- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- july morning
hodihte li na plaja na 30-ti iuni?qko li si prekarahte?kyde bqhte?kakvo mislite za samata ideq s posre6taneto na izgreva na plaja?
az bqh vyv varna s priqteli.be6e strahotno .ima6e stra6no mn hora(verno,polovinata bqha ot diskotekite na plaja to4no,koito sa,ama kakvo pyk..).vyzduhyt be6e dosta 'maiva6t' xaxa, a izgrevyt be6e neveroqten hlip
get off.
Посрещнах изгрева в леглото, ако не се лъжа.![]()
Ходих на Панчарево(понеже нямам пари за до морето)на палатки.Заваля ни най-бруталната буря,която някога съм виждал(може би така ми се стори,защото палатката ни,от вятъра се беше сгънала почти на 2),намокри ни бая,ама аз си се изкефих
.Добре че имаше добро количество бира че хептем щяхме да умрем там.
![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Еми аз бях на Седемте Рилски езера тогава и малко закъсняхме с изгрева, ама важното е, че гледаката си заслужаваше ранното ставанеДжулай морнинг рулзззз
![]()
Worship the BEST, We are NOT everywhere!
mn kofti za dyjda..dobre,4e valejite po 4ernomorieto ne zapo4naha edna no6t po-rano,4e 6te6e da e dosta zle polojenieto pri men..nqma6e da moje da ima golo kypane v 2 prez no6ttaПървоначално написано от magesnik
xaxa ae vremeto si be6e super prosto..dori ne be6e hladno
get off.
едно време може....сега е просто поводПървоначално написано от exploitedteen
Още една такава тема...
Да,бурята беше жестока...азтряаше да съм на един балкон по време на изгрева м се озовах в една кола..![]()
Ами, не бяхме на плаж или нещо такова... но се гледаше изгрева от една вила. Ех, младежта, спомянм си кога преди 4 години се напивахме просто за повода, радвам се че има и последователи![]()
Don't hate me, I'm just blind.