- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M: Казвате ли на вашите за гаджето ?
Казвате ли на родителите си за гаджетата си?Защото наще все ме питат дали си имам ,аз се смея и казвам НЕ!!!
§§ Moderated by I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 §§
..:: k01t0 mRyNka nA kUh0 dRyNka ::...
Ако връзката е несериозна,няма защо да знаят!В смисъл в някои връзки(не казвам че моите са такива) и двамата са наясно че са заедно просто заради привличането,или пък се усеща че нещата не вървят...Не винаги има изгарящи чивства!Но си обичаш приятеля,заедно сте от известен период от време и се стараете и за в бъдеще да е така,не виждам къв е проблема вашите да знаят за неговото съществуване.Със сегашния ми приятел аз познавам техните,той познава нашите и бих казала че родителите ми са доста по-спокойни като знаят с кой излизам![]()
Ми знаеха за една от връзките ми,която беше най-сериозната.Така и на мен и на тях им беше много спокойно,защото бяха сигурни в момчето с което излизам.Но понякога е по-добре да не знаят,защото може да не са съгласни с избора ти и да се опитат да те разделят с половинката ти...Но да ви кажа то си опира и до родителите.Аз винаги казвам на майка ми с кого излизам,пък понякога на баща ми и дори и да не се одобрявали това което правя,винаги ми казват да внимавам за да не съжалявам за нещата които правя.И със този стимул аз съм спокойна да им споделя всичко![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
mi maika mi znae no ba6ta mi neznae gadjeto mi e na 18 i razlikata ni e 4 godini ama 6te kaje 4e e mn golqm i moje mn da mi se kara zn li
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Az jiveq samo s maika mi.I vinagi i spodelqm vs.
Ami az sym mn blizka s moqta maika i vinagi i spodelqm vsi4ko i tq opredeleno znae za vsi4kite mi gadjeta i seriozni i neseriozni . No zapoznavam gadjeto si s roditelite samo kogato neshtata sa seriozni ina4e ne:P
![]()
и аз така ,даже си живея с гаджетоПървоначално написано от LP_girl_14
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
mi da kazvam im
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Не, те сами разбират рано или късно.![]()
Нашите знаят за приятеля ми и се познават с него,защото връзката ни е сериозна.
Moite znaqt, che imam gadj, dori se poznavat. Az sushto se poznavam s roditelite mu. Vruzkata ni e dostatuchno seriozna, za da im kajem. Oshte poveche, che ponqkoga toi ostava da si v nas ili az v tqh.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Maika mi znae za absolutno vsichkite mi pohojdeniq.. Bashta mi samo za po serioznite.. A inache spodelqm vsichko s maika mi.. tq dori znae koga go napravih za praf pyt i s koi..
Казвам им само ако усетя, че нещата стават сериозни. За сегашното ми гадже знаят...така съм доста по-спокойна като не ми се налага да мисля какво да лъжа
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Mi na maika mi kazvam.........!A za sega6noto gadje-kazah na maika mi,a ba6ta mi sam razbra-vidql ni e pregurnati i.. taka![]()
Ami na6te vinagi sa znaeli za priatelq mi. Govorq za seriozna vrazka , a ne za zabivka na nqkoi kupon. \/
ахамзПървоначално написано от priti_kiti
![]()
f@nt@zi@
Обикновено им казвам .. но зависи и от връзката, де![]()
аш баш..Първоначално написано от f@nt@zi@
![]()
нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?
dam. nqma za6to da kriq.
moq nevinnost i greh.....
Ми когато ми скимне казвам-ако стане въпрос.Иначе май не