.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

ChUvstvam se SAMA!!!

Zdraveite!Pri mene problema e mnogo seriozen za sujalenie nikoga ne sum bila s mom4e koeto haresvam, nqkoi moi priqtelki mi kazvat 4e problema e v mene za6toto kogato si haresam nqkoe mom4e i iskam da sum s nego az v produljenie na 1-2 meseca po nqkakuv na4in go karam i toi da me haresa no 6tom ve4e i toi iska da trugneme az ve4e gubq interes i zapo4vam starata pesen na nov glas I po tozi na4in az se 4uvstvam sama a i zapo4vam da si mislq 4e gospod me nakazva za6toto naranqvam vsi4ki okolo mene s tova koeto pravq Neznam kakvo mi stava i neznam kakvo da prava?Az ponqkoga dori ne moga da se razbera i ne moga da se osuznaq kakvo prava! Molq vi se pomognete mi kajete mi kakvo da pravq , za6toto ako produljavam taka az 6te si ostana zavinagi sama, 6te stradam a i se sumnqvam 4e 6te zadurja nqkogo dulgo vreme do mene samo 6te go naranq BLAGODARQ VI PREDVARITELNO!!!![/b]

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    mila ne trqbva da si misli6 4e si sposobna samo da naranqva6 horata.trqbva da otkrie6 i obi4ta u sebe si.opitai se sus sledva6toto mom4e koeto haresa6 da te grabne pove4e opitai se da misli6 po-4esto za nego.opitai se da go haresa6 i kogato otva stane se opitai da ne go otbluskva6 i mu kaji 4e ti haresva i neka si4ko stane spodeleno togava 6te useti6 kakvo e da ima6 nqkoi do sebe si I DA NE STRADA6 I DA NE KARA6 OKOLNITE DA STRADAT.
    няма любов

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Emi ti ne znaesh kfo iskash...tfa tfoito sa ligosti...sq iskam tebe..utre nego..i aideee az sam ebasi mackata..pak vsashnost kurve Ne se izlagai...i ne se podigravai s drugite zaradi sobstvenoto si samochuvstvie! USPEH!!!!!!!! Shte ti e nujen..

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    охо,ти си от хората, дето обичат да гонят плячката си, стигнат ли я им става скучна...
    но какво да ти кажа, ако намериш подходящото момче, повярвай ми той няма да ти омръзне и ще искаш да си с него, сега не можеш да си намериш никого, защото просто никой не може да те заинтригува както трябва...
    продължавай с търсенето
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    щом досега като получиш някого и вече не го искаш,значи не си искала някого достатъчно много!Въпрос на време е!Ще намериш човека,който ще те грабне наистина и ще искаш да си с него

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    охо,ти си от хората, дето обичат да гонят плячката си, стигнат ли я им става скучна...
    но какво да ти кажа, ако намериш подходящото момче, повярвай ми той няма да ти омръзне и ще искаш да си с него, сега не можеш да си намериш никого, защото просто никой не може да те заинтригува както трябва...
    продължавай с търсенето
    Съгласна съм !Не трябва да се притесняваш за такива неща .Всеки влак си има пътници и ти ще откриеш твоя човек ,който ще ти задържи интереса ,така че smile .

Фен
    Град
    София
    Еми защо ме навява мисълта че си егоистка когато го харесам треа да е с мен акогато не го харесвам да се маха според мен трябва да си промениш малко мисленето!Както повечето момичета под 18!Поздрав за (всички тъпи пу*ки)с

Off nz i az ve4e kakvo da pravq seki mi kazva suvsem razli4ni ne6ta Bqh re6ila da se pusna po te4enieto i da ne mi puka za6toto nqkoga 6te se poqvi moqta polovinka i 6tqh da si go 4akam oba4e priqtelkata mi mi kaza 4e ne vinagi trqq da se puska6 po te4enieto za6toto predi istinskata ti lubov moje6 da sre6tne6 nqkoq druga za da ne buda sama a da buda 6tastliva dokato go 4akam i to4no sled kato mi go kaza tova az se oburkah totalno i nz kvo prava Nadqvam se da ne sum vi oburkala mn za6toto az samata edvam se razbiram i mnogo vi blagodarq 4e mi oburnahte vnimanie RADVAM SE 4E VI IMA ZA6TOTO PONE VIE ME UTE6AVATE az ve4e nqma i kum koi da se oburna za6toto nikoi ne moje da me razbere, a puk da mi vlezne v polojenieto duma da ne stava Na tqh ve4e im e pisnalo ot moite "vny6eniq" kakto te vikat

spoko i tvoita lubov shte doide...

Фен
    Град
    BuRgaSsSs
    продължавай с търсенето
    съгласна

А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
    иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
    знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
    и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}

Фен
    Град
    TaM nQKaDe
    абе ко се притеснява6 нормално е да ти омразв тои при по4ти всеки млад 4овек е така ето аз например преди бях то4но като тебе омразваха ми на парвата седмица докато не сре6тах подходя6тия 4овек с които сам ве4е 5 месеца и ваоб6те не мо е омразнал вапрос на време е да намери6 4овека с които 6те си допадните и 6е ти е яко с него.Не се притесняваи
    nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    продължавай с търсенето
    Напълно съм съгласен.

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    I ti shte si namerish maistora...Vsichko s vremeto si.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Emi ti ne znaesh kfo iskash...tfa tfoito sa ligosti...sq iskam tebe..utre nego..i aideee az sam ebasi mackata..pak vsashnost kurve Ne se izlagai...i ne se podigravai s drugite zaradi sobstvenoto si samochuvstvie! USPEH!!!!!!!! Shte ti e nujen..

Млъквай бе!А ТИ за ква се мислиш!Както наблюдавам всичките ти мнения във форума са свързани с критики към автора!!!!Ами не си права!Момичето иска съвет,а ти й викаш ку*ва!!Изказваш се неподготвена,защото се мислиш за нещо повче с тея твои мнения!Дразниш ме!!!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Млъквай бе!А ТИ за ква се мислиш!Както наблюдавам всичките ти мнения във форума са свързани с критики към автора!!!!Ами не си права!Момичето иска съвет,а ти й викаш ку*ва!!Изказваш се неподготвена,защото се мислиш за нещо повче с тея твои мнения!Дразниш ме!!!!!
    PODKREPQM!A po temata,spored men se pusni po te4enieto,a to samo 6te te otnese kadeto trqbva!

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    това е много гадна ситуация... помисли как би се чувствала ти ако някой се опитва да те свали и после щом успее да те изостави, явно много хора страдат от това.. мисля че трябва да се поправиш. при следващото момче което събуди някакъв интерес от теб не тръгваи веднага след него, изчакай да хлътнеш (странен израз) по него и да се увериш че го искаш... а ако след това той те хареса, повярвай ми ще бъдеш много доволна успех момиче
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Супер фен
    Някой ден ще намериш своя принц на бял кон

Град
    San Siro
    o,ami az imam su6tiq problem...mn e gadno...vse si kazvam toq nqma da go rareja tolkoz burzo...posle go zarqzvam i me spr kofti,4e e poredniq naranen\!!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Sorry ..

Град
    {≈Ìdíöť ClÙb≈}
    еми или ти требе някой който оби4а съ6тото( да се бори и да гони този който харесва) или любовта на живота ти тогава не6тата 6те се оправят......а сега го приеми като един вид предпазване от неподходя6т 4овек!!!!!
    WE LOVE DRUM'N'BASS

http://img467.imageshack.us/img467/6891/6l4fd.jpg[/img][/URL]

Lele mnogo vi blagodarq za suvetite dobre 4e ste vie da mi vkarate malko akul v glavata i da se popravq za6toto az sum vinovna za tova i naistina 6te se popravq i s udovolstvie 6te poslu6am suvetite vi No nz kakvo da pravq s mom4etata koito me haresvat-ne moga da gi otbqgvam za6toto 6te stane mnogo mnogo kofti za tqh kakto i za mene,a kato produljavam da si lafq s tqh kakto do sega imam 4uvstvoto 4e 6te se vlubqt o6te pove4e v mene A ot vsi4ko nai-mnogo me e strah ot tova da ne naranq nqkoi i posle da mi se vurne kakto e kazano VSI4KO SE VRU6TA za6toto ve4e patih ot tova tc iii nz MNOGO VI BLAGODARQ OTNOVA 4E ME PODKREPQTE I MI KAZVATE KOE E NAI-DOBROTO

Супер фен

Re: ChUvstvam se SAMA!!!

Цитирай Първоначално написано от sladko_6emet4e
    Zdraveite!Pri mene problema e mnogo seriozen za sujalenie nikoga ne sum bila s mom4e koeto haresvam, nqkoi moi priqtelki mi kazvat 4e problema e v mene za6toto kogato si haresam nqkoe mom4e i iskam da sum s nego az v produljenie na 1-2 meseca po nqkakuv na4in go karam i toi da me haresa no 6tom ve4e i toi iska da trugneme az ve4e gubq interes i zapo4vam starata pesen na nov glas I po tozi na4in az se 4uvstvam sama a i zapo4vam da si mislq 4e gospod me nakazva za6toto naranqvam vsi4ki okolo mene s tova koeto pravq Neznam kakvo mi stava i neznam kakvo da prava?Az ponqkoga dori ne moga da se razbera i ne moga da se osuznaq kakvo prava! Molq vi se pomognete mi kajete mi kakvo da pravq , za6toto ako produljavam taka az 6te si ostana zavinagi sama, 6te stradam a i se sumnqvam 4e 6te zadurja nqkogo dulgo vreme do mene samo 6te go naranq BLAGODARQ VI PREDVARITELNO!!!![/b]
    Просто незнаеш какво искаш!!!

Град
    Варна
    Аз мисля, че те е страх да се обвържеш! Познах ли ? Самата дума "връзка", самата мисъл за връзка с някого те плаши. От самосебе си с времето се преодолява.. или продължаваш сама.. докато не осетиш,докато несрещнеш човека и осетиш, че той е различен..точно това което търсиш.
    Съвет:
    Нетръгвай с някого, защото той има желанието,а ти просто ..няма с кого да ходиш и неизпитваш "онова" чувство. Тази връзка ще свърши зле, само ще нараниш и двамата. Бъди сама, не самотна!
    Успех!
    И все пак някога ще се срещнем и все пак някога ще се поздравим,сърцето радостно ще трепне или от остра болка ще се свий...

Lihno moeto e mnenie e, che vse oshte si mnogo oburkana i ne znaesh kakvo tochno iskash. Moje bi ti haresva samoto "gonene na plqchkata", a sled tova ti stava bezinteresno, zashto si poluchila tova, koeto iskash. I vse pak ne trqbva da se otchavai, az vqrvam, che edin den shte namerish momeche, na koeto da durjish istinski ili moje bi i da obichash. Togava neshtata shte se promenqt. Az vqrvam, che za vseki chovek na tazi zemq ima predopredelena polovinka. Taka che ne se i sumnqvam, che i za teb ima takuv chovek. Uspeh!!! :P

Mislq che pravish tezi neshta zashtoto si nesigurna i imash nqkakvi kompleksi. Na teb ti nqma nishto.. neznam na kolko godini si, no vsichki minavame prez tozi etap. Nameri si nqkoe momche , koeto e po atraktivno i moje da ti zadurji interesa i ako neshtata se poluchat dai mu shans!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си