- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Anal sex
Probvala sam kakvo li ne no ne sam privarjeni4ka na sado-mazo i takiva gluposti.Redovno/kogato pravq sex/me opravqt v zadnika.Kazvat 4e bil gotin i sam na mnenie 4e 6tom go haresvat za kakvo mi e ako ne davam da me 4ukat tam,pak i mi haresva 4estno kazano.Pravq go v zadnika ot 14 godi6na i mai ve4e sam dosta hlabava otzad za6toto ponqkoga kogato si go vadi pi4a ot zadnika mi se ....../tova e malko gadno/...nasiram.Poslednia pat be6e dosta,napravo ujas.Ve4e ise6tam 4e vse po lesno mi go vkarvat v zadnika.No pak sam dovolna ot analnia sex 6toto mi poddarja zadnika vav forma.
Аналният секс поддържа единствено анала ти разхлабен. Щом ти харесва, защо пишеш тема?
e macka ako mi se nasere6 dokato go vadq 6e te prebiqot boi...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xaxa![]()
Един ЧЕП и няма да се осираш-постоянно трябва да си затапена![]()
tva ako ne go e pisal nqkoi puber na 13 si reja pishkata
и изклучителният смисал на тази тема беше да се похвалиш че обичаш аналния секс или?!
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Първоначално написано от NeSTa_86
Хахахаха да ...аз нямам кво да отрежа,ама съм за тва,че го е писал някояя мижитурка
mili4ka pls nedei da puska6 takiva otvratni temi, 4e naprao kat pro4etoh mi se dodraifa![]()
![]()
i naistina zakvo vuob6te puska6 tema kato nqma nikaf otpraven vapros, za da se pohvali6 4e se nasira6 kogato te 4ukat li
![]()
nqmam dumi prosto.......
Винаги ли се насираш като те шибат-я кажи?Първоначално написано от Анонимко
![]()
stiga we momi4eto 6e zeme da se osere o6te sega ot strahПървоначално написано от TALIBANA
![]()
![]()
Е що от страх-ко има страшно?Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
а ти на колко години си... дрисло![]()
2т.системно.
haha i az sy6to (tfoita de 6toto az si nqmam)Първоначално написано от NeSTa_86
P.S Toq avatar e po -qk![]()
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
lellelel ama kav ogromen smisyl ima taq tema ne e istina,awe smqtai kolko si zle,che i ne osyznavash kak samo se izlagash....tc tc tc....lapeshka mu rabota i da si typ ne e lseno,ama kyde si trygnala da se izlagash....![]()
![]()
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
mi ot strah da si priznaeПървоначално написано от TALIBANA
![]()
Ахаххаха сереш като самосвал.
abe vie chisto ste iztreshtqli be![]()
leleee nakade otiva toq svqqt.....
znae6si posledstviqtaa s kakvo mojem da ti pomognem nie !?
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
само сухари маина прави анален секс ама преди тва се изхождаи че да няма кво да се насереш
Аналния секс е страхотен браво на теб
Лошото е че сте малко момичетата които се шиите в халката.
neam dumi....![]()
![]()
![]()
![]()