.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Guest

malko kofti situaciq

Ami zna4i na 17 sum a priqtelkata mi e na 15. Az sum pravil sex 2 puti oba4e nikoga s devstveno momi4e a tq e devstvena. Opitahme vednuj da go napravime i az poneje ne znam kak da podhodq samo ot tova koeto sum 4uval - ima6e lubovna igra, pravih i frenska lubov i kakvo li o6te ne.Leko s prusti i masajirah klitora sled tova bavno trugnah da pronikvam v neq s prust no neq mnogo q zabolq i kaza 4e izburzvam .. bole6e q mnogo i dori ne stignahme do samiq sex.. Tq malko se pritesni no az q uspokoih 4e vsi4ko e nared i nqma ot kakvo da se pritesnqva i produljihme samo s frenska lubov.Ne znam sigurno 6te kajete 4e trqbva da q predrazpoloja no dadoh vsi4ko ot sebe si Tova be6e maksimalnoto koeto moga i kakvo li ne opitah predi tova za da q nakaram da se vuzbudi. Ako sum propusnal da napravq ne6to molq vi kajete mi za6toto naistina iskam nai-dobroto za neq. Ne iskam da q boli za6toto prosto mi se sviva surceto..

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    ei ne se vprqgai tolkova...nqma kak da ne q boli,vse pak shte i e za pyrvi pyt....pochti vsichki gi boli,razbira se ima i izkliucheniq,no ne vinagi vsichko zavisi ot liubovnata igra i ot vyzbudata,a i ot tova kakyv e himena na priqtelkata ti,ako e debel prosto nqma kak da se razmine bez bolka,razbiraemo,tazi koja tr da se skysa nqkak,sledvashtiq pyt go napravi syshtoto(kakto cheta,naistina si se postyral) i opitai pak,rano ili kysno shte uspeesh,ama davai nejno i vnimaitelno,a tq da postiska malko zybi i men mn me boleshe,vypreki,che bqh dosta vyzbudena...aide uspeh
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Мега фен Аватара на koalka
    Ами щом си дал всичко от себе си,няма накъде повече.Просто тя е от тези момичета,където ги боли повече.Трябва да изтърпи-няма как.Кажи и,че ти си с нея и няма от какво да се страхува.Всичко ще бъде наред.

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Ми по това което казваш ти си направил всичко възможно,тя ти казва че прибързваш ,защото я боли!Кажи й че рано или късно ще дойде момента и трябва да шретърпи болката!И й кажи че ще се опитате отново само когато тя е готова да претърпи болката!

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си