- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Na nikogo ne mupuka za men.
napylno sym syglasna s tova...vij mom4eto ne e dlyjno da te haresva ...gadno e 4e taka ti e dalo nadejdi (no kato se zamislq m,oje prosto da se e dyrjalo milo i priqtno s tebe zaradi tvoqta priqtelka koqto e iskal da spe4eli i ti si 4oveka s koito moje da se sbliji za da moje da se sbliji i s neq...Първоначално написано от dinkisa
pfu...ako e taka tva e ujasno...na mene mi se e slu4valo vednyj-po4uvstvah se dosta precakana i tyjna...no ponqkoga horata si igraqt s nas za tehen kef...vse pak nali znae6 4e ne moje vs da sa ednovremenno 6tastlivi?
)a ina4e syveta mi kym tebe e sy6tiqt kato i na dr-te predi men-prosto mili4ka opitai se da go zabravi6-qvno ne si struva mom4eto...prosto nqma smisyl da ti4a6 po nego i da se unijava6 a toi da se pravi 4e ne te zabelqzva...prosto e jalko-dryj se na polojenie-mislq 4e si svqtsna i 4e zaslujava6 ne6to po-dobro-aide uspeh ot mene-dano ne6tata se opravqt
p.s : a za tova 4e kazva6 4e na nikoi ne mu puka za tebe..molq ti se be mila...tova 4e edno mom4e si igrae s teb i 4e ima6 "priqtelka"koqto e gotova da te predade sled kato nqkakvo mom4e i podsvirne...ne mi se struva 4e e osnovatelna pri4ina da si misli6 4e na nikoi ne mu puka ...vse pak ti jivee6 v edin svqt v koito si zaobikolena ot stra6no mn hora ...i sym sigurna 4e golqm procent ot tqh si te obi4at i uvajavat a dori i da ne e tolkova golqm-znai 4e ima li edin 4ovek koito da te obi4a i podkrepq do grob...si struva da jivee6 za nego i togava ne moje6 da kaje6 4e na NIKOI ne mu puka za tebetaka 4e mili4ka-gore glavata i be happy
![]()
Cold was my soul
Untold was the pain
I faced, when you left me
A rose in the rain
So I swore, to the razor
That never enchained
Would your dark nails of faith
Be pushed through my veins again