.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    нов
    Guest

как да постъпя ?

Значи имам си гадже.Гаджета сме от 2 дена ( :п хаха ) и въпроса ми е такъв - Да пребързвам ли с секса или да запазя за след седмица,може би две ... ? Просто много се обичаме ама се съмнявам да не си помисли че съм тръгнал с нея за да ч изчукам !!? ); та просто ми трябва съвет как да постъпя 10х

нов
    Guest
    може би съм объркал и раздела ама както и да е .. не съм обърнал внимание..SORRY !

Супер фен
    Град
    София
    Само не разбрах как за 2 дена разбра,че я обичаш?!Годинките да не са ти 12-13?!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Е то ще си проличи кога моментът е дошъл!Трябва и тя да е готова за това и да го иска!И все пак мисля че определено е рано.Изчакай още мъничко,нека тя се убеди че с теб може да изгради една сериозна връзка и че няма да я зарежеш на 3-тия ден.Щом се обичате секса ще дойде от самосебе си,така че няма защо да бързаш

Фен
    Град
    Pazardjik

awe ti ne6to ne si vred be i da sa gadjeta ot 2 dni moje da sa se vlubili edin v drug ot 4-5 meseca ne sadi bez da znae6,a i mnogo mnogo ne govori za horata na 12-13 6oto i te sa jivi i te imat 4uvstva kakto vsqko jivo sa6testvo lubovta idva i si otiva nezavisimo na kolko si...

Фен
    Град
    In your nightmares
    Цитирай Първоначално написано от Spider_Web

awe ti ne6to ne si vred be i da sa gadjeta ot 2 dni moje da sa se vlubili edin v drug ot 4-5 meseca ne sadi bez da znae6,a i mnogo mnogo ne govori za horata na 12-13 6oto i te sa jivi i te imat 4uvstva kakto vsqko jivo sa6testvo lubovta idva i si otiva nezavisimo na kolko si...
    Хахахах кефиш...
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен трябва да изчакаш известно време.Много е вероятно до си помисли точно това.Все пак ходите от 2 дена.

Мега фен Аватара на iiirish
    по нейните реакции ще разбереш кога е настъпил точния момент. не се тревожи. и не избързвай толкова рано

Мега фен
    Естествено, че ако я награбиш на 2-рата среща, ще помисли, че искаш само секс.

Супер фен
    Не бързай

Фен
    Град
    В нас ;)
    Ако избързаш, може да се стресне .. така че за по-сигурно .. поизчакай малко

Цитирай Първоначално написано от ni6to_ob6to
    Ако избързаш, може да се стресне .. така че за по-сигурно .. поизчакай малко
    И аз тва казвам!
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Голям фен
    Град
    S o F i A
    e s dneska stavat 3 dena hahahahah
    ne we 4ove4e ne burzai tolkova, osobeno 6to se otnasq do sexa(nikoi ne gi obi4a burzacite ) to 6te se useti koga mu e do6lo vremeto
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Голям фен
    е на втория ден...недей да бързаш толкова
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Фен
    Град
    Пазарджик
    Нема да бързаш да не подпалиш мотора и после да има
    Любовта е по-силна от всичко

нов
    Guest
    МУХАХХАХАХАХАХАХАХ 10х ама вече не ми са нужни щтото сме се скарали ); но така ще е тя ! м/у другото Spider_Web лично за мене беше прав.и да си на 12-13 (аз не съм толкоз :П)пак може да си имаш чувства!

Изчакаи малко време много си се разбързал

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    не бързай, ако я изчукаш на втория ден тя ще се почувства супер използвана..лека.. УПОТРЕБЕНА. пък и щом се обичате ще можеш да изчакаш две три седмици. Ако сега прибързаш тръпката от новото много бързо ще изчезне
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си