- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Liubimi pozi v sexa
Momicheta i momcheta,v koq poza izpitvate maksimalno udovolstvie ot sexa,koq nai-mnogo vi dopada?
misionerskata
Samo Barsa.Only Barsa.Forca Barsa.
ku4e6ka i az otgore s lice kam nego
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
Кучешката, да скачам върху него, мисионерската със стъпала на гърдите му, понякога и странично.
Първоначално написано от Pi4a_Bateto
Първоначално написано от Tekitha
Задна и той отгоре rlz![]()
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
temata e puskana blizo 247 p1ti prez poslednite 3 godini...![]()
nerazbrahte li 4e pove4eto hora tuk ne sa pravili sex...za6to gi razpitvate za pozi. vseki pi6e tova koeto e pisal predniq...![]()
![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Ami znam,che ne vsichki vav foruma sa pravili sex,no vaprosa mi ne e kam tqh,a kam tezi,koito sa praviliblizko do akala e,taka che ne puskai takiva bezmisleni komentari!A otnosno tova,che pochti vseki pishe tova,koeto e pisal predniq-ne se li doseshtash,che moje bi na povecheto tezi pozi im haresvat i za tova se poluchava taka,pomisli malko!
Така или иначе, основните пози са няколко.
Първоначално написано от х
temata e za imenno "takiva bezmisleni komentari!"! za6toto masata pitrebiteli e 12-15 godini...az togava s16to si misleh 4e s1m pravila sex...vliza i izliza...![]()
![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Най-голяма удоволстние изпитвам при задна прашка.Но и мисионерската ми е също любима,защото обичам да гледам приятеля си.
Xexizglejda,che povecheto haresvame edno i sashto
![]()
Не съм на 12-15 и "не си мисля", че правя секс.Част от тези, които отговарят са като мен.Наистина коментара е безсмислен.Темите, които не ми харесват - подминавам ги.Иначе отговорите ми щяха да са предимно "леле каква тъпа тема!".Струва ми се, че смисъла на форума не е точно това, нали ?Първоначално написано от х
![]()
Това отгоре съм аз![]()
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
задна![]()
ami na men mi haresvat misionerskata i na zadna![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Задна и хм .. и може би с разкрачени крака на страни много и т'ва е ;0
toi otgore zadna i edna koqto e super qka na4i az leja po korem4e i toi mi go vkarva super qko
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
mmm da tova e mnogo gotinko-kogato si po koremche i az mnogo obicham taka![]()
dam i az obi4am po korem4e)gotinko e
na koi nemu e lubima 69?! >
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
задна аз отгоре и мисионерка![]()
![]()
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
zadnata si e zadna! :P
Един от малкото форуми където задната е доста предпочитана, а 69 е напълно изключена
На мен също задна))