- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кои момчета предпочитате?
Момичета,кои момчета предпочитате?
Тези,който са по-сигурни в действията си при свалката с вас и не ги интересува дали по-някакъв начин ще ви наранят или обидят и направо действат независимо какво ще коства това на тях и на вас или тези,който са по несигурни и стеснителни и мислят винаги как ще се почувствате вие и вимават да не ви наранят.
Хаха, бас хващам, че си от вторите
parvite!![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
На мен лично ми харесват вторите![]()
"Тези,който са по-сигурни в действията си при свалката с вас и не ги интересува дали по-някакъв начин ще ви наранят или обидят и направо действат независимо какво ще коства това на тях и на вас."
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Няма значение от,кои съм.Сега не съм писал да ми се прави автопортрет.Нека не се знае от кои съм за да е по обективна оценката.Добре де айде ще кажа :![]()
От вторите съм,но в последно време поради една причина,аз си знам каква постепенно започвам да добивам чертите на първите,за който съм писал.
lqlql tupi jenki...i posle samo namilate, che momchetata ne zaslujavame nishto...mi kak da si mislite drugo kato si tursite nqkvi tupkachi samo...![]()
i purvite i vtorite
2 т. системно.
e mnogo si zavisi ot momicheto kakvi shte gi predpochete. skromnichkite momicheta haresvat "pichovete", ama i sramejlivite ne sa za izhvurlqne, pone ti durpash iuzdite. az lichno haresvam muje s tvurd harakter i mnenie, a ne nqkoi liglio. A i chestno kazano predpochitam po-vuzrastnite (malko)
Worship the BEST, We are NOT everywhere!
ами аз по-добре се чувствам с първия тип момчета![]()
еми първите![]()
pyrvite![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Научно доказано е че 70% от жените си падат по ЛОШИ МОМЧЕТА!Първоначално написано от Aleandra
Оххх даааааа![]()
![]()
![]()
Та и аз съм така!
2 т. от правилника. Бан на профил
хаха виж сега...има разлика м/у тъпкач и лошо момче!Първоначално написано от NeSTa_86
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Попринцип първите, но аз специално съм от този тип хора, които лесно се привързват, така че... Е приятелят ми е идеалният сладур! Незнам откъде си го изкопах! Нещо средно между първите и вторите! Не е срамежлив. Напротив доста добър сваляч си е. Но определено го е грижа за мен. Мисля, че ме обича. Така, че мен ако питаш средния вариант май е най-добре!![]()
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
Естествено,че първите.Много повече би ми се харесал някой уверен в действията си,а не някой страхлив да не би случайно да обърка нещо![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
ПъРвИТеЕее....... :P
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Mojebi parvite \/
Vtorite pak ponqkoga prekalqvat s vnimatelnostta si ....
chestno kaano obicham nenormalnite momcheta tezi koito ne mi kazvat postoqno kolko me obichat po strastni momcheta po impulsivni po nahakani po strastni i jiveshti izvun vsichki pravila
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Вторите, обаче да не са прекалено чувствителни.
Май съм някъде посредатаНе е хубаво да са прекалено уверени .. ама не е яко и да са сдухани и супер стеснителни
![]()
ti si moito vtoro az black diamondПървоначално написано от black_dimond
=D>
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
Естествено че първите!Много по-интересно е с тях \/
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.