.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Hybrid View

Guest

a az si mislih 4e znam kakvo iskam

zdraveite hora...sigurno 6te si kajete "e basi liglata deto si "ama az iskam nqkakvo mnenie po vyprosa ...e taka da vidq kak 6te mislqt horata za moqt problem
    zna4i istoriqta e slednata...mn zdravo si padam po edno mom4e-toi e vs za koeto si me4taq i sym si me4tala izob6to-no toi e mn po-stranen ot tova koeto predstavqlvat dr-te mom4eta-toi e leko zatvoren(vsy6tnost pravi se na veselqk i na diva4e no tam e rabotata 4e vytre v sebe si znae 4e tova e samo edna maska i istinskata mu sy6tnost e mn po-razli4na ot tova koeto pokazva)
    s nego se poznavame ot pove4e ot 2 godini kato ot poslednata edna godina ne6tata vzeha leko da se najejavat....hodeiki na kuponi ni se slu4va mn 4esto da se zasi4ame i da sme zaedno no tam e rabotata 4e ne sedim e taka bezu4astno edin kym dr ami zapo4vame ili da se svalqme ili izlizame na nqkyde samo dvamata dale4e ot 6umniqt kupon e taka malko da se porazvedrim ili prosto zapo4vame da se napivane i se ligavim zaedno ,obhvanati ot alkohola...
    tam e rabotata 4e na sledva6tiqt den kato se vidim vs si e po-normalno-nie sme prosto fr-ve ....mn 4esto na kuponite ni se e slu4valo da dostaigame do otkroveniq koito bihme kazali samo v piqno systoqnie no posle...na sutrinta sled iztreznqvame ili ne pomnim tova ili ne go pokazvame edin na dr
    sega az nz kakvo da pravq-mn ludo sym hlytnala po nego a nqmam nadejda 4e 6te se polu4i ne6to...prosto i dvamata sme takiova-ostavili sme se po te4enieto pyk kakvoto 6te da stava a dori nqmam ideq dali izpitva ne6to kym mene ili vs si e prosto za kupona...uf...basi shita
    i sega typoto e 4e si imam edin priqtel s kotio hodim ve4e ot 2 sedmici blizo no nqmam 4uvstva mai kym nego-kogato go celuvam sqka6 vijdam sy6totoonova momn4e po koeto sym poludqla...mislq 4e 6te izdiveq ve4e-pisna mi da mislq za nego
    sega nz kakvo da pravq s vtoriq-toi mai ima nqkakvi 4uvstva kym men no moje bi pove4e me ima kato edin trofei skoito se fuka pred priqtelite si(4e si imal priqtelka ili ne6to takova-tva si e jivo detska rabota)pisna mi vs okolo mene da se dyrjat kato deca kakto izglejda pravq ve4e i az....
    nz hora...edinstvenoto koeto vi molq e da mi predlojite nqkakyv variqnt na tova kakvo bih mogla da napravq s tova mom4e...mislq 4e trqbva da go zabravq no kak izob6to?i struva li si da sym s vtoriq pri tova 4e obi4am 1-viq(moje bi obi4am e prekaleno sulna duma za6toto az ne vqrvam osobeno v lubovta no vse pak 4uvstvam mn silni 4uvstva kym nego)
    kelp me pls

ti ne znaesh kakvo iskash...saveta mi... znachi haresvash pyrvoto momche poveche...vij lubov syshtestvuva i ako q otkriesh...nqma da syjalqvash ! Po-dobre nameri nachin da govorish s tova 1-to momche i si izqsnete chustvata na kakvato i da e cena , shtom kazvash che e zatworen ne uchakwai ot nego toi da napravi pyrwata krachka bydi ti reshitelnata ... trqbva da opitash inache vinagi shte te grize tova otvytre uspeh kakvoto i da stane !
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си