- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- banalnata tema za kraq na edna krasiva vruzka
hodeh s edno mom4e 5 meseca i 10 dni.predi tova se poznavahme ot predi godina i polovina.ot godina blizko toi ne hode6e s nikoi,za6toto ne iska6e da se obvurzva.a kogato trugna s men sqka6 go vurnah kum jivota.mn go obiknah i toi se privurza kum men mn.si4ko vurve6e dobre.zapo4nahme da si kazvame 4e se obi4ame i t.n.skusa vednuj kum kraq na 5-tiq mesec s men,posle se vurna pak pri men.ala sled sedmica,dve otnovo skusa s mene.tozi put s sms-i,toi sam pi6e6e v tqh 4e nqma smelostta da mi go kaje v o4ite.kaza mi 4e sam bila prava 4e "obicham te" ne se kazva na vseki.kaza mi 4e e bilo gre6ka kogato e trugnal s mene vtoriq put i 4e togava si e mislil 4e si4ko 6te se vuzvurne i 6te stane kakto si e bilo predi.ala ne e stanalo taka.4asove sled kato toi skusa s mene trugna s edno momi4e koeto poznava ot NQMA I 2 SEDMICI.a toi za da obikne momi4e pone vreme mu trqbva.do kolkoto go poznavam de.sprq i cigarite ot skoro.se edno e korenno drug 4ovek ot kakto ne sme zaedno.promenil se e kato 4e li za dobro.dadoh na edin mn dobur pqitel negovata snimka i podaruka koito mi podari za sveti valentin,ta pone da nqma ni6to koeto e negovo pri men.da ala ne stava spomenite i si4ko si e pogrebano vutre v men.no sqka6 vuzkrusva i pak se vru6ta.stra6no mn go obi4am ne go vinq 4e e s druga 6toto samo toi si znae kakvo mu e.sporedn nqkoi koito sa govori li s nego,toi neznae kakvo iska.spored moq priqtelka (strani4en nabliudate) toi 6tql da se vurne pri men 3 put,za6toto me e izlugal 4e me obi4a.ala az ne vqrvam mn mn da vi kaja 4estno.sigurno go kazva za da me ute6i.si4ki mi kazvat da si namerq nov.ala ne stava.ne iskam i da si pomislq dori za drugo mom4e.help me..kakvo da pravq??![]()
![]()
Мисля, че ще е най-добре да отделиш малко време за себе си... И да обмислиш нещата и да продължиш без него...
Любовта е по-силна от всичко
Докато страдаш по него и си така нещастна няа да се оправят нещата миличка.Стегни се,такива неща се случват за да ни направят по-силни...преживей го,няма начин.Напред и нагоре,това е,свиквай без него![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
Абсолютно си прав NeNo_pz..това,че си му дала толкова много е наистина прекрасно....но той още не е осъзнал колко си му помогнала...остави го да си върви по пътя...сигурна съм,че си е един чудесен човек и ще се намери този,който ще оцени това,което правиш...аз така нараних човекът,който ми даде най-много и ми повтаряше,че ме обича и че аз не го осъзнавам...сега след време съм му казала,че му благодаря....но той съумя да продължи без мен,направи и ти същото.обърни малко внимание на себе си...гадно е така,когато даденият човек не оценява това,което правиш,но явно не е човекът за теб...опитай се да продължиш без него напред,но не го мрази,а се радвай,че е намерил може би това,което иска...тъпото единствено е,че те е разигравал вече на 2 пъти и то с тоя смс за край....ама сигурна съм,че ще дойде денят,когато ще разбере грешката си,явно наистина не е знаел какво иска,явно е бил прекалено привързан към теб
az mislq che shte razbere greshkata si...shte osuznae kakvo vsushtnost si mu dala...i ako ti chuvstvash che iskate da ste zaedno..shte budete ....pone az taka mislq![]()
ако поиска пак да се съберете... ОТКАЖИ МУ!
докажи му, че не си кукличка, с която може да си играе когато си поиска, а когато не я иска... просто да вземе друга кукла. трябва да му докажеш, че можеш и без него!
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Ей мъжемразката!Първоначално написано от HandOfBlood
![]()
![]()
Писна ми от тъпи женски съвети(то и мъжете дават тъпи съвети,но все пак жените имат свой собствен...как да кажа,почерк)!Ако и тя го иска що пък да не се съберат?Може човека просто да не е знаел какво иска в този момент и да е направил грешка.Не е задължително да е искал да я нарани,още по-малко пък да я е смятал за своя "кукличка",както ти,с извинение,тъпо се изрази.Не знам какъв е,но не можеш да твърдиш нищо за човек,когото не познаваш.Искам да добавя и един въпрос-ако автора беше момче щеше ли да му дадеш същия съвет?Едва ли.Вече към самата авторка-ами дано осъзнае грешката си.Ако ти искаш да си с него се съберете,не ги слушай тея тука.