.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Trqbvaa Mi Pomosht

Hybrid View

Guest

Trqbvaa Mi Pomosht

Minalata sedmica se zapoznah s edno momche togava ne mi haresvashe no s vremeto ze da mi se haresva.Stanahme priqteli no iskam neshto poveche.PLS kajete mi kak da go nakaram da me haresa(malko sam pritesnitelna)Molq vi iskreno za pomosht

Guest
    emi trqq da si po-samouverena.Hodete s nego nakafe, kino, diskoteka i ako proqvqva po-osoben interes kam teb zna4i te haresva i ottam natatak ve4e vie si znaete

Мега фен Аватара на koalka
    Ами общувайте повече,говорете си.Бъди секси,усмихвай му се и така.Ти сама ще намериш начина.

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Ем..те хората ти го казаха...
    Трябва да ти дойде от вътре...
    като усетиш момент,в който можеш да кажеш нещо,с което ще го впечатлиш... - това не означава,да се самоизтъкваш,да си измисляш прекалено много просто..нещо закачливо,шеговито..просто нещо,което ще го накара да се усмихне...бъди забавна,чаровна...флиртувай .....Но трябва да се държиш естествено....и ако те хареса,то поне да хареса тебе самата,а не тази,на която се правиш...или подражаваш

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    Той трябва да те хареса такава каквато си,притеснителна или не.1-во бъди себе си,не играй чужда роля,бъди естествена,2-ро забрави притеснителността,няма да постигнеш нищо с нея и 3-то общувай повече с него,усмихвай му се,бъди закачлива,забавна...просто бъди себе си...
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Guest
    аз съм сигуреН че тои също те харесва и едно от нещата заради което те харесва е именно това че си притеснителна успех

Tesinka
    Guest
    Ami purvo trqbva da premahmesh tazi pritesnitelnost!!!Vsi4ko s vremeto si,budi po nastoqtelna iii se nadqvam vsi4ko da potrugne.. !Pone ti go pojelavam mila

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами общувайте повече,говорете си.Бъди секси,усмихвай му се и така.Ти сама ще намериш начина.
    Прави му комплименти.

Голям фен
    еми...общувайте повече,излизайте по-често заедно,а ти си се дръж естествена-той трябва да те харесва такава каквато си!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от MaD_CaT*
    Ем..те хората ти го казаха...
    Трябва да ти дойде от вътре...
    като усетиш момент,в който можеш да кажеш нещо,с което ще го впечатлиш... - това не означава,да се самоизтъкваш,да си измисляш прекалено много просто..нещо закачливо,шеговито..просто нещо,което ще го накара да се усмихне...бъди забавна,чаровна...флиртувай .....Но трябва да се държиш естествено....и ако те хареса,то поне да хареса тебе самата,а не тази,на която се правиш...или подражаваш
    I az sam na sa6toto mnenie

vani
    Guest
    abe q si mu pokaji 4e go iska6!!!a ako toi ne go prieme kakto ti se iska-otdrapni se a ako e pisano sam 6te doide posle

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си