Obicham go poveche ot jivota si... Ot 2 meseca ne si govorim! Toi ne me poglejda dori... I Dneska chashata prelq kato mu pratih sms che imam seriozen problem.. mnogo seriozena toi ne mi otogovri.. ne se obadi... ne mu puka za mene .. i veche iskam da umra.. nagaltah se s hapcheta predi malko.. dano podeistvat.. i da svarshi toq Ad nakraq... Sbogom na vsichki... Molq vi ne naranqvaite nikoi nikoga.. Zashtoto ako toi vi obicha bi umrql
Boli prekaleno mnogo..
Иди да ти направят промивка на стомаха (май така се казваше), сипи си 1но двойно и пак помисли ... Това не е решение ... Ами родителите ти ... за тях помисли ли ... на тях им пука за разлика от този ...
Sometimes escape on time means that you win ...
Stiga si se izlagala,nadqvam se,che se maitapish!Kak moje izobshto da ti minat tezi gluposti prez glavata,da slagash krai na jivota si zaradi edno momche,ne si zaslujava prosto,kolkoto i da go obichash,tova e prekaleno!Nito e parviq,nito e polsedniq.Ne mislish li ako posegnesh na jivota si kolko hora shte naranish!Misli s tazi glava,ne ti e za ukrasa samo!
Хаха с какво се нагълта, с лукчета ли? Ти не си добре да ти пука за някого, на който не му дреме за теб.
Хахаха... К'ви хапчета? Да ти кажа дали щи стане нещо... Инак жулвай по едно блистерче валериан на ден (25 стинки) и проблеми няма да имаш.
E kfo.. nqma da zagubi sveta ako si otida.. Spokoino.. Daje nqma da zabelejat.. na Pogrebenieto mi shte doide samo sestra mi... Dori bashta mi i maika mi nqma da doidat.. Te utre-drugiden she podadat molba pri notarius che iskat da se otkajat ot roditelski prava.. Shtoto az ne sam dobre..LUda sam.. v bukvalniq smisal.. Mislq che postapvam pravilno.. Dano umra !!! Dano!
A inache hapchetata bqha nekfi julti... cqlata lentichka q izpih.. nz kak se kazvaha .. Nekdi Postman neshu takoa..
не знам дали ще стане нещо, обаче дано не стане!тука от форума със сигурност има хора на които им пука за теб (аз съм един от тях)!мене по принцип аватарчето ти ме кефи, винаги ми повдига духа като я видя тая мацка!Недей така!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
macko stegni se i gledai napred...neznae6 kakvo 6te ti se slu4i po natauka v jivota...nedei da govori6 takiva gluposti...I na men mi pisva ponqkoga ot jivota ..ama ne sum umrqla makar 4e vse o6te ni6to ne se znae....Първоначално написано от Nadelina
Koq zodq si?Nqma da se u4udq ako si *******![]()
Tequiero Son!!!
Ще се откажат от теб ?! Защо ... Какво толкова си направила ... Иди ся пий вода или мляко и почвай да повръщаш !
Sometimes escape on time means that you win ...
ахааххахаха за момче ше ми се самоубива тя... колко си зле милааа немам думи![]()
щяли да се откажат от тебе... дае, майка ти те е носила 9 месеца, до сега те е гледала и ше ми разпраа, че щяли да се откажат от нея... пфхахаа
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Podkrepete me be!!!! Iskam da zastanete zad men.. Kajete mi SBogom i tolkoz... Az iskah da go napravq.. i oshte iskam! Zashtoto ne si zaslujava da jiveq... Ima hora chiito sadba prosto e neponosima.. Moita e imenno takava.. Nadqvam se da sam pomognala na nqkoi ot foruma sas savetite si.. Obicham vi..
Po dobre piini vugli6ta te sa edni 4erni hap4eta i pomagat za povru6tane!Prestani da pravi6 gluposti!
Tequiero Son!!!
Ima edin chovek koito moje da mi pomogne.. seshtate se koi e .. Moga da vi dam telefona mu.. drugo ne se seshtam... Shtoto skoro moje i da pripadna.. che neshu pochna da mi stava losho![]()
Nedelina, не че ни ти вярвам,, но що не направиш нещо по-екстремно кат си го решила вече. Да те гледаме по новините поне.
![]()
O BOJE momiche q se stegni!! kato za nachalo, po-dobre si brukni v gurloto i povurni vsichkite tiq hapcheta, deto si gi pogulnala. NE deistvai kato nekva glupava puberka, bliubena do ushi! ABe q se osuznai be!!!! Ne ti davam poveche ot 16 godini, a JIVOTUT E PRED TEB! KRASIV I SVETUL!!
Uff...az si haresvam edno momche ot 8 meseca..karali sme se i ne sme si govorili po 1 mesec...adskiiii mnogo me boli za nego...ne moga da go preodoleq..ne moga da go prevuzmogna...bolkata ne neopisuema...noo chak da stigam do samoubiistvo-q begai. Kvo shte si padam pod nivoto za nekvo momche?!?!?!
Na 18 sam!!!!! LUDA sam!!!! Spomenah go po nagore... I problema ne e samo v momcheto.. Prosto nikoi ne me obicha.. Na nikoi ne mu puka za men.. Nqma da zagubi sveta nishto ako umra.. Po dobre da si otida .. Zapomnete me s dobro..Dano i horata koito me poznavat me zapomnqt s dobro..Dano i TOI si spomni za men..
Душко разбирам те ... Кажи от къде си и да се натровиме заедно...
То се е видело, че няма как да съм щастлив... че съдбата се подигра с мен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahahha...dobre na 18 si, no s akula na 13 godishno momichence!!
abe ti normalna li si-nikoi ne te obichal!!ami ako te obicha, nqkoi, za kogoto ti dori ne podozirash?!?!
p.p. shtom imash psihicheski otkloneniq, iskash li da ti dam telephona na 4i km-tam 100% shte se pogrijat za tvoeto psihichesko zdrave!!
@Прецакан от съдбата
abe smeshnik takuv...nishto ne videl ot jivota, a veche iska da mre!hahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahah a
Ti si u nqkoi film be ..
Хаха ще основа клуб на веселите самоубийци. Всеки вторник - хапче-парти, петък ще е "прережи си вените"-day.
Nadelina, аре гътвай се вече. Не ти стиска да се самоубиеш, не говори простотии, щото почваш верно да дразниш!![]()
ей пич аз съм на 13 ама не съм тръгнала да се самоубивам!май съм на 13 с акъла на 18годишна (айде сега скромностти)Първоначално написано от Анонимко
ей мацка!със сигурност някой на тоя свят те обича!просто не го знаеш!има хора които са много по-зле от тебе!обичам те
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Momi4e vzemi se stegni malko tova 4e nevijda6 4e ima hora na koito im puka za teb i te boi4at si e li4no i samo tvoi problem ne se samojalqvai ne si zaslujava tova e adski glupavo i stava6 sme6na a si na 18 godini nikoi ne e umrql ot lubov kolkoto i silno da e obi4al o6te po malko ako sa se podigrali s 4uvstvata mu a ti 6te se samoubiva6Първоначално написано от Nadelina
Мирише ми на ритуално самоубийство![]()
![]()
![]()
Да дойда да ви съсеча с една брадва... Мухахахаха![]()
![]()
![]()
Taм където няма химия, няма и физика !
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.