- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ваканция съм! и днес ми се случи...
оо да...
днеска напрайх гаден номееер...
бюхме на фунтаните в подлеза на ндк и един фр си даде бирата на драго сърце,отиде да вземе билети и след 5 мин се върна
през тфа време изльокахме бирата ии...по моя идея () напълнихме шишето със жабунясалата зелена вода от фунтаните ,така че все едно сме пили малко
още си смърдеше на бира
и оня горкия дойде,вика "оставали ли сте ми бира" ,отпи кат последния глупчо и после последва едно плюене...![]()
чак да го съжалиш
БУАХАХАХХАХАХ
ама каква физиономия направи...БЕЗЦЕННО
Хмммм да видим сега...напоследък дните ми минават адски скучно.
Днес станах и нещо там се мотках в нас..после излапах един корнфлейкс...после с едни фр из прословутия център на София и после в квартала....
Цял ден с гаджето насам-натам.![]()
Днес ходих на басейн и там изкарах пообед и част от следобеда. След това карах колело до вечерта, ядох и седнах на компютъра. Изгледах един филм, прегледах форума, пиша последно мнение и си лягам![]()
Така както ми минават всички дни:
1- Ставам в 8:00
2- Стоя на компютъра до следобед
3- Гледам ТВ
4. Пак на компютъра до късно вечерта
5. Лягам да спя
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
emii sq taq sedmica bqh po centara do kum 00:00 posle na kompa sutrin spq.. do kum 11 sletobed tupeq i taiiiii puk dobroto prekarvane ne zavisi tolkova ot tova kak go prekarvash a s koi ...
Легнах си към 4:00 сутринта, после станах към 8:30 да си правя кафе и успях, незнайно как, след което реших да се разсъня за 1-2мин, но пак съм заспал,в леглото, и станах към...10:30, ако не се лъжа. После малко хапване, яко мързел, телевизия, комп, душче.
След това, излязох навън, взех приятелката ми и към НДК. По едно време се видяхме с двама френдове-форумци и с тях разходка, лафче, ала-бала и така. Изпратих приятелката и после се прибрах в нас, за да гледам мача.
Така мина денят ми.![]()
лягане към 4 че имам да попрочета едни лекции
ставане към 12 някога...
учене - математика че изпити
ако съм жив отскачаме с мацката или у тях или у нас или на вънка...
учене... ако остане време ядене... и ката и днес... ще да е...
Gott wei
станах,пих 1 кафе,облякох се,отидох на среща за подарък,айде до О.Ч.З...след тфа тениска със нирвана(или по-точно само вокала),до нас че тряяше да видя дядо ми,после от нас до курса на сестра ми тя да види дядоо ми,бла блаа...отиване до гарата-изпращане на въпросният дядо,ходене в макдоналдс,там пиене на едно еспресо,ходене да александър невски,отиване на мини-купонче,отиване за бира,говорене по телефона в трезво (или нетрезво) състояние със 1 фр,прибиране у нас ,изкарване на ангелите на баща ми,седене на перваза на прозореца,влизане в банята,седене (пак)и пак говорене по гсм-а,слушане на музика и спанеее
![]()
mi po princip dnite mi minaat ob6to vzeto qko....eto kak minava edin moi den : staam kum 12-13 4asasqdam na kompa ogofarqm sa s pr qm i kum 4 4asa izlizam i kato sa pribera do kum 2-3 4asa prez no6ta na kompa samo 4at....ne mi e mnoo sku4no no subota i nedelq mi e nai zle..trqq da obikoli6 celiq grad dokato si nameri6 otforeno kafe...
...
Ми по цял ден съм някъде извън нас![]()
Любовта е по-силна от всичко
а пък аз ши прая кот си искам уе еййййй![]()
![]()
![]()
Видяхме се с приятелката ми, после отидохме на форумната среща, след това насам- натам и така.![]()
spq nai-kasno do 12h posle stavam, qm, posle ili se motaq vka6ti ili navanka s fr celiq den,ve4erta na kompa i taka.ve4er lqgam kum 1h zavisi,nqmam mn ednakvi dni...
Всеки ден се занимавам поне по 15 минути с йога и с 10 въртене на обръч. Разучавам малко нови акорди и се мъча да ги запомня...Закуска. Пак занимаване с китарата, разхождам се, за да напазарувам или просто за да се пораздвижа, а следобед - пак китара за около половин час, седя на компа и това си ми е всеки ден..Така протичат дните ми от ваканцията
ЕDIT: Бляяяяя...пропуснах любимите си занимания - рисуване и четене ...
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Когато съм си в Стара Загора много рядко да всърша нещо. Сега понеже съм си в нас...основното ми е да оправям раници, багажи, дрехи да подреждам, да правя нещо по палатките, че много и на всяка й има по нещо и така. Ям (понякога) гледам телевизия, на компа...слушам музика, може дже да почиста, но това е рядко![]()
еми аз днеска...кфо да кажа...скъсах си с гаджето. мога да ви кажа тая нощ какво ще правя - ше рева! въпреки че аз исках.....пуу защо не ми бехте казали че ше е толко гадно!?!?!??!?(((
Worship the BEST, We are NOT everywhere!
ми общо взето всеки ден правя едно и също но утре мисля да разнообразя:
сутринта ставам кум 11 обличам се,разходка по магазините до към 16,после се прибирам,взимам си душ (а утре като гледам може да е изцеждам се) оправям се излизам пак към 20 с тайфата и се прибирам към 23:30 след което се хоризонтирам и така отново и отоново
а без тениска?Първоначално написано от RedChil
![]()
МУАХАХАХХАХАХА
Ами станах към 11.00...закусвах, реших да си слагам паети на един панталон (естесвено с моята сръчност без да искам заших двата крачола на панталона), бих се със сестра ми, започнах да се оправям (изкъпах се; облякох се; сложих си малко спирала и гланц
След това заключих, отидох на спирката; хванах си автобуса; слязох на центъра, където имах среща с приятели;разхождахме се малко по магазините; после се паркирахме в едно кафе; сега съм вкъщи и сигурно няма да излзиам
т.е. ще пиша във форума, докато ми се доспи...
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
mi stavam 11 nqkyde gledam seriqla po btv dokato 4atq s gadjeto mi i si ugovarqme sre6ta.kypq se kontq se pred ogledaloto typeq 4akam da stane 2 i 20 {6toot po princip 2 i 30 se sre6tame ama dokat slqza do centyra} posle go 4akam na centyra otivame nqkyde cuni guni posle stanalo 8 i 30 i trqbva da si hodq.pribiram sa i po4vam da typeq...
ma ot 4 dena ne sym go vijdala za tva ili sym na vynka s fr`s ili visq pred kompa
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Нищо интересно. Цял ден пред компютъра или чета там каквото са ни дали , или си решавам от двата сборника задачи , или гледам телевизия. Всяко лято едно и също за разнообразие.
Emi izlizam s fr.Sedime ili na tevoposta pred 125 ili na niakoia tenis masa ili na niakoia besetka.Dnes hodihme na basein,ina4e i na disko v subota,na fitnes ponqkoga sutrin.Vikame niakoi obiknoveno ili naprao si urejdame sre6ti.Tva e ob6to vzeto vse edno i su6to,vse edni i su6ti hora.