GADJETO MI TVURDI 4E EDIN OT NAI DOBRITE MI FR ME HARESVA
molq vi pomognete mi!! gadjeto mi tvurdi 4e negov fr me haresva.az i gadjeto mi u4im v edno daskalo i sme edna muni4ka kompaniq.az sum edinstvenoto momi4e.s "K" stanahme mnogo blizki spodelqhme si toi idva6e v ku6ti stanahme dobri fr.edin den gadjeto mi mi kaza 4e ima 4uvstvoto 4e "K" me haresva...4e ve4e ne me gleda s priqtelskite o4i s kakviyto me gledashe v na4aloto .....4e vinagi kogato se karame kogato se e razligavil i "K" go gleda s omraza 4e vinagi zastava na moq strana "K" si ima gadje koeto e svqstno pred men tvurdi 4e q obi4a a edna ve4er e kazal na gadjeto mi 4 e tupa ovca i 4e samo 4aka da stupi na krivo za da q razkara...sprqh da my obru6tam tolkova vnimanie kolkoto predi sprqh da spodelqm s nego za6toto me e strah da ne si pomisli 4e imam 4uvstva kum nego i vinagi otbelqzvam kolko mnogo obi4am "P" i kak ne moga da jiveq be nego..te sa dobri fr ili pone bqha predi strah me e da ne se skarat zaradi men mamlka my mrazq taka..az poprincip nqmam momi4eta fr samo na mom4etata imam doverie .spodelqm s edno momi4e s koeto se vijdame rqdko i e sigurna no i tq nz-e kak da mi pomogne..kakvo da pravq??da go otbqgvam li?? nemoga da se durja gadno s nego za6toto go uvajam strashno mn,a i e gadno..tova se slu4va za 100-ten put da se sblija s mom4e da mi stane dobur fr i sled vreme da se okaje 4e me haresva...omruzna mi pls help znam 4e tem,ata e glupava no imam nujda ot vas pomo6t!!!!