- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако любовта беше материална....
Ако любовта беше материална,с какво бихте я описали???С какъв предмет бихте я сравнили?
ПП:ако има такава тема-трийте тази
Hmmmmmmmmm dosta interesen vupros. S mnogo neshta- slunce, surce, nejno cvete, sulza i oshte mnogo drugi.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
cvete i sulza
2 т. системно.
=D>Първоначално написано от f@nt@zi@
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Ами със сандвичНай обичам да папкам
![]()
ами не знам песните доколко са материални за тва няма да ги слагам в списъка, но главно с песен!Иначе бих определила любовта с Луната!Хладна лятна вечер, пълнолуние, звезди и малки облачета!Лек хладен бриз и...любимия човек!Естествено и хубава музика!Любовта според мен не може да се определи с едно нещо, тя е с много неща!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Любовта - капка. Понякога идва и си отива без да си я усетил. Но ако падне върху кожата ти.. остава приятно чувство.
И с кристал...межеш да го погледанеш от всякакви страни, и да видиш различни неща с различен цвят.
Това за мен е любовта. Красота и едновременно понякога най-ужасното нещо, което може да се случи някому. Но второто нека само да е понякога..
Някъде огрява.
С вестник, кат ти омръзне единственото, което можеш да напраиш с него, е да си избършеш гъзо.
роза( защото според мене няма по романтчно нещо да подариш на любимия си човек роза) или сълза( за мен това символизира колко мъка и колко сълзи ще пролеиш докато стигнеш до своята цел а именно любимия си човек)
се пак това е мое мнение
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
С изгрева на слънцето
с дъгата
със всичкото злато на света
mi ve4e e materialna.... izraziava se v 13 miliona evro tri apartamenta na vito6ka dve ku6ti v boiana bendli, bugati, maclaran F1...... iahta za polovin milion $ i ei takiva nai prosti ne6tiza za koito horata se izbivat po ulicite
Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!
no moga da vi kaja s kakvo moje da se sravni jenata - s konservata.....niama da kazvam 6to za da ne obidia jenskoto suslovie![]()
Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!
Това няма да те нахрани и няма полза....по добре е сандвичПървоначално написано от LP_girl_14
![]()
Шоколат ммммммм :P
Стига толко сладко ше ми испопадат зъбите...Първоначално написано от Анонимко
![]()
s laino
sas zar4e-ponqkoga ti se pada 6,ponqkoga 1..
I gave U everithing and never ask for anything and look at me I'm all alone..
От шоколад та на лайно...лолз...Първоначално написано от R0lfc0pter
![]()
moje bi s zapalena svesht.....krasivo e da gledash plam1ka,no dokosnesh li go shte se opraish i shte te zaboli kakto boli i v lubovta![]()
Мн точно казнаоПървоначално написано от Safira
=D>
s cigara-pali6 q parvo ti gor4i posle e sladka i nakraq i si4ko ugasva![]()