- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ФЛИРТУВАШ ЛИ ЧЕСТО?
ами случвло се е,преди....ама сега вече нямам желание за никой друг
f@nt@zi@
Obi4am da flirtuvam,no samo kogato naistina haresvam tozi 4ovek,a ne prosto ei taka za razle4enieto!Osven tva gledam da ne flirtuvam kogato imam seriozen priqtel![]()
много често което саздава известни проблеми и понякога стават кофти обарквания![]()
Ami i az fliartuvam.Ne moga da kaja,4e samo s poznati,no nqkoe mom4e ,ako mi haresa,za6to ne?Ina4e ne sum ot nai-golemite flirtadjiiki.Obi4am tova zanimanie ina4e,za6toto mi povdiga nastroenieto ponqkoga i ako si haresvam mnogo tova mom4e me ravi adski 6testliva.
Еми зависи от настроението ми и от случая...и да и не
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
знам, че и момчетата флиртуват, но от флиртовете ...от тях понякога стават мн големи гафове...Първоначално написано от *Damianita*
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
ех права си до някаде обаче сяко момче иска да бьде желано сьщото се отнася и за момичетата, аз при мен флирта е ежедневие с непознати познати сепак трябва да има някаква трьпкаПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
da estestveno vseki go e pravil
Да,много обичам да флиртувам,дори да съм с гаджето примерно на кафе или на дискотека да пусна един палав поглед на момчето от другата маса или нещо от сорта.Обожавам да флиртувам.
Аз не бих си го позволила.Обичам много приятеля си и точно пред него няма да го направяДа,много обичам да флиртувам,дори да съм с гаджето примерно на кафе или на дискотека да пусна един палав поглед на момчето от другата маса или нещо от сорта.Обожавам да флиртувам.
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Emi ne flirtuvam 4esto, kato si nabeleja edno mom4e si durja na nego i se zanimavam edinstveno s nego.Taka4e flirtuvam rqdko i s edin 4ovek![]()
Флиртувам,но само с момчетата,които харесвам и невинаги,а само когато ми е на кеф!
podkrepqm te i az imam priqtel s kogoto imam stabilna vruzka mnogo mrazq da hvurlqm mili pogled4eta ili da se opitvam da prevleka pogleda na nqkoe pederas4e zatva ne go i pravq ne obi4am da flirtuvamПървоначално написано от `Death`Whore`
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Ми да флиртувам.И то доста честичкоПадам си малко флиртаджийка.
ц тва пък е много тъпо,сорка,че го казвам,ама ти обичала ли си някога приятеля си?!Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
![]()
лично мнение:отвратително тъпа постъпка....![]()
f@nt@zi@
Говоря,когато нямаш сериозна връзка!Иначе нормално когато си с един човек по-дълго време да не флиртувваш с други,защото той ти дава всичко което искаш,и не би го наранила по тоя начин.Разбра ме погрешно.Първоначално написано от f@nt@zi@
За мен е глупаво на човек да му харесва да се чувства желан от човек, когото не харесва. Ако харесваш някого, ще те интересува ли дали Драган и Петкан ти се усмихват, когато им се натискаш?
За мен флирта е една забавна игра,която ми харесва,но си имам приятел и това просто не се допуска!Това не пречи,обаче да съм си много сладкодумна!
![]()
Флирта и натискането са две различни неща!Може да флиртуваш и с най-минимален жест-усмивка,поглед!Да се натискаш,това вече е съвсем ралична история!Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
А защо приемаш усмивката за флирт? Явно е вярно, че едно момиче не може да бъде приятел на когото и да е било - защото момичетата винаги флиртуват и не могат да проведат нормален разговор с мъж. Пораснете и започнете да приемате мъжете като хора, не само като забавление.
Естествено че флиртувам това е любимо занимание даже хора отстрани твърдят че с моята best фр флирта ни е бил живота ако не флиртуваме ще се споминеме
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Малко флиртаджийка си падам, ама то явно е от зодията![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
така е до някъде, ама не е задължително да ходиш с някого, когото обичашПървоначално написано от f@nt@zi@
тя може дори да не го харесва
![]()
има такива "разтоварващи", така да ги наречем, връзки, които са ей тъй за разнообразие или просто кеф и в тях не се влагат кой знае какви чувствамойте повечето (да не кажа всичките) са били такива
![]()
някои може и да ме обвинят, но тва, че не мога да се влюбя в никого, с когото ходя, трябва да значи изобщо да не си хващам приятел и постоянно да си стоя сама ли?![]()
исках просто да кажа, че гаджетата понякога са за забавление, особено на тая малка възраст, в която според мен е по-добре да не се задълбочаваме в мн сериозни връзки, защото не всички сме готови за такава отговорностзнам че не звучи мн приятно, но си е така по мое мнение
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
O-o-o-o ami slu4va se!V pove4eto slu4ai s poznati![]()