- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам го, но ......
Абе нали синовете приличат на бащите си? Кво повече искаш... Що не вземете да си направите тройка?!Не сега сериозно... Виж сигурна съм, че това е просто увлечение. Аз имах подобен проблем. Втория ми братовчед е с 5 години по-голям от мен. Той много ме обича. Като сестра. Пък аз глупачето се бях влюбила в братовчед си... Така около половин година сии умирам за него, сънувам го, правя планове как да убия приятелкта му и така нататък. Обаче виж сега него няма как да го зарежа! После всичко премина! Сега ми става смешно като се сетя какво пате съм била... И не го обичах наистина... Беше просто увлечение, породено от сладурското му отношение към мен. Така, че споко! Ще се оправят нещата. Но ако ще ти е по-лесно да не го виждаш (защото просто не виждам как ще ходите. Той е на 48, има жена и син на твоите години все пак...) по-добре скъсай със сина му. Огледай се! Света е пълен с момчета! Аре ще се справиш! Ти си силна! С теб сме! УСПЕХ!
![]()
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...