- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Забавно...
Като информация не е лошо.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Доста интересна информация.И е много полезна за хората.
Мии не е лошо ,ама не е нищо особено .. мерси все пак=D>
Абе писна ми от такива тъпи сайтчета, днес намерих 2 такива в разни теми във форума и си играх да ги разпространявам 20 минути. Пращайте си ги на познати хора.![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Тва за пъпките не е вярно, лично гарантирам. Аз се потя кат свиня и Пъпка до пъпка, ке завземат света скоро време.
Тва за пъпките не е вярно, лично гарантирам. Аз се потя кат свиня и Пъпка до пъпка, ке завземат света скоро време.
абе добро е, ама естествено ще се намери някой, дето да изцепи 'прати тва на 28565786843 човека до 5 секунди'...ма иначе ме накефи 'гениталиите ти ще хванат паяжини и ще окапят'![]()
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
interesna raota..ma tva det rqaa pra6ta6 provalq celiq kef
Ne e zle =D>
ТъЪъпо е!Не заради друго,а заради последния слайд!От такива измишлотини ми писна тези дни!
Не се срамувай да кажеш това,което не се срамуваш да си помислиш!
ne e osobeno interesno a i tva nakraq za pra6taneto... az ne sam sueveren i nqma da go prata na nikoi.Ne vqrvam 4e 6te miukapat genetaliite
Samo Barsa.Only Barsa.Forca Barsa.
da da nbqqshe li da e po-lesno da slojat edin text i da go procheta za 1 minuta,a ne da chakam sto chasa dokato m ise zaredi![]()
ako 4aka6 100 4asa da ti se zaredi zna4i neta ti e adski baven az sam s nai bvniq na evrokom i go zaredi za nema i 5 secundiПървоначално написано от NeSTa_86
Samo Barsa.Only Barsa.Forca Barsa.
bokluci kat toq samo zadrastvat netai mi se pe4kat
pisna mi be horaaasprete se s tiq gluposti za boga
![]()
"Смъртта на един човек е трагедия. Смъртта на милиони е просто статистика."
Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин
Това за пъпките е вярно бтв. Доста хора са ми казвали, че откакто спат с приятелите си, те нямат толкова пъпки![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
bre che veselie are pravete sex i nema da vidite lekar ni zabolekar![]()
Яко е кефи ме
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.