.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Qgodka_
    Всеки има право да има и 100 любовника ако иска и ако собствения ти съпруг не може да ти осигури това, което искаш. Много ясно, че ще си има ако е така. Къде е казано, че майка и я тормози, заради факта, че си има любовник? Тормоз и да имаш любовник са две съвсем различни неща? Не мисли като сухар от 17 век. Нещата може да са перфектни ако ще и двамата да имат любовници. Това не значи, че ще се развали семейството.
    Какви са тези глупости за баба и дядо?! Ти добре ли си или си като нея? Май второто, а? Бабата иска да види любимата си внучка и това говори лошо за родителите?! Още веднъж: Ти добре ли си? Какво лошо има в това да посетиш любим роднина? Сериозно ... и ти си като нея.
    Много благодаря за обидите. Сухар от 17 век съм /каквото и да значи това/.

Мда като нея съм какво да се прави/значи и тя мисли като сухар от 17 век така ли/. Поне според теб. Но всъщност lсички хора са различни. Ти от къде знаеш дали баба и има толкова голямо желание да я види. Моите баби и дядовци, особено от едната ми страна, не изгарят от особено голямо желание да ме видят. И не проблема не е в мен. Да не говоря, че когато човек от тях поиска нещо винаги си намират доводи да му откажат, обаче това не им пречи те да искат помощ.

Пък това за любовниците, ако не си чела има право, но не и по този начин.А и още нещо някъде в текста да си видяла лоша дума за башата, това не е случайно.

И ако ще ми отговаряш, моля те не прави темата в междуличностен спор.
    11 tochka deaktiven profil.

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Всъщност спирам да споря. Момичето има проблем. А ние го обсъждаме и обиждаме вместо да му помогнем.
    11 tochka deaktiven profil.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си