- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да постъпя ?
Значи имам си гадже.Гаджета сме от 2 дена ( :п хаха ) и въпроса ми е такъв - Да пребързвам ли с секса или да запазя за след седмица,може би две ... ? Просто много се обичаме ама се съмнявам да не си помисли че съм тръгнал с нея за да ч изчукам !!? ); та просто ми трябва съвет как да постъпя10х
може би съм объркал и раздела ама както и да е .. не съм обърнал внимание..SORRY !
Само не разбрах как за 2 дена разбра,че я обичаш?!Годинките да не са ти 12-13?!
Е то ще си проличи кога моментът е дошъл!Трябва и тя да е готова за това и да го иска!И все пак мисля че определено е рано.Изчакай още мъничко,нека тя се убеди че с теб може да изгради една сериозна връзка и че няма да я зарежеш на 3-тия ден.Щом се обичате секса ще дойде от самосебе си,така че няма защо да бързаш![]()
Само не разбрах как за 2 дена разбра,че я обичаш?!Годинките да не са ти 12-13?!
awe ti ne6to ne si vred be i da sa gadjeta ot 2 dni moje da sa se vlubili edin v drug ot 4-5 meseca ne sadi bez da znae6,a i mnogo mnogo ne govori za horata na 12-13 6oto i te sa jivi i te imat 4uvstva kakto vsqko jivo sa6testvo lubovta idva i si otiva nezavisimo na kolko si...
Хахахах кефиш...Първоначално написано от Spider_Web
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
Според мен трябва да изчакаш известно време.Много е вероятно до си помисли точно това.Все пак ходите от 2 дена.
по нейните реакции ще разбереш кога е настъпил точния момент. не се тревожи. и не избързвай толкова рано![]()
![]()
Естествено, че ако я награбиш на 2-рата среща, ще помисли, че искаш само секс.
Не бързай
Ако избързаш, може да се стресне .. така че за по-сигурно .. поизчакай малко![]()
И аз тва казвам!Първоначално написано от ni6to_ob6to
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
e s dneska stavat 3 dena hahahahah
ne we 4ove4e ne burzai tolkova, osobeno 6to se otnasq do sexa(nikoi ne gi obi4a burzacite) to 6te se useti koga mu e do6lo vremeto
![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
е на втория ден...недей да бързаш толкова
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Нема да бързаш да не подпалиш мотора и после да има![]()
Любовта е по-силна от всичко
МУХАХХАХАХАХАХАХАХ 10хама вече не ми са нужни щтото сме се скарали ); но така ще е тя ! м/у другото Spider_Web лично за мене беше прав.и да си на 12-13 (аз не съм толкоз :П)пак може да си имаш чувства!
не бързай, ако я изчукаш на втория ден тя ще се почувства супер използвана..лека.. УПОТРЕБЕНА. пък и щом се обичате ще можеш да изчакаш две три седмици. Ако сега прибързаш тръпката от новото много бързо ще изчезне![]()
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)