- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo e da Razbiesh naivna detcka mechta ;(
puskam tema zashtoto veche totalno se otchaqh ot kakvoto i da bilo...doide mi do gore da se borq za kogoto i da bilo i ne iskam da produlja napred...az momicheto koeto vinagi vi kazvashe da se borite se otkazva...nqma nachin da produlja napred ne znam kakvo da pravq...sipqt se sulzite mi edna sled druga i vse reshenie nqma....![]()
bezumno vliubena sum v edno momche ot ima nqma tri meseca..zapoznah se s nego sluchaino v obshti linii i go obiknah..vqrno vsichko pochva ot vnushenie i ti stiga samo edna iskrica za da prerstne v neshto poveche.....vliubih se v nego zashtoto oshte na vtoriq tretiq den otkri istinskata mi sushtnost..vliubih se v nego zashtoto mi pokaza kakuv e....vidqhme se vednuj posle izleznahme pak..na vtorata sreshta toi me gushna i me celuna..ne se durpah ta az bezumno mnogo go obichah...sled edin dva dena go pitah za kakvo e vsichko...i toi mi kaza che mojem da budem samo priqteli...no liubovta e slqpa nali...i vutreshno se krepqh boreh se i taino se nadqvah che nqkoi den vsichko shte se orpavi..subujdah se s misula za nego i lqgah s neq...bogotvorqh go..i bqh i sum gotova da napravq vsichko za da go iam....misleh si che sled tazi celuvka vse neshto sum postignala....v sms-iote kgoato spomenavah drugi momcheta imashe revnost i az vqrvah slqpo che vse moje da se poluchi neshto nqkak...vqrvah v chudoto..vqrvah che gospod sht mi pomogne...no izvednuj se setih che nishto ne e tolkova hubavo...vsushtnost toi prosto ne iskashe da zagubi kuklata si igrachka na koqto kato i sirne vinagi shteshe da se otzove....i shtqh da go napravq zashtoto znaeh che neavisimo kak pone za edin chas shtqh da go iam..shtqh da useshtam ustnite mu...shtq da chuvstvam toplinata s koqto me pregrushta..no ne.....az zaminah za edin mesec na vilata i sqkash vsichko svurshi....vchera toi se vurna ot moreto i az mu kazah vsichko...kazah mu che go obicham kazah mu vsqka edna duma za koqto sum mislila...kazah mu vsqka edna prichina..razkazah mu kolko mnogo me e naranqval v samtoo nachalo kogato sme se karali...razkazah mu kak sum priemala vsqka edna negova duma na vutre...i kakvo toi otnovo mi kaza che mojem da budem samo priqteli...az vqrvam..vqrvam i se nadqvam taino vsichko tova da e prosto zashtoto hodeshe s edna i q obichashe istinski no tq bezumno mnogo go narani..vqrvam che moje bi vse ima nqkakvi chuvstva kum mene dulboko dulboko staeni...prosto ne iska da gi pokaje...vqrvam ili po skoro vqrvah..no dnes toi mi kaza che dori ne mojem da sme dobri priqteli zashtoto sme se zapoznali tupo i nqmame nito obshti interesi nito obshti priqteli..no za kakvo!? ta toi dori ne iska da budem.....ujasno tujno mi e i reshih prosto da spodelq s vas....![]()
![]()
![]()
...