- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Momicheta na kolko golemi ... ste popadali
imam predvid razmeri...i kajete kak e bilo dali e bolqlo ili e bilo got
![]()
Не съм мерила...първите месеци все болеше в началото, иначе всичко беше наред. На огромни не съм попадала, както и на малки.
mi na priqtelqt mi e golemi4ak i e super qko
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
ma ne sum mu go merila sus santimetur4eto to4no
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
мене ли4но като му е по-дълъг малко ме болина приятеля ми е бая далги4ак и като си го вкара целия и ме боли корема
![]()
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
heh shtoto sa mi kazvali 4e kato e po golqm e po hubavo shtoto stiga to4no do korem4eto i nqkfi takiva raboti ;]
"Коремче" е област, пенисът няма как да стигне дотам. Пенисът няма как да излезе извън вагината.Първоначално написано от GoTiNiq
oks blizo do korem4eto imah predvid na4i kam kraq na vaginata![]()
Я ми кажи какво има след вагината. Май не знаеш.
ami na golemichki,no ne me e bolqlo,osven pyrviq pyt de,no tam si e po drugi prichini....![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
e ne sam tolkoz zapoznat kvo ima v kraq ne me i gree tolkova samo tva sam 4uval ;]
Когато навършиш 14, ходи и питай мама ако не те е срам. Глупак.Първоначално написано от GoTiNiQ
87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !
Браво, че не те интересува. Не знаеш и от къде идват бебетата, нали?
hah tva znam be
Готиния,много си умен бе.![]()
Не съм го мерила, но на бившия ми приятел му беше тип "негър" дебел и дълъг ... ако мога така да го определя.Но + нямаше много.Прекалено болеше и ... просто не беше за мен.Затова пък на настоящия ми приятел му е идеален![]()
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...