- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко въображение...
Сетете се за едно ваше бивше гадже, към което сте имали силни чувства. Но историята ви вече да е отминала отдавна... А сега си представете, че го срещате да кажем в дискотека.. И независимо какви са били причините да скъсате, на вас много ви се приисква да се приближите към него и да ...го гушните да кажемКак бихте точно постъпили?
otivam i mu se mqtam direktno![]()
Az po princip si stradam o6te za biv6iq ama ne bih mu se hvarlila na vrata ,za6toto kakto se pee v edna pesen:Ne 4uvstvam ,ne 4akam ,ne iskam ni6to ot tebe..."Pak po-dobre e da go darji6 na distanciq,za da ne si udalji6 agoniqta po otminaloto vreme...
If it is crime to loving you then Im guilty !
ще подтисна това чувство, защото ще изглежда курвенско да му се метна на врата![]()
Няма да го направя.
Az bih go napravila.. No vse pak zavisi ot situaciata.. Ako toi ne e primerno s drugo momiche.. ili pyk sme se skarali taka jestoko che dori ne si govorim v dadeniq moment.. Inache bih go napravila.. Daje bih stignala dosta po daleche ot edna pregrydka..
1.(ako e postupil mn gadno s men)-6te se opitam da izglejdam max 6tastliva i 6te se ovurtam okolo nqkoe mom4e naro4no
2.(ako az sum postupila gadno)-6te otida i 6te go zagovorq ... i 6te se durja adski milo ... 6te my kaja 4e pak iskam da sme fr i da poddurjame vruzka
znam 4e e malko gadno ama ...![]()
И аз не бих искала да се връщам назад...просто бих остишла да го видя как е,добре ли е,кво става с него...но да му се мятаааам![]()
Ne bih go napravila,kolkoto i da mi se iska!!!Pfff.....
ami poprincip imam slabost kum biv6ite, i s pove4eto sum si v dobri otno6eniq, taka 4e bih go gu6nala ako mnogo mi se priiska no ni6to pove4e, a i tova samo v slu4ai 4e sum sigurna 4e e sam![]()
moq nevinnost i greh.....
Бих отишла при него .. предполагам само с приятелски намерения .. щом сме скъсали, значи няма да предприемам повече![]()
Отивам и праа квото си искам с него![]()
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Mislq 4e az su6to ne bih go napravila ,a moje bi pod deistfieto na malko alkohom e vuzmojno i obratnoto![]()
![]()
![]()
Vliubena v usmihnati letni dni,eto me.Slunceto revnuva me i s lu4i ,gali me.Po-stastliva sum ot predi,znae6 li 4e pri4iata pak si tii..TO4NO TII v gore6ti no6ti to4no ti..
prawila sym go,kogato bqh piqna...pak trygnahme i sled 1 sedmica otnowo se razdelihme...i wse oshte imam slabost kym towa momche.no edwa li postypila taka wtori pyt![]()
Хубавото да си шизофреник е,че никога не ти е скучно,когато оставаш сам...
Е как, естествено ке се гушнем и цункаме по бузките. Нйя!!! Да им е гадно на бившите, като ме видяш какъв звер съм станал :Р
Това ми се е случвало два пъти, ама яко самочувствие вдъхва. За да сме прекъснали връзката си, явно нещо не е потръгнало между нас, защо пък сега да е ралично? Особено, ако я видя с друг. Все пак приятелството никога не умира, това че не се виждаме често си е друг въпрос![]()
Don't hate me, I'm just blind.
ами ще подтисна това чувство,защото после пак ще ми е гадно за него и просто предпочитам да си го гледам отстрани и нищо да не предприемам...![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
ще направя така че да съжалява че не е с мен вече просто ей така да му е гадно..... ще танцувам пред него ще се облизвам ще го гледам мръсно и накрая като тръгне към тоалетната само ще го притисна до стената и на разстояние не повече от 2цм м/у моите и неговите устни ще кажа: "Добре ли си прекарваш?" и ще си тръгна \/ \
/ \
/
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
Otivam zagovarqm q vikam q na tiho mqsto i se pregra6tame
Ами зависи...но по всяка вероятност просто ще ида ще го поздравя ще си полафим малко и после ще го оставя и ще се върна в компанията си ...![]()
...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....
много ясно че ще отида при него и ако той иска ще си изкараме една яка вечер с много танци и хубави спомени![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
V trezvo sustoqnie ne bih se metnala na biv6e gaje kam koeto imam o6te 4usva purvo za6toto 6te si dam naprazni nadejdi i vtoro 6toto mi e pod dostoinstvoto , no ako glutna edna dve vodki i jelanieto mi da otida i da go celuna da go gu6na i da ne go pukam 6te nadeleqt nad razuma.
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.