- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Muzika oT RekLamiTe...
Ми аз имам 2 песни от реклами :
Sony Bravia -> http://free.bol.bg/fires/new/Jose%20...Heartbeats.mp3
Coca-Cola Light 2004 -> http://free.bol.bg/gothicum/music/Da...20I%20Want.mp3
Ако се сетите за някоя песен от реклама кажете![]()
dam men mn me kefi ama ne q znam kak se kazva ot reklamata na sladoleda magnum -na delta i v pesni4kata se pee ne6to podobno na "summer makes you happy,summer makes you...."
ako nqkoi se seti da dade link4e pls
a nqkoi da znae ot vas kak se kazva pesni4kata koqto q puskat v nqkakva reklama za pasta za zabi ASTERA
Има една реклама на някакъв фиат, не помня модела, обaче песента от рекламата е супер запомняща се: Marilyn Manson - Sweet Dreams
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Grande Punto разбира сеПървоначално написано от Циндил-Пиндил
А на Heineken Greenspace e Cobrastyle![]()
Teddybears & Mad Cobra - Cobrastyle.mp3 -> Heineken
A аз търся песничката от рекламата с калинките много са ми сладички, особено как едната се размазва тип "Титаник"![]()
Worship the BEST, We are NOT everywhere!
Първоначално написано от IvicHkA
Marcels - Heartaches.mp3
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Първоначално написано от Анонимко
Да , и аз тази песен я търсих..
Първоначално написано от s0c00l
Pif -Prikazka.mp3 ?
We still can find a way
awe seshtate li se za pesenta ot novata reklama na mineralnata voda Bankq,mn mi haresva tazi pesen,no ne mojah da q namerq.mislq che e stara,ne moga da se setq koi q izpylnqva.ako nqkoi moje da dade link plz!!!![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от fergieson
Sonique - Alive???
We still can find a way
blagodarq,ne sym ochakvala che shte q namerq!Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
![]()
mersi mnogoПървоначално написано от ^I don't give a fuck.^
Ми аз имам музиката от рекламата за Nokia L'Amour Collection , но немога да дам линк затова ако някой я иска да ми даде е-mail да му я прата , или skype , icq ... нещо такова
Така и така сте почнали да кажа какво си търся от много време.
Има една реклама на фотоапрат на Canon къдео едно детенце преследва една жаба да я снима и скача в един прахоляк и си прави снимки. Та на таз реклама пеят някфи дечица доколкото чувам много ме къдри песничката ама а де....някой ако има някфа информация ... ще съм му много благодарен [=
Edit: Еми аз си я намерих самA.I.S.R. - Gettin' Better ету линка: http://www.canon.de/eos350d/tvcommer...ePageID=292655
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
АА..ти не си ми писал от години.
А ето ви и рекламата на Pepsi с Christina Aguilera -> http://www.youtube.com/watch?v=rV1Lp...elated&search=
Някой знае ли коя е песничката от рекламата на Nokia .. рекламират Nokia 7360, Nokia 7380 i Nokia 7370
Molq nqkoi ako se seshta za relamata na street v koqto edno mom4e i momi4e sa na kapaka na kolata da mi kaje koq e pesnichkata , apak ako mi sloji link-4e mnogoo shte go obi4am)) Mersi predvaritelno nadqvam se nadqkoi da se seti i da mi pomogne
![]()
![]()
![]()
Я си дай e-mail да ти прата една може да е тазиПървоначално написано от Анонимко
DJ Van - Tuborg Sound (The Fun Starts Here)
Това го намерих-песничката от рекламата но Тюборг..лично мен ме кефи![]()
ima edna reklama za mineralna voda...pesenta e mn qka,ne e tazi na sonique...mi nqkva po...de da znam...be qka e...ama devin li be6e kvo be6e...ako nqkoi znae da kaje
Първоначално написано от SuPer_KeKs4e
водата е "Банкя" ако на някой ще помогне в помагането за тебе![]()
дано ме разбрахте
Worship the BEST, We are NOT everywhere!
Enya - Orinok(c)o flow мисля че така се пишеше а линк не мога да ти дам