Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Zdraveite...Malko sym obyrkan, zatova napravo shte vi kaja kakvo se sluchi. Znachi...Godina i polovina se obichahme s edno momiche, vypreki che beshe ot razstoqnie. Spravihme se s vsichki peripetii. Ot izvestno vreme neshtata ne vyrvqt, moje bi zashtoto se razbra, che tq nqma da si doide lqtoto, koeto znachi, che nqma da se vidim doooosta vreme. Tq se izplashi i poiska da se razdelim. Ok, kakvo mojeh da napravq. No vse pak ne q ostavqm na mira sega. Pishem si, obajdam i se...Ne iskam da sprem da poddyrjame vryzka. Vse pak reshih da opitam i s drugi momicheta, tq syshto me posyvetva tova. Probvah, no ne si q izbivam ot glavata. Gledam gi i si mislq "Da, no ti ne si neq". Leja do tqh i si kazvam "Da, no ti ne si neq". Tq me obicha i az q obicham, no ne mojem da sme zaedno. Osven, che ne e chestno, e i bezbojno bolezneno. Trqbva da q preodoleq, no qvno drugo momiche ne e reshenieto. Togava kakvo e?? Kakvo trqbva da napravq, za da olekne i da svyrshi vsichko tova. Dori sym si mislel da otida pri neq, no tova e samo fantaziq. Realno nqma kak da stane, pone do sledvashtata brigada. Pls, posyvetvaite me neshto, az veche ne znam kakvo da izmislq.
Еми щом се обичате единственото решение е да сте заедно!