- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според вас възможно ли е?
Та...според вас възможно ли е да обичаш САМО един човек през целия си живот?Говоря за голяма ЛЮБОВ.Да си отдаден изцяло на него/нея и само него/нея да обичаш.Какво смятате и дали познавате такива хора?
Не е възможно разбирасе. Хората си омръзват то си е в природата ни. Има много женени 2 ки който са били найстина влюбени и отдадени един на друг ,но след 10-15 години всичко се превръща в приятелство в най-добрия случай разбирасе, и тези чувства които ги е имало някога вече не са това което са били. Разбираемо е, но и има такива хора който наистина са успели да запазят любовта си ,обаче това са само единици.Първоначално написано от koalka
А по въпроса дали познавам такива двойки : За жалост не![]()
Според мен не е възможно. От 14-15 годишни като се запознаете, чак до 70-80 годишни старци, да сте лудо влюбениСтрува ми се невъзможно...но кой пък знае...
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Мисля,че знаеш позицията ми по въпросаДА,възможно е,точно от 14-15 до 70,че и повече години
Не мисля,че точно любовта,най-силното чувство,може да бъде победена от времето,или поне от това време,през което си жив.
Хората са казали:Вечни неща няма!!!...Това не е вярно,точно щом става въпрос за любов.Има я,и може да е вечна,но не всеки успява да я запази за цял живот.Аз познавам 2 човека които вече...40 години(може и малко повече) са женени и така разнообразяват връзката си...просто все едно гледаш някакви младежи които ходят от 1 седмица.Викат си мило,изненадват се всячески,запази ли са искрицата живот във своята връзка още от млади та вече 40 години така...И това рабива теорията"вечната любов е невъзможна"...![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
точно това еПървоначално написано от Angel_eyes
трябва да разнообразяваш връзката
да подържаш пламъка на любовта ;]
не трябва да спираш да ухажваш дори и
след като си спечелил сърцето и/му
но мисля че и двамата партниори трябва да участват
а не единия да е пасивния и нищо да не прави
Да,съществува,но не познавам такава двойка!![]()
Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...
Според мене не е вазможно....![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
ми да съществува ама...аз не познавам май за сега точно такива хорица но знам че има!![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
амиии тя няма да е вечна, само до края на живота имПървоначално написано от Angel_eyes
хаха
а иначе по темата-може, що не? след като говорим за такова нещо, значи ня някой му се е случило...
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
razbira se 4e moje![]()
по-скоро е възможно да обичаш него/нея цял живот, но да се влюбиш и няколко пъти в някой друг...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Вечна любов нема, има вечна обич-разликата е в това че човека когото обичаш, е част от живота ти...дори и да го няма превличането...
Ami.... spored men ne e vuzmojno da si vluben samo v edin 4ovek prez celiq si jivot!!!No puk koi znaeeee naistina........... vazmojno e,no moeto mnenie e 4e edva li moje da se slu4i,poneje horata si omruzvat i iskat raznoobraziq...!))))
IMa takiva xora koito se obichat cql jivot zatova se naricha golqma lubov zashtoto tq e za cql jivotizjivqva se vednuj i vinagi ostava toplina v sarceto ot neq .PRimer za tova sa xorata s brak poveche ot 40 god te sa gi saxranili blagodarenie na tazi lubov koqto gori i ne zalqzva
dano vseki q sreshne i bude mn 6tastliv
Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli
ima...spored men...
Трудно е, но не е невъзможно. Зависи от човека, неговия характер, разбирания и т.н. Аз лично не познавам такива хора, поне до този момент, но съм сигурен че има....малко са, но ги има.![]()
Еми брака се основава на тази вечна любов, но не мисля че някой тийнейджър може сега да се влюби и да обича вечно!
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
pazbira se 4e ne e vuzmojno za6toto horata si omruzvat![]()
Според мен може
невъзможно е
2 т. системно.
ami za sajalenie ne e vazmojno. da istinska lubov sa6testvuva , no sled godini ostava samo uvajenieto i privarzanostta kam tozi 4ovek. lubovta e nai - istinskoto i hubavo 4uvstvo , no dori i tq ne e ve4na..
едва ли.. може би се е случвало, но веднъж на милион![]()
"Преди да откриеш своят принц, ще ти се наложи да целунеш доста жаби." -:P :P
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.