- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- musta4ki .. UJAS
zna4i moq vapros e sledniqt moje li da se e izrusqvat musta4kite s kislorodna voda? pLS speshno e!!!
Ne gi bytai za6toto kakvoto i da pravi6 e vqrno 6te se izrosqt oba4e 6te se podxranqt i 6te stanat o6te po golemi i tvurdi!![]()
aaa!!!ne go pravi tva 6ot 6e stanat mnogo mnogo mnogo gadni i tvyrdi![]()
![]()
![]()
![]()
mislq 4e ima specialni lepenki za premahvane na musta4kite probvai ot tqh
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Най-добре кола маска
![]()
![]()
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
Аз съветвам да не се бутат..освен ако случаят не го налага наистина!!! Може да стане още по-зле!![]()
KAK PINSTE WE TI LUDA LI SI MUSTAKA NIKOGA NE SE MAHA S PINSETA 6E STANE6 KATO MUG OT PINSETATA NA TVA MIASTO KOSMITE SE VTURDIAVAT I OGOLEMIAVAT...BOGE GOSPODIПървоначално написано от vesitu
Отиди на козметик. Има някви електрически пинсети, с които му стачките са махат и не излизат отново.
Това бях азПървоначално написано от Анонимко
![]()
Non, je ne regrette rien.
hxhax...lichno az poznawam hora koito si mahat mustachkite s pinseti..no ne te sywetwam..a kolkoto do izrusqwaneto s kislorodna woda-NEDEI!!!!stawat po golemi i po twyrdi!Sywetwam te da si wzemesh ima specialni lentichki[kola maska]Strep se kazwat mn sa hubawi i efikasni..a ako ne mojesh sama nai dobre otidi na kozmetik
![]()
\Първоначално написано от vesitu
/ \
/
Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!
Уф айде стига. Не всеки има възможност да ходи на козметик за всяко едно косъмче по тялото си! Да не говорим, че кола маската ще премахне всичко, даже и мъхчетата, които не се виждат. Следователно мустакът ти ще стане по-голям. Най-добре да си ги махаш с пинсета, естествено, само ако се налага и наистина работата е сериозна... Защото, ако не ти личи толкова, е по-добре да ги оставиш...
GLUPOSTI NAI-DOBROTO NE6TO e PINSETATAПървоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от portokalkaa
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
За каква възможност говориш ? ако е за пари мн те моля ... говорим за два три леваПървоначално написано от Анонимко
и наистина е доста по добре да те пипне човек който разбира ... аз лично не съм ходила , но моята приятелка редовно ходи и е мн доволна
![]()