.

Виж резултатите на анкетата: Флиртуваш ло често

Гласували
80. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да,естествено

50 62,50%
  • не

16 20,00%
  • случвало се 1-2 пъти

14 17,50%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ами случвло се е,преди....ама сега вече нямам желание за никой друг
    f@nt@zi@

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Obi4am da flirtuvam,no samo kogato naistina haresvam tozi 4ovek,a ne prosto ei taka za razle4enieto!Osven tva gledam da ne flirtuvam kogato imam seriozen priqtel

много често което саздава известни проблеми и понякога стават кофти обарквания

разбира се

nasty_f
    Guest
    Ami i az fliartuvam.Ne moga da kaja,4e samo s poznati,no nqkoe mom4e ,ako mi haresa,za6to ne?Ina4e ne sum ot nai-golemite flirtadjiiki.Obi4am tova zanimanie ina4e,za6toto mi povdiga nastroenieto ponqkoga i ako si haresvam mnogo tova mom4e me ravi adski 6testliva.

Еми зависи от настроението ми и от случая...и да и не
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Цитирай Първоначално написано от *Damianita*
    Цитирай Първоначално написано от JiMiTo
    от тази тема ми стана ясно... вие жените сте бахти комплексарките...
    Ne sme golemi kompleksarki \/ \/ \/
    Dori i mom4etata obi4at da flirtuvat 4esto
    знам, че и момчетата флиртуват, но от флиртовете ...от тях понякога стават мн големи гафове...
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Безразборният флирт е само за момичета и жени, които нямат никакво самочувствие и имат нужда да се чувстват желани от всеки. Имам приятел, а ако нямам, не флиртувам. Нещата стават и без прекомерно лиготене, комплименти и мили очи.
    ех права си до някаде обаче сяко момче иска да бьде желано сьщото се отнася и за момичетата, аз при мен флирта е ежедневие с непознати познати сепак трябва да има някаква трьпка

ani13
    Guest
    da estestveno vseki go e pravil

Супер фен
    Да,много обичам да флиртувам,дори да съм с гаджето примерно на кафе или на дискотека да пусна един палав поглед на момчето от другата маса или нещо от сорта.Обожавам да флиртувам.

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Да,много обичам да флиртувам,дори да съм с гаджето примерно на кафе или на дискотека да пусна един палав поглед на момчето от другата маса или нещо от сорта.Обожавам да флиртувам.
    Аз не бих си го позволила.Обичам много приятеля си и точно пред него няма да го направя
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Emi ne flirtuvam 4esto, kato si nabeleja edno mom4e si durja na nego i se zanimavam edinstveno s nego.Taka4e flirtuvam rqdko i s edin 4ovek
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Супер фен
    Флиртувам,но само с момчетата,които харесвам и невинаги,а само когато ми е на кеф!

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

Безразборният флирт е само за момичета и жени, които нямат никакво самочувствие и имат нужда да се чувстват желани от всеки. Имам приятел, а ако нямам, не флиртувам. Нещата стават и без прекомерно лиготене, комплименти и мили очи.
    podkrepqm te i az imam priqtel s kogoto imam stabilna vruzka mnogo mrazq da hvurlqm mili pogled4eta ili da se opitvam da prevleka pogleda na nqkoe pederas4e zatva ne go i pravq ne obi4am da flirtuvam

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Голям фен
    Ми да флиртувам.И то доста честичко Падам си малко флиртаджийка.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    ц тва пък е много тъпо,сорка,че го казвам,ама ти обичала ли си някога приятеля си?!

лично мнение:отвратително тъпа постъпка....
    f@nt@zi@

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    ц тва пък е много тъпо,сорка,че го казвам,ама ти обичала ли си някога приятеля си?!

Говоря,когато нямаш сериозна връзка!Иначе нормално когато си с един човек по-дълго време да не флиртувваш с други,защото той ти дава всичко което искаш,и не би го наранила по тоя начин.Разбра ме погрешно.

Мега фен
    За мен е глупаво на човек да му харесва да се чувства желан от човек, когото не харесва. Ако харесваш някого, ще те интересува ли дали Драган и Петкан ти се усмихват, когато им се натискаш?

Фен
    Град
    където поискам
    За мен флирта е една забавна игра,която ми харесва ,но си имам приятел и това просто не се допуска!Това не пречи,обаче да съм си много сладкодумна!

Фен
    Град
    където поискам
    За мен е глупаво на човек да му харесва да се чувства желан от човек, когото не харесва. Ако харесваш някого, ще те интересува ли дали Драган и Петкан ти се усмихват, когато им се натискаш?
    Флирта и натискането са две различни неща!Може да флиртуваш и с най-минимален жест-усмивка,поглед!Да се натискаш,това вече е съвсем ралична история!

Мега фен
    А защо приемаш усмивката за флирт? Явно е вярно, че едно момиче не може да бъде приятел на когото и да е било - защото момичетата винаги флиртуват и не могат да проведат нормален разговор с мъж. Пораснете и започнете да приемате мъжете като хора, не само като забавление.

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Естествено че флиртувам това е любимо занимание даже хора отстрани твърдят че с моята best фр флирта ни е бил живота ако не флиртуваме ще се споминеме
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Малко флиртаджийка си падам, ама то явно е от зодията
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@

така е до някъде, ама не е задължително да ходиш с някого, когото обичаш тя може дори да не го харесва
    има такива "разтоварващи", така да ги наречем, връзки, които са ей тъй за разнообразие или просто кеф и в тях не се влагат кой знае какви чувства мойте повечето (да не кажа всичките) са били такива

някои може и да ме обвинят, но тва, че не мога да се влюбя в никого, с когото ходя, трябва да значи изобщо да не си хващам приятел и постоянно да си стоя сама ли?

исках просто да кажа, че гаджетата понякога са за забавление, особено на тая малка възраст, в която според мен е по-добре да не се задълбочаваме в мн сериозни връзки, защото не всички сме готови за такава отговорност знам че не звучи мн приятно, но си е така по мое мнение
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Guest
    O-o-o-o ami slu4va se!V pove4eto slu4ai s poznati

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си