- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- проблем с каната
значи днес майка ми ме каноса с черна кана но е оставило черни следи по челото ми където почва косата ми ..въпроса ми е с какво мога да го премахна ?? то не се забелязва много ама понеже си вдигам бритона ствава по забележимо..
миси предварително
Ха хах.И мене майка ми така ме оклепаАма го махнах с много вода и сапун и после със спирт
Пробвай,може да ти помогне
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Търкай с вода и сапун!
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
Prodavat se i speciqalni losioni za tova,oba4e predpolagam 4e sa na visoki ceni,trqbva da pita6 po aptekite i kozmeti4nite magazini ako ne stane sus sapyn
IGRAI, NO NE BUDI IGRA4KA!
Спиртът ще свърши идеална работа.
Може и с ракия да пробваш!
пробвай с всичко препоръчано до тука, аз така и така не можах да се измия като се накляпах така си бях слава богу не беше много. обаче следващия път си намажи лицето, врата даже и ръцете(на мене и там ми капна и се лекьосах) с вазелин/мазен крем/балсам за устни също върши работа. така после и да се нацапаш няма да ти попие в кожата и веднага се измива.
Worship the BEST, We are NOT everywhere!
КАКЪВ СПИРТ ВИ ГОНИ БЕ ХОРА?!?!??! Тва ще ти изсуши кожата ...леле спри!![]()
![]()
![]()
ТОалетно мляко!!! И малко повечр търкане!!! От година се къносвам и тоа.мляко ми помага и всичко си се маха!!!!!!!!!
Мале спирт..![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Не изсушава кожата толкова много, колкото мислиш. След това е много лесно да се сложи крем.
и все пак -тоалетното мляко хем ще го махне,хем няма да й изсуши (било то малко) кожата,хем е полезно за кожата! 3 в 1 !Първоначално написано от `Death`Whore`
2 т. от правилника. Бан на профил