- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- More ot lubov
Bihte li otishli.. Bi li vi vazdeistval po nqkakaf nachin fakta che nqkoi e napravil podobno neshto za vas? Izkreshtql e pred celiq svqt che vi obicha i che e gotov da byde s vas zavinagi.. che ste nai cennoto mu.. (kato se ima predvid che ste razdeleni) .. [/b]
Az pyrva shte otgovorq .. Az bih otishla nezavisimo koi me kani.. Ne kazvam che shte trygna s nqkoi koito ne obicham samo zaradi edna pokana v "More ot lubov" no mnogo bi me zaradvalo.. i bi me polaskalo..
Ако е някого, когото уважавам, ще отида, но ако е някой досаден и нахален тип, никога.
по принцип не обичам публичността. това разбира се е начин за изразяване на искренни и топли чувства, но няма смисъл от това като цяло. когато един човек те обича той може да ти го покаже и без "Море от любов"
И АЗ ,И АЗПървоначално написано от `Death`Whore`
am ne znam dali bih oti6la cqla Bulgaria da mi gleda seira![]()
moq nevinnost i greh.....
Бих отишла само ако ме кани човек, на когото много държа.
Зависи кой ме е поканил....
I`m trying to make your dreams come true...
mi ne bih oti6la na6to daskalo sa go davali 2 puti bilo e mn qko
2 т. системно.
i az takaПървоначално написано от sometimes_
![]()
Съгласна съм напълно. И аз мисля така...Първоначално написано от anito.sl
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Za kakvo da otivam da se izlagam primerno samo tozi koito Obi4am i da se izlagam pred miloto mi
da stiga 4oveka da go sazlujava
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
еми бих отишла ако е човек на който държа!но иначе мисля че има мн други-по-добри начини за да покажеш на един човек чувствата си и той да остане трогнат и т.н.
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Да,бих отишла,ако е човека,който обичам.Друг не ме интересува.Много бих се зарадвала.
и аз така мисляПървоначално написано от sometimes_
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ми хубава идея е това предаване,но все пак мисля,че бутилка шампанско свещи мило държание...ииии....само две думи"Обичам те" притежават много по-голяма стойност от това да се покажеш по ТВ-то и да обявиш ня цяла България какво изпитваш.Бих отишла,ако е някой на когото държа,би ми станало приятно,но не смятам,че това е начина![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
А не ! За мен "Море от любов" е най-голямата глупост на Света!Не бих отишла дори и да ме кани човекът,който най-много обичам.Няма нужда от публичност , за да докажеш на някого, че го обичаш.Не мислите ли ,че щом този човек използва публичен метод, за да докаже чувствата си е неуверен и не може сам да го направи.Адската глупост,заблуждаваща хората.Все едно всичко може да се направи и да се прости след такава "романтична изненада".Пък и нали ги гледате какви ходят там...хора които толкова са съгрешили, че няма накъде просто,някви безнадеждни случаи..А и нека бъдем реални НИКОЙ ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ ОТ ЕДНО ПРЕДАВАНЕ.Те хората не напразно са казали : "Вълкът козината си мени, но нрава не!"Помислете малко върху това...![]()
![]()
Бих оти6ла който и да ме кани[/b]
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Да беше сложила и отговор КАТЕГОРИЧНО НЕ ..
Ако е някои 200кила мьж и да те покани би ли отишлаПървоначално написано от Nadelina
![]()
не бих отишъл. за мене тва предаване е пълен ташак. ако обичаш някой няма да го обявяваш публично пред цялата страна,а ще му го кажеш лично. ама идиоти - бол.
=D> мдам закакво ти е да ходиш на някакво тьпо предаване ако обичаш някои истински можеш да му го кажеш има си няколко завоя но както си решитеПървоначално написано от ATAKABG
Само, ако е някои, които обичам и не искам да нараня.
който и да е много ще се зарадвам че някой е направил нещо за мен иПървоначално написано от Nadelina
ще отида разбира се стига да имам възможносттова незначи че ще имам нещо с него въпроса е да го уважа защото никак няма да ми е приятно да поканя някой и той да не дойде
![]()