tva da ne ti e kukla,koqto si si haresala ot vitrinata na nqkoi magazin?Ti si skysala s nego zashtoto mejdu vas e nqmalo 4uvstva,nqmalo e seriozna vryzka i 4ista lubov,a sega iskash da se vyrnesh pri nego po syshtata pri4ina.Imash do sebe si 4ovek,koito te obi4a,4ovek za koito ti kazvash 4e e perfektnoto mom4e...i ti si gotova da go pratishpo dqvolite i da se vyrnesh pri bivshiq koito e bil loshoto mom4e v kvartala,s koito si se vojdala 2 pyti v sedmicata kolkoto da se poceluvate malko,za koito kazvash 4e bil mutra i svalq4 ipolovina..i vypreki tova go nari4ash mom4e me4ta?E za men tova opredeleno ne e mom4eto me4ta!Ako ne ti puka za segashniq si priqtel i si gotova da othvyrlish lubovta mu....ok,davai,no spored men pravish ogromna greshka.Ne vsi4ko e celuvki v diskotekata i svirki v toaletnite na diskotekata...Ima 4uvstva,obi4,trypka,koito ne mogat da se sravnqvat s 2 4asa natiskane!I zashto podqvolite iskash da si s 4ovek s koito n moje da si kajesh i edna prikazka!Vij momi4e,fizi4eskata vryzka ne e nai-vajnata v jivota.Pomisli vyrhu tova koeto iskash da napravish!