.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: musta4ki .. UJAS

Guest

musta4ki .. UJAS

zna4i moq vapros e sledniqt moje li da se e izrusqvat musta4kite s kislorodna voda? pLS speshno e!!!

Guest
    Ne gi bytai za6toto kakvoto i da pravi6 e vqrno 6te se izrosqt oba4e 6te se podxranqt i 6te stanat o6te po golemi i tvurdi!

Фен
    Град
    Franciq
    aaa!!!ne go pravi tva 6ot 6e stanat mnogo mnogo mnogo gadni i tvyrdi

koла маска или писнета

Супер фен
    mislq 4e ima specialni lepenki za premahvane na musta4kite probvai ot tqh
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Повече от фен
    Град
    ПЛОВДИВ
    Най-добре кола маска
    So hold me when I'm here
    right me when I'm wrong
    hold me when I'm scared
    and love me when I'm gone...

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Аз съветвам да не се бутат..освен ако случаят не го налага наистина!!! Може да стане още по-зле!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от vesitu
    koла маска или писнета
    KAK PINSTE WE TI LUDA LI SI MUSTAKA NIKOGA NE SE MAHA S PINSETA 6E STANE6 KATO MUG OT PINSETATA NA TVA MIASTO KOSMITE SE VTURDIAVAT I OGOLEMIAVAT...BOGE GOSPODI

Guest
    Отиди на козметик. Има някви електрически пинсети, с които му стачките са махат и не излизат отново.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Отиди на козметик. Има някви електрически пинсети, с които мустачките са махат и не излизат отново.
    Това бях аз
    Non, je ne regrette rien.

hxhax...lichno az poznawam hora koito si mahat mustachkite s pinseti..no ne te sywetwam..a kolkoto do izrusqwaneto s kislorodna woda-NEDEI!!!! stawat po golemi i po twyrdi!Sywetwam te da si wzemesh ima specialni lentichki[kola maska]Strep se kazwat mn sa hubawi i efikasni..a ako ne mojesh sama nai dobre otidi na kozmetik

koла маска или писнета
    \/ \/
    Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!

Guest
    Уф айде стига. Не всеки има възможност да ходи на козметик за всяко едно косъмче по тялото си! Да не говорим, че кола маската ще премахне всичко, даже и мъхчетата, които не се виждат. Следователно мустакът ти ще стане по-голям. Най-добре да си ги махаш с пинсета, естествено, само ако се налага и наистина работата е сериозна... Защото, ако не ти личи толкова, е по-добре да ги оставиш...

Guest
    koла маска или писнета
    KAK PINSTE WE TI LUDA LI SI MUSTAKA NIKOGA NE SE MAHA S PINSETA 6E STANE6 KATO MUG OT PINSETATA NA TVA MIASTO KOSMITE SE VTURDIAVAT I OGOLEMIAVAT...BOGE GOSPODI
    GLUPOSTI NAI-DOBROTO NE6TO e PINSETATA

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    Цитирай Първоначално написано от portokalkaa
    koла маска или писнета
    \/ \/
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Фен Аватара на Siseetoo
    Град
    Айтос
    Уф айде стига. Не всеки има възможност да ходи на козметик за всяко едно косъмче по тялото си! Да не говорим, че кола маската ще премахне всичко, даже и мъхчетата, които не се виждат. Следователно мустакът ти ще стане по-голям. Най-добре да си ги махаш с пинсета, естествено, само ако се налага и наистина работата е сериозна... Защото, ако не ти личи толкова, е по-добре да ги оставиш...
    За каква възможност говориш ? ако е за пари мн те моля ... говорим за два три лева и наистина е доста по добре да те пипне човек който разбира ... аз лично не съм ходила , но моята приятелка редовно ходи и е мн доволна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си