- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- More ot lubov
az bih oti6al no samo ako me e pokanil 4oveka koito obi4am
ЛеЛелелеелЕЛЕЛЕЛЕлеЛЕ...Вс едно ми четеш мислите!!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Nima samo vanshnia vid e vajen? Q se zamisli... Debelite sashto se vlubvat.. sashto sazdavat semeistva.. i sashto sa obichani..Първоначално написано от IvI4k0
ako me e pokanil 4oveka koito me obi4a i na kogoto durja 6te otida 100% i ako e nqkoi 4len na semeistvoto mi su6to no ako e nqkoi nahalnik nikoga
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
само, ако е човекът, когото обичам - бих, но ако е някой друг - не![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
няма смисал..цяла българия да слуша за личния ти живот...ако наистина обичаш половинката си няма смисал от "море от любов"...
Ако не можеш да умреш за човека
когото обичаш,тогава живей за него!
Az pyk iskah da pokanq v "More ot lubov" ama kato gledam kak razsajdavate edva li toi shte doide.. Shtoto si se predstavqm v rolqta na nahalnicata..![]()
Ако сте заедно от доста време, можеш да го поканиш, обаче ако ти само го харесваш и на всичкото отгоре той знае, не си прави труда, ще се изложиш.
Аз бих отишъл , да уважа тази която ме е поканила , не че нещо ще стане просто от интерес а и не се знае по - нататака![]()
Обичам моя милост - Александра
zvu4i naistina mnogo hubavo... Az bih oti6la, bez zna4enie koi me kani, za6toto qvno tozi 4ovek ima silni 4uvstva kam men... No tova ne zna4i 4e 6te sam s nego, ako ne moga da otgovorq na 4uvstvata mu... A ako tozi 4ovek se okaje moq lubim, to togava nqma na4in da ne potana v more ot lubov![]()
Първоначално написано от koalka
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
Само ако е човек,който заслужава.
Бих отишла само ако е някой на който държа или обичам иначе не бих.
Еми има голямо значение кой е човека който ме кани и най-вече какви са ми отношента с него,мноо е относително![]()
6te otida samo ako ne e nqkoi koito mrazq![]()
Не бих отишла, а и познавам приятеля си, той не би направил това, би го било срам от такава публичност.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
НИКОГА! ДОРИ И ПИЯН!
Да, защо не?!?![]()
дам anito.sl много си права..но ако ме покани някой хубав батко..защо пък да не идаПървоначално написано от anito.sl
нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?
da,bix oti6la,makar da ne e 4ovek,kogoto obi4am,bix ocenila jesta my,4e e izkre6tql pred cqla bulgariq,4e me obi4a i iska da badem zaedno
denqt e vluben v no6tta,jivotat v smurtta,az v teb,a ti v koq?
Az bih oti6la samo ako e ot 4oveka kogoto obi4am![]()