- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Е бива ли така?
Нямам идея къде да сложа темата...както и да е.
Значи хапвам си днес бисквитки Фавори/едни малки шоколадови/и изведнъж усещам нещо странно в устата си,изплювам бисквитката и гледам-КОНЕЦ,ама направо няква върва...и се чудя на кой циганин жилетката му е паднала в тестото.Наскоро пък по ТВ-то даваха че няква намерила мишка в хляба си.Аз съм намирала опечен червей,ма беше мъничък.И сега се чудя КАК МОЖЕ ТАКА БЕ?Верно че все пак е България ама чак пък толкова,немога да повярвам,вие кво ще кажете по въпроса?
/rossa./
haha
кви изненади само...![]()
на мене ми се е случвало да намирам мигли със смирала в пастет и разни пумий във сок
нищуу
и така се живее![]()
Аз пък съм намирала косми(от коса де) в сандвич.
И между другото въпросните бисквитки Фавори са турски(Аз по едно време бях почти пристрастена към тях. Не, че в България не се произвеждат същите помии.
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
точно тва щях да кажа и аз... лапнала си един конец и България ти е виновна...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
2т.системно.
Хехе, вместо да се радваш, че имаш бонус, ти мрънкаш...за щастие аз не съм намирала до сега нищо подобно в храната си...
eee nema lo6o da namira6 tva - onova v hranata.Ba6tami predi 2 godini nameri zlaten prusten v salama![]()
....EXX ZA6TO NE SE SLY4VA VSEKI DEN... [-o< A puk az bqx namerila termometur v xlqba!Vie znaete li 4e ot jivak moje da se ymre,4e i se be6e s4ypil...Първоначално написано от eLroZo
mnoo gadno!A su6to sum si kypyvala sandvi4 s kosum,vafli s 4ervei i mravki . ......t.n.
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
аз чух ,че някой намерил термометър в хляба си и се обърнал към хлебопекарната, ми аз като намерих хляб в термометъра към кого да се обърна ?
Някой да не си е отрязал пръста там?! Аз бях намерила червейче в едни кифлички...eee nema lo6o da namira6 tva - onova v hranata.Ba6tami predi 2 godini nameri zlaten prusten v salama![]()
![]()
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
emi vednuj si putyvam v avtobysa i edna maika be6e mn qdosana za6toto be6e kypila v centyra torta na du6terq si ... a otdoly cqlata bila v myhuk i be6e mn razstroena,za6toto ne deteto my be6e ne6to zle .... abe napravo nqmam dymi ... to v Bg za 2 leva moje da te ybiqt po ylicite .... vseki gleda da "nabara dalaverata"
I az sam namirala kvi li ne martvi sa6testva v hranata, ot sorta na 4ervei,mravki i dr bubole4ki, a vednaj i cql kamak (be6e malak de ama vse pak...)! Dosta gnusno, ama kvo da prai6!
i az taka.ne sam namirala ni6to do sega.dano i da ne namerq de [-o<Първоначално написано от Ena`
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
Абе, пак добре, че не си намирате живи хлебарки в чипсовете![]()
![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Нали знаеш, че никога не е късно....Първоначално написано от sometimes_
![]()
![]()
Иуууу...тва е гадно.sometimes_ Пуснато на: Чет Юли 06, 2006 7:55 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Абе, пак добре, че не си намирате живи хлебарки в чипсовете![]()
![]()
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Напълно съм съгласен с теб.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Ами...аз преди няколко години бях пуснала такава
тема![]()
Да,навсякъде има такива "изненадки-наградки"...къде случайно попадат,къде нарочно...но ние потребителите нищо не можем да направим...яжте с отворени очи и тва е![]()
Не ми се разправя аз какво съм намирала,щото точно преди малко....![]()
![]()
Егати неблагодарните хора! Не стига че хората бонуси са ви приготвили в храната, ами се и полаквате... 2 на цената на едно!
![]()
Иначе съм намирала муха в хляба... И май нищо друго...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Аз пък почти никога не гледам какво дъвчаКой знае колко бонус въглехидрати съм консумирал досега
![]()
аууууу
пила съм сок капи с хлебарка не съм яла нищо 2 дни...добре,че не я глътнах
веднъш във хляба намерих :конец,някакво изпечено животно и камък(това не в 1 хляб:})
Едни познати пък си намериха парче тел в хляба. Късметче.![]()
I`m trying to make your dreams come true...