.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Obichame se, no ne mojem da sme zaedno.

Zdraveite...Malko sym obyrkan, zatova napravo shte vi kaja kakvo se sluchi. Znachi...Godina i polovina se obichahme s edno momiche, vypreki che beshe ot razstoqnie. Spravihme se s vsichki peripetii. Ot izvestno vreme neshtata ne vyrvqt, moje bi zashtoto se razbra, che tq nqma da si doide lqtoto, koeto znachi, che nqma da se vidim doooosta vreme. Tq se izplashi i poiska da se razdelim. Ok, kakvo mojeh da napravq. No vse pak ne q ostavqm na mira sega. Pishem si, obajdam i se...Ne iskam da sprem da poddyrjame vryzka. Vse pak reshih da opitam i s drugi momicheta, tq syshto me posyvetva tova. Probvah, no ne si q izbivam ot glavata. Gledam gi i si mislq "Da, no ti ne si neq". Leja do tqh i si kazvam "Da, no ti ne si neq". Tq me obicha i az q obicham, no ne mojem da sme zaedno. Osven, che ne e chestno, e i bezbojno bolezneno. Trqbva da q preodoleq, no qvno drugo momiche ne e reshenieto. Togava kakvo e?? Kakvo trqbva da napravq, za da olekne i da svyrshi vsichko tova. Dori sym si mislel da otida pri neq, no tova e samo fantaziq. Realno nqma kak da stane, pone do sledvashtata brigada. Pls, posyvetvaite me neshto, az veche ne znam kakvo da izmislq.

Фен
    Град
    НяКъДе В сЪрЧиЦеТо Ти:)
    С други момичета никога няма да я преодолееш...забрави го тоя вариант.Винаги ще ги сравнчваш с нея,и ще разбираш,че тя е по-добра..че я обичаш много и т.н.Явно разтоянието ви пречи,просто си набий в главата мисълта,че неможе да е твоя,че не може да сте заедно и колкото ид а е трудно,трябва да продължиш напред!
    Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..

Мега фен Аватара на iiirish
    това че не можеш да си с нея не значи, че е дошъл края на света, нали?! щом не можеш да си я избиеш от главата, тогава просто не преставай да мислиш за нея... така след известно време ще разбереш колко е безмислено да страдаш за нещо недостижимо и ще се усмихнеш на живота... и на момичетата в него

sorry pich
    Guest
    Tq si e namerila nqkoi drug tam, no ne znae kak da to go kaje i pozlva tova, 4e nqma da si doide kato predtekst.

Мега фен
    Може и да не е намерила друг, а просто да е погледнала трезво на нещата. Съжалявам, но нещата между вас няма как да продължат. Дори 1-2 седмици за влюбените са адски много...а вие не се виждате месеци...доколкото разбирам, и по година.

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    ami nqma kakvo mnogo da napravi6, osven da si nameri6 nqkoi interesno zanimanie, koeto da te otvli4a ot mislite za neq. zapo4ni da sportuva6, izlizai s priqteli, pravi ne6to, koeto ti dostavq udovolstvie.dori qj 6okolad . ne izburzvai s drugi momi4eta, za6toto 6te stane po-zle. ako naistina ne moje da ste zaedno, opitai se da q zabravi6. vremeto lekuva..uspeh
    moq nevinnost i greh.....

Guest
    Pravi ste. Mai naistina nqma kakvo da napravq, za da zapazq vryzkata. A moje bi i tq nqma. Obstoqtelstvata sa takiva. I ne mislq, che si e namerila drug. Ako beshe, shteshe da mi kaje istinata. Poznavame se mnogo dobre s neq. Dano doide po-byrzo momenta, v koito shte spre da boli, kogato mislq za neq. :'( Predpolagam, che trqbva da q ostavq na mira i da spra da i zvynq i da i pisha...Mda, mai tova trqbva da napravq....No kak ne iskam..Kolko e trudno...

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    zabavlqvai se prosto po nqkakuv drug na4in. izlizai pove4e, sega e lqto, plaj4eta, biri4ka i t.n. izhburli spomenite za neq ako naitisna misli6 4e nqma smisul
    moq nevinnost i greh.....

Re: Obichame se, no ne mojem da sme zaedno.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zdraveite...Malko sym obyrkan, zatova napravo shte vi kaja kakvo se sluchi. Znachi...Godina i polovina se obichahme s edno momiche, vypreki che beshe ot razstoqnie. Spravihme se s vsichki peripetii. Ot izvestno vreme neshtata ne vyrvqt, moje bi zashtoto se razbra, che tq nqma da si doide lqtoto, koeto znachi, che nqma da se vidim doooosta vreme. Tq se izplashi i poiska da se razdelim. Ok, kakvo mojeh da napravq. No vse pak ne q ostavqm na mira sega. Pishem si, obajdam i se...Ne iskam da sprem da poddyrjame vryzka. Vse pak reshih da opitam i s drugi momicheta, tq syshto me posyvetva tova. Probvah, no ne si q izbivam ot glavata. Gledam gi i si mislq "Da, no ti ne si neq". Leja do tqh i si kazvam "Da, no ti ne si neq". Tq me obicha i az q obicham, no ne mojem da sme zaedno. Osven, che ne e chestno, e i bezbojno bolezneno. Trqbva da q preodoleq, no qvno drugo momiche ne e reshenieto. Togava kakvo e?? Kakvo trqbva da napravq, za da olekne i da svyrshi vsichko tova. Dori sym si mislel da otida pri neq, no tova e samo fantaziq. Realno nqma kak da stane, pone do sledvashtata brigada. Pls, posyvetvaite me neshto, az veche ne znam kakvo da izmislq.
    Еми щом се обичате единственото решение е да сте заедно!
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си