.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Guest
    Кой ви дава така безплатна мръвка, бе! Какво се оплаквате?!

Само прочетох първото мнение и това на ЗЛОБИЧКА. Въпреки че не ви интересува, искам да кажа, че аз за такива неща правя скандал. Ако намеря чуждо тяло в храната си, просто спирам да ям, откачам и избивам пяна от устата хаха ...

УЖАСНО Е ДА ЯДЕШ ДНК-ТО НА НЯКОГО! (puke) (puke) (puke)

EDIT:
    Последното, което съм намирал беше фас.
    Намерих го в хляб.Изпаднах в шок.
    От тогава ям само пакетиран хляб...

ee ti puk pone e bilo konec... mi q si predstavi da namerish krokodil ... tai 4e po spokoino na men oshte ne mi se e slu4valo da namiram ne6to takova ...

Град
    По света и у нас
    Аз пък винаги си копувам нещо с надеждата да си намеря КЪСМЕТЧЕ, обаче не би!Нещо не ми върви.Ако някой си намери да ми го изпрати по e-maila,много ще му се зарадвам.Няма значение какво е само да не надвишава 8Mb ThankS предварително
    Нещата не са,нито добри.....,нито лоши-мисълта за тях ги прави такива!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Хаха..майка ми е разказвала в завода да гледа умрели (удавени) мишку в бозата, но въпреки това тя много я обича и я пие. Аз сега не се сещам, но и аз съм намирал разни дреболии в продуктите които си купувам. За вас остава надеждата, че като влезам в ЕС няма да го има това...или ще са единични случаи, след които ще има последствия за..."създателя на творението"

Супер фен
    И аз съм чувал за доста случаи,при които се намират разни неща в продуктите. Досега не съм намирал,дано не ми се случва.

6to nenapi6at na vsqka opakovka-With Surprise!

Нема по хубаво от това ,че почти си изядох Родопчето остана ми още 1 хапка и гледам вътре бъкат червейчета....белички...тлъс ички....ВкУсНиЧки.....
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    kato bqh po malka hapvah sirene i ne6to sduvkah tvurdo stranno...izpliuh go i be6e stuklo..ako go bqh glutnala ne mi se misli
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Sophie
    kato bqh po malka hapvah sirene i ne6to sduvkah tvurdo stranno...izpliuh go i be6e stuklo..ako go bqh glutnala ne mi se misli
    Ми кво - калций... те индийците по морето по 5-6 шишета си хапват...По темата - не яжте стафидите в козунака - не са тва коет си мислите!
    2т. системно

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Не ми се е случвало, но ти не си първата, на която се е случило, няма да си и последната (в това те уверявам)
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

След всичко, което прочетох имам чувството, че няма да ям две седмици Не си спомням да съм намирала нещо странно в храната си , е може и да се е случвало, но да е било нещо дребно.

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    az vednuj namerih edna muha v kiseloto mlqko ...be6e ujasno

Град
    nqkude tam kudeto nikoi ne moje da me otkrie.....
    dam za sujalenie xorata koito pravqt xranata sa mn nexaini i ne im puka :( slavabogu do sega ne sum namirala takiva golemi ne6ta :shock: samo v xlqba drebni kamu4eta sum namirala
    gledai vinagi napred za6toto ne moje6 da promeni6 ni6to v minaloto no moje6 v nastoq6teto...

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    a znaete mi kakvo e da nameri6 oko v s1zd1rmata!?!?!Az ne bqh opitvala takava 4udi i edin den re6ih da degustiram,taka de
    otvarqm paketa,reja i....edno golqmo oko s migli me gleda
    posle cql 4as nqma6e izlizane ot kenefa...
    i mejdu drugoto ne qjte kitaiski hrani!!!Minalata godina im praviha pregledi na kuhnite:90% ot zavedeniqta sa blikali ot hlebarki i tem podobni gadosti...
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Повече от фен
    Aз пък намерих телче в парче торта. Е, и? Купих си ново и там нямаше.

Супер фен
    Намирала съм само червай......в черешка
    Иначе за сега не съм попадала на такива гадости

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си