на последно място е и това къде живееш. Защото двете училища са страшно далече едно от друго и си е бая път ако примерно живееш на попа до 2аег
10x mn na vsi4ki!pomognahte mi!
Супер, я кажи какво реши!
Всъщност не. Така се води, но последните 2 години (със сигурност) няма клас с втори език френски - казват, че няма достатъчно желаещи, но всъщност май даже няма учител по френски, не съм чула някой да учи френски...Първоначално написано от ^Santra^
Има испански и немски.
![]()
Не е съвсем така.Първоначално написано от Гост
Изучаването на английски в английските гимназии е много по-добро, от колкото ходенето на курсове например. Ако човек иска да научи наистина езика - съответната езикова гимназия! А после може и филология в някой университет разбира се.
И в крайна сметка - 2АЕГ RulzZzZz![]()
Е тва че махат френския е тъпо
Лошото на английската е че е на отдалечено място.За френската съм чувала хубави неща,познавам доста хора оттам-някои вече са завършили и са доволни от нея
....Don't bother!Be happy!....
аз съм в английската 10кл и ще ти кажа че при нас след 8кл се набляга повече на другите предмети. учителите по бел, математика и литература и доста други са доста добри.. но след 8кл никой не ни поддържа английския и нивото ни яко спадна. може да е щото на нашия випуск сложиха все новите у4ители, тва не знам.. ина4е за втория език - подготовката е доста добра, особено по немски. за френски не съм особено сигурна, но от предишните випуски имаше хора, които у4еха френски (все пак не съм 100% сигурна). също си помисли дали ще ти трябва висока диплома, защото при нас 6 се изкарва с къртовски труд, за френската нищо не мога да кажа.и имаи в предвид, 4е който е дошъл при нас не е останал нормален![]()
![]()
мога да те уверя,че атмосфера като във френската няма никъде.адски е трудно да завършиш / с добри оценки имам предвид/, но си заслужава усилието.и ако дадеш всичко от себе си можеш да направиш много![]()
PO IAKO OT FRENSKATA NEMA U NA^TA BULGARIA
Гимназията изобщо не е извън софияПървоначално написано от Анонимко
Във 2аег също не е никак лесно да се завърши с добри оценки.Трябва да се спукаш от учене и пак може да не си с идеални оценки.Относно английския много зависи при кой преподавател попаднеш.По останалите предмети учителите също много наблягат на предметите си.мога да те уверя,че атмосфера като във френската няма никъде.адски е трудно да завършиш / с добри оценки имам предвид/
Според мен която и от двете гимназии да избереш няма да сбъркаш.Аз след 7ми клас също се колебех между тези две училища и влезнах във 2Аег , защото е до нас и исках английски език като първи.
френскатааааааа FOR EVERRRRRRRRR![]()
![]()
Хъмм интересно
Искам само някои неща да питам, че не ми стана ясно..
1. Има ли въобще 1 ФЕГ в София или е само 9ФЕГ ?
2. 2АЕГ и 9ФЕГ са в една сграда, така ли ?
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
1. 9 ФЕГПървоначално написано от Supremacy`Girl
2. Не са - 9 ФЕГ е в центъра на София, 2 АЕГ е на майната си.
Извън въпроса ти - Френската е училище с традиции и е далеч по-добра от 2 АЕГ.
Мерси много![]()
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
A kolko e bala za 9FEG nqkoi ima li predstava?
колко е бала- ала-бала
що за въпрос- всяка година е сама за себе си
и ако нещо друго си искал-а да попиташ- баловете от последните години за известна съпоставка![]()
ги има на сайта на учебен център РЕГАЛИЯ
По-хубав език от френския няма никъде. Аз се радвам че успях да запиша първи език френски, а иначе продължавам да уча английски в школа. Това че не може да се научи английски извън даскало не е върно. Там също сте като един клас /по-малко сте но пък за това няма простотия а се учи много сериозно/. А една моя бивша учителка която е работила в 9ФЕГ каза че всички френски гимназии и паралелки с френски език си имат традиции. Така ако бях на твое място щях да кандидатствам във френската.