- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Как да премахна този срам?
Iskam da mi pomognete nqma nikakav kysmet sys momi4etata az sym i malko srymejliv mojeli da mi pomognate da mi kajate kak da premahna tozi sram![]()
![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
От тебе зависи...няма как да се помогне...просто в момента на срещата си казваш не няма...бъди себе си...сичко ше е ок..
И сичко правиш на риск пък каквото стане стане ако не стане здраве да е![]()
Srama ne se premahva a se preodolqva.. I nikoi ot nas ne moje da ti kaje kak da go postignesh.. Ti sam trqbva da se spravish.. Trqbva da imash volq..Kato se pootpusnesh vednaj she vidish che ne boli..![]()
ami...chesnu kazan0 .. kakt0 kazaha dr...trqbva sma da si p0m0gnesh..pak i t0 nqma nishty sramn0..primern0 haresvash nqk0e m0miche 0tivash pri neg0 i zap0chvash edin n0rmalen razg0v0r primern0 zdr kak0 praish tei..ala bala..ii 0t t0q razg0v0r veche shte namerite 0bshti temi i taka..p0ne za men t0va e edin 0t nachinite .. nz... kakt0 kazah trqbva sam da si p0m0gnesh..adi sh stiskam palci ..kusmet)
Hora sega ima hov problem znachi az i edin moi priqtel haresvame edno i sy6to momi4e i neznam kakvo da pravq mojeli halp [-o<
еми опитай се да разбереШ по някъв наЧин тя кого предпоЧита и да разбереШ другия дали я харесва повеЧе от теб!ако той я харесва по-малко от теб се опитай да я спеЧелиШ!Успех [-o< стискам палци
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
Ami kavo da pravq tazi ve4er bqhme az i nie trimata toi q svalq az spodred vas kakvo da pravq stoh i gi gledah![]()
![]()
![]()
![]()
как тоЧно я сваля?според теб тя харесва ли го??все пак ако и кажеШ кво Ще загубиШ????????аз действам така - ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА,ДА СТАВА КВОТО ЩЕ....!!!!!! и ти постъпи така ... но в никакъв слуЧей няма да стоиШ и да бездействаШ!!
![]()
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
Zna4i toi q pregry6ta tam govrii mili neshta sqda vyv nego pored mene tq go haresva powe4e ot mene pone az taka si milq moje pyk tq i da ne me haresva neznam abe kot shte da stawa az sys gadje da da da de takova 4udo
имай малко самоЧувствие бе!!!!!Ще си намериШ гадже!!!!!!!!!
Az ne vqrvam ch veche sha si namerq gadje koq sha e tolkova glupava da trygne sys mene az nepoznava takava!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ам бой искаШ ли ве????я се стягай.....!!!!!!!!веднага!!!!!!
Ami chakam si boq kade e veche mi e se edno ko sha stane sys mene ne me ebe ako shte i da mra kot mi e pisano tyi da staa
ам да дойда да те набия????????????????спри с твойте простотии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ami nqma ot kakvo da se pritesnqva6, prosto se otpusni.tezi ne6ta sa normalni i vseki e minaval prez tqh.davai smeloako i momi4eto ima podhod i proqvi razbirane, vsi4ko 6te e ok
uspeh
moq nevinnost i greh.....
Ami az se chudq kak da go preodelqa tozi sram Neznam i az zashto sym taka ama kyt ostana sam sys momiche se chudq kakvo da igovorq i neznam kakvo da pravq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Stiga de..imai samo4uvstvie...i az sum bila takafa kato bqx po-malka ama nai-nakraq mi omruzna vsi4ki da xodqt s mom4etata koito az xaresvam samo i samo za da mi napravqt gadny...taka 4e i ti prosot ne trqbva da ti puka mnoy ot mnenieto da drugite i da ne misli kakvo shte stane posle ala bala prosto deistvai!Uspex!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Ako mojeta dea mi kajeta nqkoi syvete che neshto neznam kakvo d apravq az sym golqmo dyrvo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[-o< [-o< [-o< [-o<
Значи първо, не става просто така. Демек, не става бързо, а с време. Явно целта е да се научиш да не се срамуваш. А как? Ми като правиш това, от което се страхуваш. И аз съм яко здух от време на време и не мога да си го обясня. Знам как да се държа, но като я видя просто онемявамНо това друга тема... та. Според мен най-добрият вариант да се пребориш със срамът е да опознаеш повече, врага /така да се каже/. Срещай се с момичета от класа ти, говорете си. Примерно нещо среща на класа и си говори повече с тях, няма значение на каква тема. Ако щеш си говори за компютри. Обясни и какво представлява дадена игра, какво трябва да се внимава. Ако разбираш повече от софтуер, разкажи и за някаква програма. за мирк примерно, с кой скрипт си, от къде го имаш, колко време го имаш. Питай я дали и тя използва подобно нещо. Целта е не да я сваляш, а да става разговор! Важното е да се осъществи такъв. Ако не стане с едно момиче, пробвай с друго, и с друго, докато не стане разговора. После почваш да заговаряш непознати девойки, СЛЕД като си се огледал да няма някакъв мн як около нея, че се правят на отворени, а после тя няма да ти проговори и да не забравяме, това е целта
![]()
Don't hate me, I'm just blind.
Hora mojeli da mi kajete kakvo trqbav da pravq kak da svalq edno momishe she az neznam kakvo da pravq iskam da mi kajeta kavo tqrbav da napravq kyto otida pri neq ? HELP ME [-o< [-o< [-o< [-o<
khqhqhqh ako iska6 gadje na6 de e nai ubavo na magistralta ima sqkvi gadjeta ednodnevki sre6u 20 lv si4ki raboti koito si me4tae6 6te ima6
Разбрахме, че не знаеш английски, но знаеш как да си служиш с емотиконки. Всеки се е притеснявал. Май искаш някой тук да ти каже 2 думи и да не се притесняваш вече. Не става.
Abe aS73r1kS ` az ne se maitapq be chuvam si bil ot TIMNISKO ama neznam az ne se maitapq chsno![]()
![]()