- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как наричате вашата половинка?
Първоначално написано от JiMiTo
![]()
Osuznaite se horaa..pile e tolkova GROZNO obrushteniee!!!!!!!!!!!Първоначално написано от s0c00l
zabelqzvam 4e mom4etata koito sa pisali pove4eto ot tqh gi nari4at s gluposti awe hora vie znete li kakvo sa6testvo stoi do vas be....
zaio:}
По име или мило/слънце,но май по-често по име![]()
Predi bqh pisala po taq tema akto hodeh s bivshiq .... ama sega s tozi deto sam samo po ime si vikame ... ne obicham ligavi istoriiki bash.Pak i toi e taka .. i nai chsto s ezika na jestovete obshtuvame (primerno)
![]()
slun4o,slun4ice i izob6to vsqkakvi varianti na slunce![]()
" Bless me, undress me!
Pick your prey in a wicked way!
God, I must confess...
I do envy the sinners!.."
И ние сме на слънчице. Тоест азИначе му казвам и "любов моя"
![]()
А той мен ме нарича по много и все мили начини - принцесо моя, любов моя, мила моя, ангелче![]()
![]()
mili4ko
Не каам
Don't hate the player , hate the GAME!
аз на него:мило,миличко,злато,сък ровище,слънчице,коте,бейби, сладурче,сладкишче..
той на мен:мило,зайче,принцесо,кра савице,пепеляшке,миличка,м ла,слънце,съкровище,сладур ано,бебо...![]()
![]()
ТОЛКОВА Е СЛАДКО![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мхм и при мен така,само че + любов моя,мили мой,мила моя и т.н.Първоначално написано от sweet_kisses{}
![]()
saglasna samПървоначално написано от miloto_girl-4e
nie sa6to sme na ime vapreki 4e adski mn se obi4ame
скъпи и коте най често
иначе и слънце,мило,мише,миличък,...
edin priqtel vika na gajetata si puh4ence no tva mi e malko protivno i bludkavo..su6to i pile nqkak si ne mi idva kato za polvinkata ti..nz
za men slunce/slun4ica, pate, bebe, baby, milo, mishlence...sa ligavi no super sladki 6ot kato sme si s mili4kite i ni izbiva na nejnost i tva nai mn otgovarq spored men
Мило, слънце, коте
А тя на мен: Мило, бебчо![]()
Жено. Почти винаги е съпътствано с " Даи бирата/ракията веднагА"
Мдам, това в сполучливоПървоначално написано от Потребител #4528
![]()
mucc ;p ili shmatko(sled koeto sledva :"Nali znaesh kooolko mnoo0o0ogo te obicham?)) {}
Dont Try To Tell Me .. What To Do .. Or Say BaBY {{{}}}
Едвам вдвам от "задник" взех да му викам "слънце", но сега дори в моменти когато не искам да го казвам ми е на устата.![]()
еми той ми вика "зрънчо" аз на него също (ние си знаем защо)
и мн си ни радва щото и на двамата ни е омръзнало от "мило,слънце,коте..."и тем подобни лиготии
![]()
{{*I wAnT tO bE liKe BaRbIe..tHat BitcH haS eVeRyThinG*}}
Ami pomiqr,ama toi ne se obijda... :P
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
Mili4ko-kum nego
mili4ka, sykrovi6te-kum men
Пате.. едно време на бившия така му виках![]()