- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как наричате вашата половинка?
най-точнотоПървоначално написано от ^HyPoCRiSy^
но предимно мацка, любов моя не щото така наричам доста голяма част от приятелките си...вкючително и приятелине знам що
не съм педерас
...или мило...
Изрод,олигофрен,алкохолик.. .но всичко е с много любов и той го знаеПонякога ми щуква нещо и хващам някое мило обръщение,но е рядко...всъщност намразих лигавщините като чух "Любов моя" е от това настръхвам ня знам защо
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
пепеляшка![]()
Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!
пиле, пиленце, любов, слънчице, съкровище, ангелче, сладко
коте, ама след тва преминахме на еййй коткооо. също така пияницооо (след което получавам един лек шамарр)хаха , жужу, слонче , баничке, кифла, айрян, сокче .. а уе диви сме!!
Мило и слънце най-често. И той така. Не обичам да се обръщат към мен с някви котки.. примерно коте, писе, мацко. Хич не ме кефи.
Иначе аз в началото му виках "глупак" или "тъпак" като му се ядосам или пък на базик, ама той ме научи да не го правя. Започна да ми вика "тъпачке" съвсем умишлено и аз като видях колко гадно звучи и аз спрях да му викам "тъпак".Хахахха .. Беше забавно в началото, когато още не се познавахме и трябваше да се пригодим един към друг.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
poznato mi e i az doПървоначално написано от kAdrOkoSkA
predi nqkolko sed. mojeh da mu vikam mn mili i iskreni ne6ta,no sega zaslujava da mu vikam govedo ne6tasttnik i t.n
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Ми както ми дойде ... и зависи с кой съм .. дали сме само двамата ... Но най-често Слънце ...... Въпреки , че на всеки казвам така напоследък ...
![]()
![]()
мишлеееееееееееееее![]()
Защо не съм в твоите прегръдки?Защо не милваш моите коси? На друга днес даряваш тези тръпки, при друга си, но си в моите мечти!!!
Moeto sladur4e me nari4a milo a az neco patence......Obi4kam si go mnogo
Пате![]()
xaxaxaxa.JivotnOOO =D>Първоначално написано от NeSTa_86
.kvi sa tiq milo kote pise bebe sladko.tctctctc.
i az takaПървоначално написано от Angel_Girl
![]()
Mucka MIlinko :P
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Gu6ko,kote,blag4e tiq nai 4esto (gu6ko idva ot gu6kam...)![]()
Ако искаш да видиш пеперуди, ще трябва да изтърпиш няколко гъсеници
Sluncho ili Milo slunchice...![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
"Мило" ,"Пиле"" , "Коте" ,.. главно![]()
Mi to az na moito momi4ence mu vikam Kote,Mi6ka malka, Zai4e i t.n. :P![]()
Карамелчо-тъй като е луда по тая песен![]()
Мило,слънце и тем по-добни,но най-вече карамелчо :Д :Д
. . За още снимки ТУК-5-тото
путка мършава и викам, путииииии , путкооо , заспоооо , гЮленце , буренце , боркачнче свиньоооооо