- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- KAK da SI GO VURNA
OBICHAM edno mom4e ujasno mnogo ve4e se obdeih zapoznahme se v DV taka trugna vsi4ko bqha nai prekrasnite dva meseca v jivota mi nikoga ne sum se 4ustvala tolkova sigurna i shtastliva bqh gotova da dam vsi4ko za nego no qvno ne go pokazvah edin den edna moq "priqtelka" po4na da mi govori da sum my bila pratila sms 4e ve4e e svoboden za6toto nie predi tva se bqhme skarali malko i az ne6tasni4kata tupa q poslu6ah taka na sledva6tiqt den my se obadih i popitah dali sme zaedno toi zaqvi 4e 6tom e tolkova ujasen i ne iskam da sum s nego zna4i ne sme az my obesnih 4e go obi4am 4e bih dali vsi4ko da sme zaedno no qvno be6e KUSNO vijdahme se nqkolko puti sled razdqlata ni i po 4esto se zasi4ame v skype iska6e mi se da go pregurna i da vurna vremeto no ne stava6e ve4e ot mesec i polovina ne spiram da pla4a i da se tormoza kazvah my tolkova puti kakvo 4ustvam hilqdi puti a toi samo kazva6e ne ne mi se govori za tova........iskam da sum s nego i nz kakvo da pravq iskam da go vurna no se 4ustvam bezsilna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HELP ME
С тези думи,и молитви да се върне при теб нищо няма да постигнешЧрез този твой страшен интерес който показваш към него,той разбира,че ти ще се бориш за него...че тичаш по него и го искаш,това няма да го привлече в никакъв случай.Отдръпни се от него,покажи му,че не е единствен и колкото и да те боли тряа да го направиш,а вече ако той те обича или има някакви чувства към теб ще те потърси сам.А ако е безразличен към теб,има ли смисъл всеки ден да плачеш за някой,който не заслужава?!
![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
Ami... spored men toi ne te obi4a 6tom kazva "ne ne mi se govori za tova.."!Edva li edin 4ovek,koito te obi4a bi govoril taka za otnosheniqta v koito se namira s lubimoto si su6testvo..!Sajalqvam 4e taka ti go kazvam no.. vse pak tova e moe mnenie a ti ako iska6 me slu6ai)!Ne tursi otmu6tenie!
6tom ve4e e KUSNO trqbva da spresh da se samoizmu4vash i ........GORE GLAVATA!!!Znam 4e toi nqma da e edinstveniq.. budi optimist i izob6to ne tursi otmu6tenie za6toto taka ni6to nqma da postignesh!!!Naistina ti pojelavam vsi4ko da se opravi i da budesh 6tastliva za6toto go zaslujavash![]()