.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Сдухване

>.<
    Guest

Сдухване

Имам следния проблем - много често се сдухвам.
    Изпадам в някакво състояние, в което нямам желание за нищо, затварям се в себе си и почти не приказвам. И то за най-дребни неща - че не са ме извикали да играем баскетбол, че някой има по-голям успех с момичетата от мен и прочие.
    В един момент може да съм весел и да се смея, а в следващия да мълча с наведена глава.

Някой друг има ли същия проблем? Някакви идеи как да го преодолея? Дали е от пубертета? Вече сериозно се замислям дали да не ходя при психиатър или нещо такова ...

нямаш цел в живота, нямаш причина заради която да направиш или постигнеп нещо, самотен си нали ? И си нямаш приятелка ? По-добре земи да излизаш колкото се може повече с приятели и дори опитаи да си намериш приятелка, някои които да те разбира нещата би трябвало да потръгнат. И мойто настроение на моменти в един момент може да съм весел да се смея и кефя яко, но примерно ако мине момичето което ме е отрязало преди ми става някак си гадно и сменям физиономията... а бе проедолява се , не тряя да оставаш сам трябва да си с приятел иглавно
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    e nikude nqma da hodish..tva sa vremenni neshta ..i na mene mi se e slu4valo da mi super shit..ima neshto koeto te mu4i ...no tova ne e 4e nqkoi ima po visok uspeh ili 4e ne sa te viknali da igraesh basketbol...ima neshto vutre v teb ..dulboko nqkude tam..koeto precakva nastroenieto ti...moqt suvet e da ne ti puka ot nishto i da izlizash...da pravish napuk na sebe si....taka shte ti mine...ili pone se nadqvam da otmine perioda po burzo po tozi na4in.kusmet

>.<
    Guest
    Имам приятели и излизам сравнитено често, но някак не ги чувствам толкова близки, че да споделям с тях. Има и още нещо, прекалено съм горделив и трудно разкривам проблемите си пред останалите. Старая се в техните очи да изглеждам перфектен. Дори тук в този форум нямаше да пиша, ако не беше анонимно.

BeBencEto, мисля, че до голяма степен си права. Скоро се разделих с момиче, което много обичах и често мисля за това ...

Истината е, че и аз не знам какво искам. В момента съм страшно объркан и постоянно си меня настроенията. Случва се един ден да флиртувам с някое момиче, а на другия, ако не съм в настроение, дори не я поздравявам. Ако продължавам така, скоро и приятелка няма да намеря ...

Хубаво е да споделиш с някого и да намериш разбиране. Благодаря ви за отговорите! Дано по-скоро се осъзная и всичко това свърши, че направо се съсипвам.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Излизай с приятели, колко можеш по-често, потърси момиче, с което да си щастлив и ще видиш, че нещата ще се променят.

Forslor
    Guest
    >.< виж това се случва на почти всеки един човек в даден момент от живота особено пък в пубертета. Не мисли много за такива дребни работи ,заради които други дори и не си помислят. Имаш толкова много време пред себе си и приятелка ще хванеш небой се.Позабавлявай се ,илизай по-често (но не го приемай като задължение) и на мен се е случвало ,но се преодолява с малко доза непукизъм няколко псувни от сорта"Мааму стара тоя път на пук няма да ми стане тъпо".
    Мойте приятели също се сдухват даже се базикаме едни с други щот на всички се случва ама не всеки си признава.

Guest
    ti si bolen mozak gordostta e samo za knigite ne za realniq jivot......

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BeLiVe_Me`f
    ti si bolen mozak gordostta e samo za knigite ne za realniq jivot......
    та ти затова лапаш и на цигани нали?Парите не миришат,но в твоя случай направо ВОНЯТ и ЛЕПНАТ

Град
    Старите гробища
    не си единственият, който има такъв проблем.вероятно много други също са измъчвани от него.просто малко са хората, които могат да говорят за проблемите си. преди време и аз бях в същото състояние, дори малко по-зле...не бях говорил с никой за нищо в продължение на 5 месеца. вероятно питаш как съм излязъл от тази депресия..Просто спортувай нещо.. дори само за здраве и за тонус..но ..спортувай...повярвай..пома а

много не ти виждам смисала да се здухваш да накланяш глава и да не казваш нищо , разбираему е на всеки човек му се случва прави неща коит не си правил до сега не се затваряи в себе си !!! наи много да ти навреди на теб самият лигави се по цял ден и да не ти дреме за мнението на другите сваляи гаджета и тва е

Guest
    Hora,i az mai imam sy6tiq problem.Mnogo mi e typo naposledyk,lqtoto edva zapo4va,a az sym oteg4ena ot vsi4ko-ot hodene po kafeta i ot jivota izob6to.Neznam kakvo da pravq.Znam,4e akosi hvana nqkoe gadje,moje da mi stane po-dobre,pone po-raznoobrazno,ama i v tova ne me biva ne6to.Momi4e sym,ne moga prosto da sedna v kafeto i da vzema da se svalqm na mom4etata na sysednata masa.A predi mesec me otrqza edno mom4e i o6te mislq za tova.i mi stava o6te po-sle.naistina mnogo vzeh da se ot4aivam,jivota mi se struva sku4en i bezsmislen i neznam kak da preodoleq tova

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си