- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най доброто училище???! -Има ли го
Има ли най-добро училище въобще?
Започвам от лошото...
-СМГ - гъзарско,елитно, но само да имаш пари, в противен случай отпадаш...
-НЕГ - готино, супер език е немския, най-богатите страни говорят на немски, но са само 3...Преподавателите като цяло стават, но има и изключения... Корупция има, но тя е малка и е свързана с Паралелките Шпрахдиплом и Лайщунгскласе...
- 1ва АЕГ - Език-елитен, Преподаватели (не ги знам но що годе стават, поне така казват мойте приятели, които учат там) стават... пари ако имаш добре, в противен случай става като в СМГ
Абе общо взето навсякъде преподавателите са взети от "елита", по скоро от село...Естествено тези тре гимназии са на много по-високо ниво от останалите, защото там учат по-богатите деца и плюс това се намират на центъра, т.е. има все пак някакъв контрол...(Към елитните вклячвам 1ва Испанска и 1ва Френска)...Абе навсякъде има тъпи учители и въпреки написаното по-горе знайте, че ако попаднете на качествени даскали ще бъдете добре навсякъде.Критиките към тези 3 училища са свързани главно с забогатяването, но на този глад и мизерия някак си разбирам тези забравени от държавата служители...
Иначе не се съмнявайте, че тези у-ща са лоши и там има наркомани, пушачи и пияници...То къде ги няма?
1 НЕГ, 1АЕГ,СМГ си остават най-елитните училища не само в София, но и в България...
Е к`во им е хубавото на тия училища? Ти сам казваш че има корупция и т.н. Аз не съм от София, но не смятам че те са най-хубавите в страната, това е обида срещу провинцията.![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Не си много в час явно. Ако имаш акъл си учиш без проблеми. Пари за нищо не ти трябват. А освен 1лв по английски на срок за ксерокс за тестовете.-СМГ - гъзарско,елитно, но само да имаш пари, в противен случай отпадаш...
А за НЕГ91 съм чувал едни неща от един бивш съученик и от една рпяителка на гаджето ми(която учи там благодарение на бащай - след заплащане във формата на подарък). Разни истории за пияни учители и лошо отношение към учениците.
За наркоманите и утрепките - има ги навсякъде разбира се. А за СМГ наркомани изявени за сега няма. Ако някой се друса то поне не му личи яко да е на шприц. Има мноо скейтъри за същаление.
Абсолютно точно. И аз уча в Ловешката езикова и не мога да се оплача нито откъм подготовка, нито откъм атмосфера и дух. Така че далеч не си мислете, че това, че са в София прави гореспоменатите училища най-добрите.Първоначално написано от RedChil
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Аз съм от 1АЕГ, ама още стотинка не съм дала, странно![]()
-СМГ - гъзарско,елитно, но само да имаш пари, в противен случай отпадаш...
Ти чуваш ли се.Само да имаш пари.И за какво са тия пари,а?!Щото досега не съм видяла да ни искат пари които задължително трябва да дадем.Освен едни 2 лева по ае и друго нищо.Ако искаш да ходиш на състезания или да си купиш някоя книга или нещо такова оттам естествено че плащаш но иначе не ни искат пари.
....Don't bother!Be happy!....
Хубаво училище ? - няма..
Любимият ми час ? - Свободният...
Ми всъщност мой човек не си много прав за корупцията,а иненно,че била свързана със специалните паралелки!Не е така,защото изпитите за Шрах и Лайстунгс се провеждат изцяло от Немския оттдел,където директорката няма право да се бъркаПървоначално написано от Ученика
за да влезнеш там трябва да подкупиш немците,а това хич не е като с българските преподаватели!Манатитет ли,високите им заплати ли,незнам,ама до сега няма НИТО един случай за корупция в тия паралелки...А може би се дължи на факта,че обикновените класове са само 2
(демек без диплома,въжаща в немскоговорящите държави)
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Но пък за влизането в училището корупцуия има!Първоначално написано от Axel_f
WILD__BOY ,не е възможно просто да няма![]()
ПП Спомняте ли си,преди няколко дни даваха по БТВ репортаж за СМГ-то,дето директорът принуждавал родителите на кандидатстващите там след 4 клас да даряват 2000лв или нещо такова![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Абе навсякъде има хора, които са влезли над приема. Друг е въпросът, че в някои случаи тези хора показват, че заслужават да учат в това училище, повече от други.
СМГ не ме кефи, НПМГ е по-добро.Първоначално написано от Ученика
Първоначално написано от Axel_f
Бтв това е за платената паралелка след 4 клас.Има 1 такава паралелка
....Don't bother!Be happy!....
abe...tova dale4 ne sa nai elitnite u4ili6ta v sofi..shtot ne e vajna slavata a e vajno obrazovanieto..
Всъщност НЕГ, Бургас е открита преди ГПЧЕ, Ловеч.Първоначално написано от RedChil
![]()
По темата - ъъ..най-добри в цялата страна ли? Не съм съгласна, има и училища от другите градове, които също са на едно много добро ниво. Това, че тези са в София, не ги прави по-добри от останалите, все пак. Според "Гьоте-институт" Немската в Бургас е най-добрата такава в България
=D> .