hora mn se izvinqvm ako ne tuka e mqstoto na taq tema ama e SPE6NO.za kakvo moje6 da se hvane6 na bas sas mom4e(az sam momi4e) pls pomagaite barzo
mi mojete da se basite za
pari
neshto d akypyvate
da napravite neshto
da otidete nqkade
i tei na tatak !![]()
"!RESPECT!"
Да направи, каквото му кажеш.![]()
Да се хванеш на бас със момче? Е добре защо не изясни сега де... С господин 'лошо момче' или с училищния улигофрен?! Може да се хвантете на бас кой ще мигне първи!![]()
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
можете да се хванете за крещене на публично място "аз съм идиот" примерно..или да си послогувате определено време...за каквото се сетиш може![]()
хващате се на бас със условие - който изгуби си ляга с другия...и в 2-та случая и 2-мата печелят![]()
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
Мисля че момичето имаше предвид , за какво може да се хванат на бас , а не ако се хванат на бас какво трябва да направи другия.
Емии ако се интересуваш от някакъв спорт го питай , ако сте от 1 клас примерно се хванете на бас че някой зубар няма да има 6-ца на контролното , друго не се сещам , не съм мислил за това :Д
хаха съгласна съм.И в двата случая ще има секс на авантаПървоначално написано от JiMiTo
![]()
f@nt@zi@
za mn raboti
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
hjahahaahhahahahahahahahahahahahhahahaahaПървоначално написано от strawberry1988
a po temata....vsushtnost mojete da se hvanee na bas za vsi4ko..verno trqbva da kajesh kuv tip e mom4eto
Да тичате голи по съседната поляна и да викате ...после ест. обяснението за пред хората е....това беше молитва за дъжд
ако тои спечели ще пуснеш на дядо вулчо ако пак ти спечелиш тои ще прасне баба гина
Може да се хванете на бас за .. кой ще стане шампион на световното![]()
Tova opredeleno me nakefi! =D>Първоначално написано от JiMiTo
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!