.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Ученика
    Guest

Най доброто училище???! -Има ли го

Има ли най-добро училище въобще?
    Започвам от лошото...

-СМГ - гъзарско,елитно, но само да имаш пари, в противен случай отпадаш...

-НЕГ - готино, супер език е немския, най-богатите страни говорят на немски, но са само 3...Преподавателите като цяло стават, но има и изключения... Корупция има, но тя е малка и е свързана с Паралелките Шпрахдиплом и Лайщунгскласе...

- 1ва АЕГ - Език-елитен, Преподаватели (не ги знам но що годе стават, поне така казват мойте приятели, които учат там) стават... пари ако имаш добре, в противен случай става като в СМГ

Абе общо взето навсякъде преподавателите са взети от "елита", по скоро от село...Естествено тези тре гимназии са на много по-високо ниво от останалите, защото там учат по-богатите деца и плюс това се намират на центъра, т.е. има все пак някакъв контрол...(Към елитните вклячвам 1ва Испанска и 1ва Френска)...Абе навсякъде има тъпи учители и въпреки написаното по-горе знайте, че ако попаднете на качествени даскали ще бъдете добре навсякъде.Критиките към тези 3 училища са свързани главно с забогатяването, но на този глад и мизерия някак си разбирам тези забравени от държавата служители...

Иначе не се съмнявайте, че тези у-ща са лоши и там има наркомани, пушачи и пияници...То къде ги няма?

1 НЕГ, 1АЕГ,СМГ си остават най-елитните училища не само в София, но и в България...

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Е к`во им е хубавото на тия училища? Ти сам казваш че има корупция и т.н. Аз не съм от София, но не смятам че те са най-хубавите в страната, това е обида срещу провинцията.
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Епа да бе,кво му има примерно на ГЧЕ-то в Ловеч.Тва е най-старата езикова гимназия в България и е училище с големи традиции.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Не си много в час явно. Ако имаш акъл си учиш без проблеми. Пари за нищо не ти трябват. А освен 1лв по английски на срок за ксерокс за тестовете.

А за НЕГ91 съм чувал едни неща от един бивш съученик и от една рпяителка на гаджето ми(която учи там благодарение на бащай - след заплащане във формата на подарък). Разни истории за пияни учители и лошо отношение към учениците.

За наркоманите и утрепките - има ги навсякъде разбира се. А за СМГ наркомани изявени за сега няма. Ако някой се друса то поне не му личи яко да е на шприц. Има мноо скейтъри за същаление.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Цитирай Първоначално написано от RedChil
    Епа да бе,кво му има примерно на ГЧЕ-то в Ловеч.Тва е най-старата езикова гимназия в България и е училище с големи традиции.
    Абсолютно точно. И аз уча в Ловешката езикова и не мога да се оплача нито откъм подготовка, нито откъм атмосфера и дух. Така че далеч не си мислете, че това, че са в София прави гореспоменатите училища най-добрите.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Мега фен
    Град
    София
    Аз съм от 1АЕГ, ама още стотинка не съм дала, странно

Фен
    Град
    zoo....

Re: Най доброто училище???! -Има ли го

Ти чуваш ли се.Само да имаш пари.И за какво са тия пари,а?!Щото досега не съм видяла да ни искат пари които задължително трябва да дадем.Освен едни 2 лева по ае и друго нищо.Ако искаш да ходиш на състезания или да си купиш някоя книга или нещо такова оттам естествено че плащаш но иначе не ни искат пари.
    ....Don't bother!Be happy!....

Хубаво училище ? - няма..
    Любимият ми час ? - Свободният...

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс

Цитирай Първоначално написано от Ученика
    -НЕГ - готино, супер език е немския, най-богатите страни говорят на немски, но са само 3...Преподавателите като цяло стават, но има и изключения... Корупция има, но тя е малка и е свързана с Паралелките Шпрахдиплом и Лайщунгскласе...
    Ми всъщност мой човек не си много прав за корупцията,а иненно,че била свързана със специалните паралелки!Не е така,защото изпитите за Шрах и Лайстунгс се провеждат изцяло от Немския оттдел,където директорката няма право да се бърка за да влезнеш там трябва да подкупиш немците,а това хич не е като с българските преподаватели!Манатитет ли,високите им заплати ли,незнам,ама до сега няма НИТО един случай за корупция в тия паралелки...А може би се дължи на факта,че обикновените класове са само 2 (демек без диплома,въжаща в немскоговорящите държави)
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Ми всъщност мой човек не си много прав за корупцията,а иненно,че била свързана със специалните паралелки!Не е така,защото изпитите за Шрах и Лайстунгс се провеждат изцяло от Немския оттдел,където директорката няма право да се бърка за да влезнеш там трябва да подкупиш немците,а това хич не е като с българските преподаватели!Манатитет ли,високите им заплати ли,незнам,ама до сега няма НИТО един случай за корупция в тия паралелки...А може би се дължи на факта,че обикновените класове са само 2 (демек без диплома,важаща в немскоговорящите държави)
    Но пък за влизането в училището корупцуия има!

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    WILD__BOY ,не е възможно просто да няма

ПП Спомняте ли си,преди няколко дни даваха по БТВ репортаж за СМГ-то,дето директорът принуждавал родителите на кандидатстващите там след 4 клас да даряват 2000лв или нещо такова
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Мега фен
    Град
    София
    Абе навсякъде има хора, които са влезли над приема. Друг е въпросът, че в някои случаи тези хора показват, че заслужават да учат в това училище, повече от други.

Супер фен

Има ли най-добро училище въобще?
    СМГ не ме кефи, НПМГ е по-добро.

Фен
    Град
    zoo....
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    ПП Спомняте ли си,преди няколко дни даваха по БТВ репортаж за СМГ-то,дето директорът принуждавал родителите на кандидатстващите там след 4 клас да даряват 2000лв или нещо такова

Бтв това е за платената паралелка след 4 клас.Има 1 такава паралелка
    ....Don't bother!Be happy!....

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    abe...tova dale4 ne sa nai elitnite u4ili6ta v sofi..shtot ne e vajna slavata a e vajno obrazovanieto..

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от RedChil
    Всъщност НЕГ, Бургас е открита преди ГПЧЕ, Ловеч.

По темата - ъъ..най-добри в цялата страна ли? Не съм съгласна, има и училища от другите градове, които също са на едно много добро ниво. Това, че тези са в София, не ги прави по-добри от останалите, все пак . Според "Гьоте-институт" Немската в Бургас е най-добрата такава в България =D> .

Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa Виж мнението
    Абсолютно точно. И аз уча в Ловешката езикова и не мога да се оплача нито откъм подготовка, нито откъм атмосфера и дух. Така че далеч не си мислете, че това, че са в София прави гореспоменатите училища най-добрите.
    +1 ЕЗИКОВА <3 <3 <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си