.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен
    Chisto i prosto shte ti kaja:NIKOGA NE SE VLIQI OT MNENIETO NA DRUGITE tova e!V dneshno vreme veche nqma priqteli,a prosto poznati.Vseki se spasqva po edinichno.Nikoga ne trqbva da se doverqvash napalno na nqkogo,zashtoto ne znaesh v edin prekrasen moment kakvo moje da napravi,vinagi si imai edno na um,zashtoto ZAVISTTA e ogromna!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Ne vsi4ki hora sa licemerni,prosto qvno kryga na horata s koito si zaobikolen e takyv!Moje bi naistina povedenieto na tova momi4e e prekaleno svobodno,4esto q vijdat s razli4ni mom4eta v po-blizki otnosheniq i tova i syzdava etiket na"k***a".Oba4e shtom ti q obi4ash,zna4i si q poznavash dobre i znaesh kakva vsyshnost e tq.Kolkoto za priqtelite ti..ne mislq 4e sa dostoini da se nari4at takiva!Ako naistina useshtat 4e tq ne e momi4eto za teb sa dlyjni da ti go kajat i da se opitat da tepredpazqt,no samo dotuk.Vkraina smetkati si reshavash s koi da bydesh i te nqmat pravo da ti pre4at.Priqtelite nepostypvat taka.Ako imat mnenie za neq-da si go zapazqt za sebe si.Ako tova momi4e ti haresva-opitai se da q spe4elish i eventualno ako se polu4i neshto mejdu vas q pomoli da pospre malko sys flirtovete.

Kolkoto do licemerieto mejdu horata...ima go i veroqtno shte go ima,no nikoga ne dopuskai do sebe si hora,koito mislish 4e sa licemeri i koito govorqt zad gyrba ti.Tova ne sa istinski priqteli
    Напълно съм съгласен.

Guest
    Zemi se premesti nqkude drugade ne im obru6tai vnimanie!Kvi sa teq WE!!?!??!?!?!?!?!Mamka im teq imat li mozuk?!?!?!??!Zemi pogovori s neq 6tot taka nqma da izdurji6 az ti kazvam!!!Ebati KOFTITO e taka!!!

Guest
    Еми аз искам да говоря с нея,но тук:

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Еми незнам и аз.Вече много съм объркан.Сега искам да говоря с нея без посредници но има много пречки.Ами ако тези слухове,който се говорят са истина а аз съм просто съм заслепен,макар че не ми се вярва,виждаме се много рядко вече тъй като аз завърших 12клас и тя сега завърши 9 клас,нямам и телефона и нищо,даже незнам къде живее,вече на никой нямам доверие за да ми помогне затова.
    Много добре съм написал какво ме спира.А дори и по случайност като онзи ден да се засечем няма да е сама,а може би и аз така.Няма как да останеме насаме без другите да разберат и след това започват разпитванията,бъзиците и т.н.

Супер фен
    Eto-ti otnovo se vliqesh ot mnenieto na drugite!Kakvo ti puka dali shte razberat,kakvo shte govorqt i t.n. tova vse pak si e tvoq jivot!Nedei tolkova da se vprqgash kakvo shte kajat "priqtelite ti".A otnosno sluhovete-ami trqbva da q opoznaesh i sam shte razberesh dali tova e istina ili naistina sa samo sluhove i mislq,che vse ima nachin da i namerish telefona-porazpitai,pointeresuvai se i shte stane.Nali znaesh-koito ima jelanie namira nachin Aide uspeh ot men

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Eto-ti otnovo se vliqesh ot mnenieto na drugite!Kakvo ti puka dali shte razberat,kakvo shte govorqt i t.n. tova vse pak si e tvoq jivot!Nedei tolkova da se vprqgash kakvo shte kajat "priqtelite ti".A otnosno sluhovete-ami trqbva da q opoznaesh i sam shte razberesh dali tova e istina ili naistina sa samo sluhove i mislq,che vse ima nachin da i namerish telefona-porazpitai,pointeresuvai se i shte stane.Nali znaesh-koito ima jelanie namira nachin Aide uspeh ot men
    1.Не ми пука от чуждото мнение,ако ми пукаше щях да съм се отказал още в началото,когато много хора,включително и един възрастен човек,който преди това ме окуражаваше ми казваха че няма да ми върже с нея.
    2.От малък град съм и просто ме е страх,ако това случайно се окаже вярно да не стана за смях и да се окаже че ме е водила за носа.Нали знаеш:"Любовта е сляпа",но просто се появи в живота ми,когато чувсвах една празнина и постепенно я запълни.
    3.Не искам да се карам с никой,защото и без това на моменти няма с кой да изляза и се чувсвам много самотен.
    4,Аз и дадох телефона ми на абитурентският ми бал,но тя не се обади,а класа ходихме на екскурзия.Тя не ми се обади,но каза че си била счупила ГСМ-а и действително говореше от ГСМ-а на една нейна приятелка.

Супер фен

Re: Защо хората са толкова лицемерни???

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не знам къде точно да постна тази тема и затова я поствам тук.Ако трябва преместете я.Та въпросът ми е:
    Защо хората са толкова лицемерни.
    Има едно момиче,което обичам.Засега нещата нещо не се получават,но не за тва пиша темата.
    Може ли,вчера това момиче дошло на кафе,говориме си,бъзикаме се,всички ни правят мили очички и те се бъзикат с нас и така.Днеска аз съм отишъл и чувам неща от рода "Тая е ебати курвата","Ако си свалиш гащите веднага е твоя","Ще я шибаш ли яко",Ще я разпориш" и тем подобни глупости.Все едно нарочно да ме нервират.В училището пък преди ми говореха че незнам си каква била незнам си какви работи правела,незнам си с кой.Когато разбраха че я харесвам пулна тишина.Само оттук там някой се "изпуснеше".Един от класа само ми разправя как я "порел".Само ме базикат като казвам че я обичам и постоянно ми разправят да не съм се занимавал с "тая курва"и че съм нямал мозък.Вярно малко по свободно се държи,но какво от това животът си е нейн.Впрочем какво по свободно просто флиртува повечко като повечето момичета от тоя форум.
    Чудя се само мен как ли ме удумват и какво разправят зад гърба ми.
    "Керванът си върви,кучетата си лаят!"

Не ги слушай тези,те са просто едни интриганти...Ах,как мразя такива хора...Явно нещо имат зъб на това момиче и говоят най-големите глупости,за които могат да се сетят...

Zdr.. ne 4e ne6to noo mnenieto na ostanalite ne trqbva 4ak tolkova da te vulnuva i razbaeri 4e 'Na toq svat si sam, priqtelite mogat da te predadut a blizkite da ne te podkrepqt ' i ot tuk natam si pravi izvodite.. Naistina ima mn pruqteli koito moje da raz4ita6 no samo kogato si izpital nqkfa gre6ka svu4naza s tqh i da si se po4ustfal dobre sled kato sle se sdurpali govorq za seriozni temi da sa se slu4ili mejdu vas ili svurzani s teb i nqkoi priqtel .. a za neq teb ti haresva nqma da pita6 ostanalite dali q haresvat 4e ti da trugne6 s neq ili tozi sort .. davai i da ne ti puka !
    Vliubena v usmihnati letni dni,eto me.Slunceto revnuva me i s lu4i ,gali me.Po-stastliva sum ot predi,znae6 li 4e pri4iata pak si tii..TO4NO TII v gore6ti no6ti to4no ti..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си