Не знам къде точно да постна тази тема и затова я поствам тук.Ако трябва преместете я.Та въпросът ми е:
Защо хората са толкова лицемерни.
Има едно момиче,което обичам.Засега нещата нещо не се получават,но не за тва пиша темата.
Може ли,вчера това момиче дошло на кафе,говориме си,бъзикаме се,всички ни правят мили очички и те се бъзикат с нас и така.Днеска аз съм отишъл и чувам неща от рода "Тая е ебати курвата","Ако си свалиш гащите веднага е твоя","Ще я шибаш ли яко",Ще я разпориш" и тем подобни глупости.Все едно нарочно да ме нервират.В училището пък преди ми говореха че незнам си каква била незнам си какви работи правела,незнам си с кой.Когато разбраха че я харесвам пулна тишина.Само оттук там някой се "изпуснеше".Един от класа само ми разправя как я "порел".Само ме базикат като казвам че я обичам и постоянно ми разправят да не съм се занимавал с "тая курва"и че съм нямал мозък.Вярно малко по свободно се държи,но какво от това животът си е нейн.Впрочем какво по свободно просто флиртува повечко като повечето момичета от тоя форум.
Чудя се само мен как ли ме удумват и какво разправят зад гърба ми.